Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben en baştan beri onu kullanıyorum onun dışında başka damla hiç kullanmadım ama yine de gazımız oluyor benim de sıcak havlu sancısına iyi geldi.Bebeği gaz sancısı çeken arkadaşlar biogaia yi denediniz mi? Eskiden günde üç kere şurup veriyordum sadece anı kurtarıyordu. Biogaiayı kullanmaya başladık 6 gün falan hiç etki etmedi çok sancısı vardı. 6 gün sonra neredeyse tamamen kesildi sancısı. Çok rahat pırt yapıyor şiddetle tavsiye ediyorum. Biri buraya güzel bir açıklama yazmıştı bağırsak florasıyla falan ilgili ama kimdi unuttum
Ben yarın yaptıracağım hemşire ile konuştum yaparım dedi.Ya veremle aynı gün ya da bir ay ara ile yapılır dedi.2. Ay aşıda rota yapmayalım dedi bizim ebe 3. 5. Ayda yapalım dedi siz nası yaptırdınız kızlar
Bize de aynısını söyledi.2. Ay aşıda rota yapmayalım dedi bizim ebe 3. 5. Ayda yapalım dedi siz nası yaptırdınız kızlar
Bebeği gaz sancısı çeken arkadaşlar biogaia yi denediniz mi? Eskiden günde üç kere şurup veriyordum sadece anı kurtarıyordu. Biogaiayı kullanmaya başladık 6 gün falan hiç etki etmedi çok sancısı vardı. 6 gün sonra neredeyse tamamen kesildi sancısı. Çok rahat pırt yapıyor şiddetle tavsiye ediyorum. Biri buraya güzel bir açıklama yazmıştı bağırsak florasıyla falan ilgili ama kimdi unuttum
2.Ay aşısı yaptıran arkadaşlar aşıdan sonra bir huysuzluk filan oldu mu ya da ateşlenme filan ? Biz yarın aşımızı olacağız bir de rota virüsü aşısı yaptıracağım sizler de yaptırdınız mı?
Bebekleri uyumayan arkadaşlar uyumayınca uyumuyorlar ben de çok defa bayılacak duruma geliyorum.Her türlü taktiği denedim yine de olmuyor bazen.Memelerim ağrıyor artık.Doymuyor diye mamayı ben de verdim ama yok ardından yine memeye yapıştı dedim demek ki derdi açlık değilmiş.karnını doyur gazını çıkar uyut yatağına yatır hop geri uyansın saatlerce aynı eylemi yapıp duruyoruz öyle.Ne zaman düzelecekler bakalım.
Bizimkilerin aşıları da aynı günBen yarın yaptıracağım hemşire ile konuştum yaparım dedi.Ya veremle aynı gün ya da bir ay ara ile yapılır dedi.
Cuma günü yapıldı canım aşısı.hemşire ya huzursuzluk yapar uyumaz yada uyku yapar dedi.aşıdan sonra 4 saat uyudu benimki gecede sorun yaşamadık.2.ayda 3 tane aşı yapılıyo diye rota virüsü aşısını bi daha ki ay yaptırıcam2.Ay aşısı yaptıran arkadaşlar aşıdan sonra bir huysuzluk filan oldu mu ya da ateşlenme filan ? Biz yarın aşımızı olacağız bir de rota virüsü aşısı yaptıracağım sizler de yaptırdınız mı?
Bebekleri uyumayan arkadaşlar uyumayınca uyumuyorlar ben de çok defa bayılacak duruma geliyorum.Her türlü taktiği denedim yine de olmuyor bazen.Memelerim ağrıyor artık.Doymuyor diye mamayı ben de verdim ama yok ardından yine memeye yapıştı dedim demek ki derdi açlık değilmiş.karnını doyur gazını çıkar uyut yatağına yatır hop geri uyansın saatlerce aynı eylemi yapıp duruyoruz öyle.Ne zaman düzelecekler bakalım.
dayanamadim doktora gittim. cok yuksek ihtimalle süt alerjisiymis. yani ben süt ve süt ürünü hic tuketmicem. atopik dermatit tanısı kondu. canim benim geceden beri sulu kaka yapiyor. nedeni buymus
Ayy her gün yeni bi paranoyaya yelken açıyoruzBenim ki hep sulu yapiyor hatta sumukte var acayip sekilde isilik de oldu ben hatta sut alerjisimi falan diye sıkıstirdim doktoru yok dedi. Gecer insallah cabucak
Mustela stetopia kullandık bizde de oldu süt alerjisi için 7li tarama deri testi yaptılar çıkmadı onu yaptır bence çünkü nerdryse hersey de süt vardayanamadim doktora gittim. cok yuksek ihtimalle süt alerjisiymis. yani ben süt ve süt ürünü hic tuketmicem. atopik dermatit tanısı kondu. canim benim geceden beri sulu kaka yapiyor. nedeni buymus
Selam yarın biz çektiricez gazi hastanesinde cocuk takibi vs çok iyi sünneti de orda düşünüyorum hem üniversite hastanesi mesela prof a muayene olmak istersen belli ücret karsılıgı prof muayene ediyor ben cok memnunumAnkara'da yasayan arkadaslar kalca ultrasonu icin onerebileceginiz bir yer var mi acaba?