- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kendımızr hiç kullanmadm su zamana kadar ama mert e kullanıyordum dalin değil unı baby onunki o kokusuz temiz memnunum ama dalin ııhh bana ıyı gelmedi. unı baby bıtınce kullnırm dıye almıştım ama yok yookkAnamm yumsaticidanmiii yaa bebelerede dokunsaaaben yumsatici koymuyorm gercide gecms olsn canim
Ayy bosver vala aman merte oldugunu dusunmek bile istemiyorumbende kendımızr hiç kullanmadm su zamana kadar ama mert e kullanıyordum dalin değil unı baby onunki o kokusuz temiz memnunum ama dalin ııhh bana ıyı gelmedi. unı baby bıtınce kullnırm dıye almıştım ama yok yookk
Aa ne guzel ya bende istiyorm aslnda ne kadarlk suanKızlar biz yarın sünnet olmaya gidiyoruz inşaallah. Bize dua edin
Ayni ayni suan hayatim uykusu yiksa zorlamk mantikszms kendimi yedim bitrdim die bende uykusu geldgni gorunce salliuorm yoksa artk direnmiyprm uyusun die gaz konusu gervektn sasriyorm ya gaz olurda bu kadar nasil olur gaz tenekesiBen uyutmaya çalışmaktan vazgeçtim. Uykusu varsa ve direniyorsa yardımcı olmaya çalışıyorum, olamazsam da beşiğe bırakıp kaçıyorum. Mesela sabaha karşı 3 olmuş, belli ki hiç uykusu yok. Uyutmaya çalışmıyorum. Oynuyorum, muhabbet ediyorum. Dönenceye vurup saçma sapan konuşuyorum. Büyülenmiş gibi dönenceye bakıyor, bir iki saat takılıyorum. Esnemeye başlayınca uyutma çalışmalarına başlıyorum. Tükeniyorum ama napiyim! Uyutmaya çalışıp uyumayınca cinnet geliyor. En iyisi uykusunun gelmesini beklemek.
Gazı varsa... o zaman ikimiz de tükeniyoruz. Perişan oluyoruz. O zaman uyumasını istiyorum, uyurken daha rahat gaz çıkarıyor. Anlamıyorum el kadar bebede bu kadar gaz nasıl olur! Osuruyor osuruyor osuruyor... bitmiyor. Ev leş gibi kokuyor, havalandırmak zorunda kalıyorum. Büyük insanlar bu kadar gaz çıkarmıyor.
4200 den az olmaması lazım haftanıza göre. Şu anda iyi gibi görünüyor.Selam kızlar bende 3 ocak annesiyim..
Çoğumuz gibi yeterince besleniyor mu,bu çocuk ac mi kaldı,büyümedi sanki hiç diye kafayı sıyırmış durumdayım.
2850 gr doğdu 1 hafta önce hastanede tartildiginda 4560gr 'di.. sizce nasıl??
Sizinkiler ne durumda..bu arada bebeğim kız.
oyy hayırlısıyla atlatsın ınsallah bendebır ara doktorla konuscm bır sıkıntı yoksa bayrama kadar sunnet ettirmeyi dusunuyorumKızlar biz yarın sünnet olmaya gidiyoruz inşaallah. Bize dua edin
Insan tabiki eder endise.ama gercektn kucuk daha iyiymis insallah hemen toparlarsnz bizede haber et durumuMucizeicimde N narantikibi yarın 57 günlük olacak inşaallah. Genel cerrahmış adam. Çok endişeli hissediyorum ya el kadar çocuk
ama herkes en iyisi erkenden yaptırmak diyor. Büyüyüp de genel anesteziyle falan uğraşacağımıza böylesi en iyisi
Bizi de bilgilendir yaptırmayı düşünüyorum ama kontrole gittiğim hastane 1 yastan önce anestezi vermiyormuş olduda bitti masallah diyelimKızlar biz yarın sünnet olmaya gidiyoruz inşaallah. Bize dua edin
P pelinsamet06 2 2kedi_1deliKaizen S
Mucizeicimde bu grubun bebeleri niye böyle acaba geçende aralık anneleri grubunu okudum.Uyku düzenine geçtiniz mi filan yazmışlar çoğu geçtik artık şu saatte uyuyor filan demişler.Ama bu grubun bebeleri çılgın düzen müzen hak getire biz uyumalarına razıyız düzenden geçtik ne yapalım kurşun filan mı dökelim bu gruba.Yatırlara gidip çaput mu bağlayalım.Bir çözüm bulmak lazım.
Hanımlar 1 haftadır resmn uyuz gıbı kaşınıyordum yaa kendi kıyafetlerıme dalin yumuşatıcı koydum giyiğim gun dudağım gözüm şişti o gunden berı hangi kıyafetı gıysem kasınıyorum elim ayağım cayır cayır yanıyordu dudağım şişiyordu ve kabarıyor tüm vücudum bileklerimden ayaklarıma kadar heryerım sınek ısırmış gıbı kabardı dun gece ve sabah dudağım dogal botoks hesabı burnuma yapışıyordu az dahabaktım gecmeyecek sağlık ocağıns koştum sabah bır iğne yaptılar ohh şuan rahatım 3 saat sonra emzır bebeğe zararı olmasın dedı sonra o biriken sütte ilacın etkısı olmaz mı dedım 2.saatte sağ at 4.saatte emzırmeye başla dedı pompalıyorum şuan
aman dıkkat sızde olursa hemen gıdın dunya varmış yaa ne bıcım heryerm yanıyordu kaşı kaşı elim ayağım çizgilenmişri
![]()
Selam kızlar bende 3 ocak annesiyim..
Çoğumuz gibi yeterince besleniyor mu,bu çocuk ac mi kaldı,büyümedi sanki hiç diye kafayı sıyırmış durumdayım.
2850 gr doğdu 1 hafta önce hastanede tartildiginda 4560gr 'di.. sizce nasıl??
Sizinkiler ne durumda..bu arada bebeğim kız.
yaa dimi zaten birçok yerde de okuyordum dalin ıslak mendili en çok pişik yapanmış bir çok bebekte böyle alerjik sıkıntılar cıkarabılıyormuş bunuda annem almıştı iyiki mert e kullanmadn kendıme denemişimBen hep migrosun islak mendilini kullanirim evde makyajimi bile onunla temizlerim. Bi gun esim dediki dandik seyleri suruyosun yuzune zaten alerjiksin surdan duzgun bisey al. Peki dedim dalin aldim bebek urunu ya bisi olmaz hani. 3 gun yuzum gozum sis gezdim