Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sağol kuzum ya çok dua ya ihtiyacı m var 27 yaşındayım 1.5 yillik evliyim hic hamile kalamadım en son psikolojim sarsıldı aşılamaya karar verdim 2 yumurtam oluştu 6 tanede küçük boyutlarda oluştu ınsallah ikiside tutar ama cok gezdim asilama gunu pek umudum yok

İlk hafta cok agrım oldu kasık agrısı akıntı baş agrısı vs ama şimdi hiç bir belirtim yok herhalde adet olacam benim gibi olan varmı ??
Benim 1 hafta oldu. Kasiklarimda siskinlik var akintim cok sabahlari kasiklarimda yanma oluyor. Ve gun icinde de surekli hafif siddetli agrim var. Dun gecede bas agrim tuttu bu gune kadar bide mide bulantim vardi ama migrenden mi bilemiyorum

Bi sorun yok dediler hep eşimde çift taraflı varikosel var ama sperm sayısı gayet iyi cikiyo

Belirtin varmı

Benim 1 hafta oldu. Kasiklarimda siskinlik var akintim cok sabahlari kasiklarimda yanma oluyor. Ve gun icinde de surekli hafif siddetli agrim var. Dun gecede bas agrim tuttu bu gune kadar bide mide bulantim vardi ama migrenden mi bilemiyorum
kız aynıları oldu bende de ama hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…