amin ecmain inşaAllah...Aleyküm selam cnm ❤ Hayırlı olsun şimdiden inşallah 15 gün sonra da pozitif sonuç alırsın
Rabbimden hayırlısı... :)benimde bu gün oldu canım saat 12 de hadi hayırlı olsun güzel haberler verelim
İlk aşılamaÜzülme canm kaçıncı aşılamandı
Aşılamada bu gün 3. kişi birlikte bekleyeceiz artıkBugun aşılamam oldu kizlar dua edermisiniz banada cok fazla agrim var ama asilamadan sonra 30 dk yattim onun disinda hep ayaktaydim insallah tutar bi tane hap verdin14 gun nasil gecer aceba yaa
Gunaydinn 2 yumurtam vardı insallah tutarAşılamada bu gün 3. kişi birlikte bekleyeceiz artıkhepimizden iyi haber bekliyorum
kaç yumurta vardı
O zman devam cnm inşallah hepimizin göbişi dolucak Allah’ın izni ile çünkü ben inanıyorum siz de inanın cnmİlk aşılama
Hepimize dua ediyorum cnm inşallah hepimiz mucizemize kavuşuruzBugun aşılamam oldu kizlar dua edermisiniz banada cok fazla agrim var ama asilamadan sonra 30 dk yattim onun disinda hep ayaktaydim insallah tutar bi tane hap verdin14 gun nasil gecer aceba yaa
İlk bir hafta rapor almak zorunda kaldım çok fazla ağrım olduSon 2 gün nasıl geçti ağrı sızı adet olacak gibi oldu mu
Benim tutmadı 3 kere yaptırdım bıraktımİlk bir hafta rapor almak zorunda kaldım çok fazla ağrım oldu
Merhaba bende bu ay aşılama yaptırdım sonuçlarınız ney merak ettimBende 21 de test yaptırıcam. Evet kolay oluyor aşılama. Bakalım artık.mutlu haberler bekliyorum sizden.
Bende aşılama yaptırdım da cuma kontrol yaptırcam olup olmadığını sizin sonuçlar ne merak ettimAllah yardımcın olsun bol bol aşağıdaki duayı oku
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
şeklinde kısaca okunan Rabbi Yessir duası, "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" anlamına gelir.
Benim tutmadı 3
geçen sene dış gebelik geçirdim çok zor bir dönem atlattım Allahtan Ümit kesilmez denemeye devam inş olacakBenim tutmadı 3 kere yaptırdım bıraktım
Herhangi bir belirtiniz var mi ?Bende aşılama yaptırdım da cuma kontrol yaptırcam olup olmadığını sizin sonuçlar ne merak ettim
İlk hafta cok agrım oldu kasık agrısı akıntı baş agrısı vs ama şimdi hiç bir belirtim yok herhalde adet olacam benim gibi olan varmı ??Herhangi bir belirtiniz var mi ?
Agrın olmuyo canım korkma bişeyi yokMerhabalar herkesebende adet olmayı bekliyorum bir kaç güne olacak inşallah ilk aşılama olacak benim sorum şu bu spermlerin transferi işlemi ağrılı mı nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?