10 ocakta öğrendim ilk adet günün daha geçmemişti..Kamdan öğrendikten sonra ne xaman gittiniz ilk
Herşey güzel olucak telaş yapmaya hic gerek yokInsallah çok telaşlıyim
Bende o zaman sadece keseyi görürüm nasipse kalp atışına kaş gün sonra gel diyorlar10 ocakta öğrendim ilk adet günün daha geçmemişti..
22 ocakta ilk muayne oldugum gun keseyi ve yolc sacı gördüm..
Onun öncesinde kan değerleriyle takip edildi..
Inşallah görürsün cnm..Bende o zaman sadece keseyi görürüm nasipse kalp atışına kaş gün sonra gel diyorlar
İnşallah görürsün canım hayırlısıyla bende görürüm hepimiz görelim beklemek ne kadar zor peki bu sürede iş güç yapıyormusunuz nelere dikkat ediyorsunuz benim daha önce kayıplarım olduğu için kendimi kısıtlıyorum herşeydenInşallah görürsün cnm..
1 hafta sonra beni kalp atışı için çağırdı..
Perşembe gününü bekliyorum sabirsizlikla
Kızlar benim 4 gündür günüm geçiyo yarın test yapıcam inşallah adetlerim çok düzenlidir hatta dalga geçiyodum test yapmaya bile koymuyo bu adet diye inşallah bende hayrlı şekilde aranıza katırlırım inşallahİnşallah görürsün canım hayırlısıyla bende görürüm hepimiz görelim beklemek ne kadar zor peki bu sürede iş güç yapıyormusunuz nelere dikkat ediyorsunuz benim daha önce kayıplarım olduğu için kendimi kısıtlıyorum herşeyden
İnşallah canım her zaman bekleriz aramıza hayırlı haberlerle gel inşallah vala çok bile durmussun şimdiye 10 adet test yapmıştım ben ki yaparım adetten önce başlarımKızlar benim 4 gündür günüm geçiyo yarın test yapıcam inşallah adetlerim çok düzenlidir hatta dalga geçiyodum test yapmaya bile koymuyo bu adet diye inşallah bende hayrlı şekilde aranıza katırlırım inşallah
İnşallah canımİnşallah canım her zaman bekleriz aramıza hayırlı haberlerle gel inşallah vala çok bile durmussun şimdiye 10 adet test yapmıştım ben ki yaparım adetten önce başlarım
AY hadi inşallah olumlu olur merak ettim ben de şimdi insanın içi içini yerİnşallah canımşöyle bir durum var ben annemgildeyim burda eczanede yok yapamadım o yüzden yoksa bende adetten önce yaptığım zamanlarda var ama bu ay hiç umudum yoktu daha annemgile gelmeden önce yanıma ped aldım olurum diye
İnşallah canım seninkilerinide okudum sağlıkla ilerler inşallah gebeliğinAY hadi inşallah olumlu olur merak ettim ben de şimdi insanın içi içini yer
6 yıldır bekliyorum bende canım rabbim nasip edecek diye umıtla bekliyorum daha önce kayıplarım oldu ama şükür inşalalh bu seferki iyi gider diye bekliyorumİnşallah canım seninkilerinide okudum sağlıkla ilerler inşallah gebeliğinhiç deme bir diyorum hamileyim bir diyorum değilim o meşhur çift çizgiyi görmeden de inanmam diyorum çünkü şmdiye kadar hiç çift çizgi çıkamadı 1 bçuk yıla yakın evliyim ogünden beride bebiş istiyoruz
İnşallah canım 6 yıl uzun bir yıl inşallah karşılığını bu sfer alırsın6 yıldır bekliyorum bende canım rabbim nasip edecek diye umıtla bekliyorum daha önce kayıplarım oldu ama şükür inşalalh bu seferki iyi gider diye bekliyorum
İnşallah canım bütün bekleyenler alır inşallahİnşallah canım 6 yıl uzun bir yıl inşallah karşılığını bu sfer alırsın
Insallah cnm hepimizin hakkinda hayırlısı olur..İnşallah görürsün canım hayırlısıyla bende görürüm hepimiz görelim beklemek ne kadar zor peki bu sürede iş güç yapıyormusunuz nelere dikkat ediyorsunuz benim daha önce kayıplarım olduğu için kendimi kısıtlıyorum herşeyden
Insallah cnm bugünde hafta sonra eczane bulmak zor olabilir..Kızlar benim 4 gündür günüm geçiyo yarın test yapıcam inşallah adetlerim çok düzenlidir hatta dalga geçiyodum test yapmaya bile koymuyo bu adet diye inşallah bende hayrlı şekilde aranıza katırlırım inşallah
Bende bulantı yok çok erken heralde bunun için bide kabuzlık olan varmı suda içiyorum bol hol ama sıkıntı varInsallah cnm hepimizin hakkinda hayırlısı olur..
Evet çok dikkat ediyorum..kendimi yormicak şekilde yapıyorum herseyi..1 yapıyosan 5 dinleniyorum..zaten mide bulantısı olduğu için pek halim olmuyo bisey yapmaya..hele yapmak işkence resmen kokulara tahammül edemiyorumrabbime cok.sukur yinede herşeye katlanırım sağlıklı olsun
Aynen canım bakalım kısmet haber verrim size inşallah sizin de bebeşiniz hayrlı olsunInsallah cnm bugünde hafta sonra eczane bulmak zor olabilir..
Yarın insallah guzel haberler verirsin bize cnm
Bekliyoruz
5.ci haftaya girdim bulantı başladı..Bende bulantı yok çok erken heralde bunun için bide kabuzlık olan varmı suda içiyorum bol hol ama sıkıntı var
Insallah cnm dualarımız seninle hayırlısı olsun hakkında..Aynen canım bakalım kısmet haber verrim size inşallah sizin de bebeşiniz hayrlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?