Bencede vala çok iyi olur senin ilk gebeliginmi canımAmiin inşAllah hepimizin gebeliği sağlıkla ilerler inşAllah birbirimize dua edelim hep de böyle sohbet halinde olursak rahatlarız sıkıntıya sokmayız kendimizi
AMin canım rabbim yüzümüzü güldürsün bende 6 yıldır bekliyorum maşallah değerin de iyi gittinmi DrMerhaba hanimlar basligi gorunce hizla gelip butun mesajlarinizi okudum Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasib etsin. Bende 5yilin ardindan cift cizgiyi sonunda gorebildim. Sat 17aralik 1gun gecikmeyle evde ogrendim 4gun gecikmede kanda hcg 2110 cik deger gozumu biraz yuksek geldi evdeki testtede cizgiler cok belirgindi. Simdilik beklemedeyiz..
Bu hafta bekleyim haftaya giderim diye dusundum hava sartlari pek iyi degil hem haftaya kesinlesir tam olarakAMin canım rabbim yüzümüzü güldürsün bende 6 yıldır bekliyorum maşallah değerin de iyi gittinmi Dr
Haftaya gözüme o kadar büyüyorkiBu hafta bekleyim haftaya giderim diye dusundum hava sartlari pek iyi degil hem haftaya kesinlesir tam olarak
2. Gebeliğim bir tane düşüğüm var kuzumBencede vala çok iyi olur senin ilk gebeliginmi canım
İlaç falan kullsnıyormusun canım2. Gebeliğim bir tane düşüğüm var kuzum
Yok kuzum senİlaç falan kullsnıyormusun canım
Beni düşügüm fazla olduğu için kullanıyorum canımYok kuzum sen
Hmm olsun kuzum sağlıklı olsunda kullanalım önemli değil benim mide bulantım çok çok fazla hiçbirşey yiyemiyorum yemek görmeye dayanamıyorum aç kalmak da kötü yarın doktoruma onuda söyliycem belki onun için bi ilaç verirBeni düşügüm fazla olduğu için kullanıyorum canım
Amiin inşAllahNeler yapıyosunuz hamişlernasıl geçiyo ilk ay? Benim de son adetim 21 Aralık ve bu benim 6 yıl sonra gelen ilkim. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı Nasib etsin
Sıkıntılı bi durum yoksa evet persembe yada cuma git cnm..Ben ozaman yarin degilde persembe veya cumami gitsem sizce?
Masallah cnm.masallahMerhaba bende aranıza katılmak isterimson adet tarihim 3 Aralık ben ufakta olsa geçen hafta çarşamba 6 mm lik Bi kese gördüm yarında inşAllah tekrar gidicem inşAllah bu sefer kalp atışını duyarım benim değerlerimde
7 ocak 128
13 ocak 1454
15 ocak 3300
Aşılama ile mi hamile kaldin canimBen 2 ocakta catlama ignesi oldum ona gore hesapliyorum 3 yada 4 ocakta yumurtlama gunum diye tahmin ediyorum bat 18 ocakti
Çok güzel cnm demek ki bebisin sana sımsıkı tutunduMerhaba hanimlar basligi gorunce hizla gelip butun mesajlarinizi okudum Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasib etsin. Bende 5yilin ardindan cift cizgiyi sonunda gorebildim. Sat 17aralik 1gun gecikmeyle evde ogrendim 4gun gecikmede kanda hcg 2110 cik deger gozumu biraz yuksek geldi evdeki testtede cizgiler cok belirgindi. Simdilik beklemedeyiz..
Çok bekletti bizi bu minnaklar..Neler yapıyosunuz hamişlernasıl geçiyo ilk ay? Benim de son adetim 21 Aralık ve bu benim 6 yıl sonra gelen ilkim. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı Nasib etsin
Amin insallah. Yaa ne bekletme hem deÇok bekletti bizi bu minnaklar..
Bende 8 senedir bekliyorum..
Bu 3. Gebeligim insallah saglikla kucagimiza almak nasip olur..
Merhaba arkadaşlar yeni gebeler beraber toplanıp durumlarımızı konuşalım dertleşelim tecrübeli anneler sizlerde bizlere destek verebilirsiniz ben daha yeni ögrendim hamileligimi geçmişte bi takım sıkıntılar yaşadığım için korkularım çok umarım korktuğumuz olmaz sizlerle hem fikir edinmek hemde dertleşmek için konu açtım umarım çoklaşırız☺
Hoşbuldum siz keseyi falan gördünüz mü veya en son değeriniz kaçtıMasallah cnm
Masallah cnm.masallah
Insallah kalp atışını da duyarsın..
Hoşgeldin aramiza
Henüz belli olmaz canımKızlar ben bugün troid için kontrole gittim doktor hamilelikte baktı beta HCG 0.269 son adet tarihim 9 Ocak yumurtlamayı 15 ocakta gördüm bir sonraki adet tarihim 6 Şubat daha çıkmaz demi kanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?