2020 Ocak ayının ilk hamileleri

AMin canım rabbim yüzümüzü güldürsün bende 6 yıldır bekliyorum maşallah değerin de iyi gittinmi Dr

Neler yapıyosunuz hamişler nasıl geçiyo ilk ay? Benim de son adetim 21 Aralık ve bu benim 6 yıl sonra gelen ilkim. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı Nasib etsin

Beni düşügüm fazla olduğu için kullanıyorum canım
Hmm olsun kuzum sağlıklı olsunda kullanalım önemli değil benim mide bulantım çok çok fazla hiçbirşey yiyemiyorum yemek görmeye dayanamıyorum aç kalmak da kötü yarın doktoruma onuda söyliycem belki onun için bi ilaç verir

Ben ozaman yarin degilde persembe veya cumami gitsem sizce?
Sıkıntılı bi durum yoksa evet persembe yada cuma git cnm..
Karından bakılsın..
Tabiki haber veririm insallah Kan sonucuna gore bende erteleyebilirim randevumu çünkü vajinal baktırmak istemiyorum

Masallah cnm
Masallah cnm.masallah
Insallah kalp atışını da duyarsın..
Hoşgeldin aramiza

Çok güzel cnm demek ki bebisin sana sımsıkı tutundu

Neler yapıyosunuz hamişler nasıl geçiyo ilk ay? Benim de son adetim 21 Aralık ve bu benim 6 yıl sonra gelen ilkim. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı Nasib etsin
Çok bekletti bizi bu minnaklar..
Bende 8 senedir bekliyorum..
Bu 3. Gebeligim insallah saglikla kucagimiza almak nasip olur..

Çok bekletti bizi bu minnaklar..
Bende 8 senedir bekliyorum..
Bu 3. Gebeligim insallah saglikla kucagimiza almak nasip olur..
Amin insallah. Yaa ne bekletme hem de benim hiç hamile kalmışlıgğım olmadı 6 yıl için de. En son eşime dedim unut çocuk işini yaa bizde o yetenek yok galiba. O ay akışına bıraktım, ovulasyo filan takib etmedim. O ay hamile kalmışım

Kızlar ben bugün troid için kontrole gittim doktor hamilelikte baktı beta HCG 0.269 son adet tarihim 9 Ocak yumurtlamayı 15 ocakta gördüm bir sonraki adet tarihim 6 Şubat daha çıkmaz demi kanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…