2020 Ramazan Diyetim

Sudanli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
4.423
6.045
158
Her gün buraya not alacağım sürecimi.
Boy: 165 kilo: 77.5
Sahurda kahvaltılık iftarda ekmek pilav makarna ve tatlı haric küçük porsiyon yemek seklinde diyet yapacağım.
Motive olmak icin her gün iftardan once tartılacağım

1. Gün sahur : küçük patatesli gül böreği ve kahvaltılık yedim
İftarda bir tabak sebze yemegi bir kase corba bol salata ve malesef(bu son ) 6 kaşık aşure.
Sahur ile iftar arası 2lt su cay vs. Tarçınlı yogurt da yedim az

2. Gün sahurda yumurtali menemen ve 2 dilim ekmek yedim. Şu an saat 12 ve 77.2 kiloyum. Aksama da kendimi tutmalıyım köfte yapmayı planlıyorum. Hadi hayırlısı

2. Gün iftar: 6 köfte 10 kaşık kadar fırında patates( cok guzeldi tutamadım kendimi) 1 kâse çorba salata su
İftardan once 76.8
Iftardan sonra 77.8
Sahura kadar 2lt su icerim

3. Gün sahur: yumurta 1 ekmek kahvaltılık
3. Gün iftar: 1 kase corba 3 kofte bi kase patates püresi bol salata şekersiz ayva tatlısı
İftardan once 76. 9 kilo idim.

4. Gün sahur : 1 dilim ekmek ve kahvaltılık yedim İftarda tavuk patates yemeği 5 kaşık pilav 3 kaşık patates püresi 15 tane çilek 1 ayva
Cok tatlı canim çekti 1 bardak tarçınlı süt içtim
Bu gün biraz kaçırdım iştahım açıldı meger adet olucakmışım
İftardan önce 76.8dim. Eminim yarın fazla çıkacağım hem adet hem fazla yemekten dolayı

5. Gün sabah 2 haşlanmış yumurta ile kahvaltı ettim. Zeytin peynir domates.
Ara: 10 çilek
Öğle 1 kase corba booool salata
Ara : 5 cilek 1 muz
Aksam 2 kase corba az salata
Bu saatten sonra baska yemem.
Gece yatarken tarçınlı sütlü kahve icmeyi düşünüyorum.
Sabah: 77.0dım. Adetten sanırım.
Gün içinde 30 dk dans ettim

6. Gün sabah 2 haslanmis yumurta 1 ortaboy haşlanmış patates peynir zeytin vs
Öğle corba salata 1 porsiyon meyve
Arada 10 tane hurmaaa( maleseeef)
Aksam corba salata sebze yemegi
Yatmadan 5 tane hurmaaa( maleaef)
Bu sabah 76.3tüm lakin hurmalardan dolayı yarın sabah eminim cok çıkacağım

7.gün sabah 1 yumurtalı menemen yarım haşlanmış patates salatalık vs
Öğle 1 kase corba el kadar fırında kabak mucver
Ara 6 hurma
Aksam 1 dilim ekmek bir kase yogurtlu biber kızartması bir çatal revani
Gün içinde 15 dk dans
Bu sabah 76.6 idim.
Yavaş gidiyor çünkü cok kaçamak yapıyorum. Yarindan itibaren yapmamaya çalışacağım

Merhaba. Bende ramazanla birlikte diyete başladım. Kabul edersen bende menulerimi yazabilirim buraya birbirimize destek oluruz
Aaa çok memnun olurummm ben günde 1 kere giriyordum fakat hem gün içinde hem akşam girip birbirimize destek olabiliriz:)
Kac kilosunuz boy kac ?

8. Gün: Sabah 1 sütlü kahve 2 hurma yedim
Öğle 1yumuryali peynirli omlet el kadar sebzeli fırında mucver salatalık domates
Az once 1 portakal yedim
Sabah yine 76.6 kiloydum malesef.
Bu gün adetim bitti yarın orucluyum

Aaa çok memnun olurummm ben günde 1 kere giriyordum fakat hem gün içinde hem akşam girip birbirimize destek olabiliriz:)
Kac kilosunuz boy kac ?
160 boy 86 kilo bir ay kadar önce 91dim.
O zaman sahurdan baslayayim. Filizlenmiş ekmekten tost, 2 kaşik kadar tulum peyniri. 1 er dilim elma, seftali, 4 parça ananas 3 ceviz 5 zeytin.

160 boy 86 kilo bir ay kadar önce 91dim.
O zaman sahurdan baslayayim. Filizlenmiş ekmekten tost, 2 kaşik kadar tulum peyniri. 1 er dilim elma, seftali, 4 parça ananas 3 ceviz 5 zeytin.
Üzgün emoji atmışsın gayet iyi vermişsiniz 1 ayda aslında

9. Gün sahur: 3 kaşık yağlı tulum peynirinin içine yumurta kırdım 1bucuk ekmekle yedim ayrıca 4 tatlı kaşığı da reçel yedim.
Peynir cok tuzluydu bisey olmaz dedim ama şu an acayip susamış durumdayım akşamı nasıl edicem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…