Ben dalin almistim 3lu az once 6li daha soyledim 9tane dalin bana 60 liraya denk geldi toplam. Bu cok uygunmus acaba bir de bundan alsam degisik markalar sorun olur muFiyatı çok iyi ben 30 lusunu 154 almışım
Bence olucağını sanmıyorum hem çok giden bişey ıslak mendil yedek yapmış olursun elinin altında bulunur 12 Tanesi 55 çok iyi bence mühendis oğluda öneriyo bunuBen dalin almistim 3lu az once 6li daha soyledim 9tane dalin bana 60 liraya denk geldi toplam. Bu cok uygunmus acaba bir de bundan alsam degisik markalar sorun olur mu
Bende baktım çok uygun gözüküyor güvenli mi site daha önce alışveriş yaptın mı kırmızı beyazdanKizlar biri yazmis kirmizibeyazda indirim var diye evet gercekten oyle. E bebekte 55 tl olan gogus kremi 47 tl. Dalin yenidogan islak pamuk 3lu almistim e bebekten 27 tlye. Ayni islak mendil 15 lira olunca 2 tane daha soyledimm. Bir de gogus pedi soyledim 100 lu 40 lira mi neydi o da. Hepsi e bebekten daha indirimliydii
Kaç çıktı? Olabilir gebelikte açlık şekeri daha düşük olur. Açlık kan şekeri sabah uyanıldığı gibi ölçülür, sağlık ocağına gidene kadar biraz zaman geçmişse aç karna yürümek vs kan şekerini düşürür, net sonuç vermez.Merhaba arkadaşlar pts dra gidecegim ama içim içimi yiyor. saglık ocağında kan testi sonucumda şekerim düşük çıktı. Düşük şeker ne anlama geliyor. Bir şeker hastalığı mı o da? Bilgisi olan var mı
Ben gecen sene gunes kremi almistim gayet duzgun gelmisti. Bir de ben izmirdeyim izmir ici ayni gun teslimat secenegini tikladim. Bakalim bugun bile gelebilir:) guvenli site diye biliyorum canim al bence senelerdir var siteBende baktım çok uygun gözüküyor güvenli mi site daha önce alışveriş yaptın mı kırmızı beyazdan
Süpersin ne diyimAklına garip şeyler gelmesin. Garip dediğin gebelik zehirlenmesi mi yoksa? Hiç belirti arama belirtisiz de oluyor, onca belirtiye rağmen olmayadabiliyor. Herhangi bi problemi olmayan birinin bile yediklerinden midesi bulanabilir.
Az önce söylemek istediğin aklına gelmeyen şey de bozulmuş şeker toleransı :)
Sabah tokluk şekerim çok düşk çıkıyor diye bende bu durumun olmasından şüphelenmişti doktor ama sonra ilgisi olmadığına kanaat getirdik. Genel olarak şekerim düşük hepsi bu. Az ve sık yiyerek çözülebiliyo.
3 ay var ya daha doguma birsey olmaz deme acilmadiktan sonra :) dalini de muhendisoglundan gorup almsitim. Keske basta bunu alsaymisim dalin pahaliya geldi baya :) simdi degilde olmadi doguma yakin stoklayim. Eksikler kalsin biraz daha sjmdilikBence olucağını sanmıyorum hem çok giden bişey ıslak mendil yedek yapmış olursun elinin altında bulunur 12 Tanesi 55 çok iyi bence mühendis oğluda öneriyo bunu ☺
Tamam çok teşekkür ederim sepetim hazır onaylayım ozamanBen gecen sene gunes kremi almistim gayet duzgun gelmisti. Bir de ben izmirdeyim izmir ici ayni gun teslimat secenegini tikladim. Bakalim bugun bile gelebilir:) guvenli site diye biliyorum canim al bence senelerdir var site
Tok olarak vermiştim kanımı. 63 cıktıKaç çıktı? Olabilir gebelikte açlık şekeri daha düşük olur. Açlık kan şekeri sabah uyanıldığı gibi ölçülür, sağlık ocağına gidene kadar biraz zaman geçmişse aç karna yürümek vs kan şekerini düşürür, net sonuç vermez.
Çok çok düşük çıkmamışsa endişelnicek hiçbişey yok.
Ay canim benimde sekerim dusuk cikmisti. Sonra dahiliyeye gittim apar topar ozel bir hastanenin. Orda hatta ust sinirda cikti o zamanMerhaba arkadaşlar pts dra gidecegim ama içim içimi yiyor. saglık ocağında kan testi sonucumda şekerim düşük çıktı. Düşük şeker ne anlama geliyor. Bir şeker hastalığı mı o da? Bilgisi olan var mı
Birkaç gündür parmaktan veriyorum onlar da hep düşük cıkıyor. Saglık ocagı bekledigi için ben de tam güvenmiyorum malesefAy canim benimde sekerim dusuk cikmisti. Sonra dahiliyeye gittim apar topar ozel bir hastanenin. Orda hatta ust sinirda cikti o zamanbir gun arayla. Kadin bana dedi ki bekleyen kanda seker duser. Saglik ocagi kani bekletip yapiyor dedi
EstafurullahSüpersin ne diyim
Tokluk değeri olarak düşük evet. Güvenilir olması için açlık-tokluk şekerine baktırabilirsin.Tok olarak vermiştim kanımı. 63 cıktı
Yükleme yaptırmak istemedim. Tokluk ve açlık olarak parmaktan kan veriyorum hep düşük çıktı. Saglık ocagı da düşük çıktı. Pts doktorum burada bakıcaz dedi kandan. Ama endişe ediyorum. Çünkü düşük şeker hakkında hiç bilgim yok malesefEstafurullah
Bulantı geçti dimi?
Tokluk değeri olarak düşük evet. Güvenilir olması için açlık-tokluk şekerine baktırabilirsin.
Yükleme yapılmadı mı?
Bak bunlar benim sonuclarimdi cnm. Aclik ama. Haziran sonuBirkaç gündür parmaktan veriyorum onlar da hep düşük cıkıyor. Saglık ocagı bekledigi için ben de tam güvenmiyorum malesef
Dedigim gibi benim parmak ölçümü de düşük çıkıyor ve düşük şeker hakkında hiç bilgim yok endişe vericiBak bunlar benim sonuclarimdi cnm. Aclik ama. Haziran sonu
Olmaz sanmıyorum eylülde 24 lü uni baby almıştım ama yeni doğan değildi içerik değişmemişti o zamanlar duruyo onlar ileriki zamanlar için kullanıcam sen bilirsin tabi aklına hangisi yatıyosa :)3 ay var ya daha doguma birsey olmaz deme acilmadiktan sonra :) dalini de muhendisoglundan gorup almsitim. Keske basta bunu alsaymisim dalin pahaliya geldi baya :) simdi degilde olmadi doguma yakin stoklayim. Eksikler kalsin biraz daha sjmdilik
Yemek yedikten bi saat sonraki parmaktan yapılan ölçüm de 60küsursa düşükmüş. Hafif hipoglisemi olabilir. Kan şekerim benim de düşüktür ama rahatsızlık boyutunda değil. Eğer sende sürekli acıkma, fenalaşma gibi durumlar yoksa ve şekerin 60-70in altına inmiyorsa zaten ciddi boyutta değildir. Genetik bi durum olabilir beslenme önerileriyle ayarda tutarsın. Hiç böyle şeyleri kafana takıp sistemi bozma :)Yükleme yaptırmak istemedim. Tokluk ve açlık olarak parmaktan kan veriyorum hep düşük çıktı. Saglık ocagı da düşük çıktı. Pts doktorum burada bakıcaz dedi kandan. Ama endişe ediyorum. Çünkü düşük şeker hakkında hiç bilgim yok malesef
Teşekkürler. En düşük 58 okuyor açlıkta. Çarpıntı falan hissediyorum. Pazartesi gününe kadar sakin kalmaya çalışıcam :)Yemek yedikten bi saat sonraki parmaktan yapılan ölçüm de 60küsursa düşükmüş. Hafif hipoglisemi olabilir. Kan şekerim benim de düşüktür ama rahatsızlık boyutunda değil. Eğer sende sürekli acıkma, fenalaşma gibi durumlar yoksa ve şekerin 60-70in altına inmiyorsa zaten ciddi boyutta değildir. Genetik bi durum olabilir beslenme önerileriyle ayarda tutarsın. Hiç böyle şeyleri kafana takıp sistemi bozma :)
Ben bugün saç hanem ve kırmızı beyazdan alışveriş yaptımGünaydın kizlar.
Mustela
500 ml pompali şampuan
300 ml losyon
100 ml pisik kremi
183 havale ile 177 gibi bi rakama var bi sitede.
Henüz bundan daha ucuzuna denk gelmedim,
Aksama kadar alirim buyuk ihtimal eger aranızda daha uyguna getireniniz varsa beni etiketler misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?