2020 Şubat Anneleri

Ben dalin almistim 3lu az once 6li daha soyledim 9tane dalin bana 60 liraya denk geldi toplam. Bu cok uygunmus acaba bir de bundan alsam degisik markalar sorun olur mu
Bence olucağını sanmıyorum hem çok giden bişey ıslak mendil yedek yapmış olursun elinin altında bulunur 12 Tanesi 55 çok iyi bence mühendis oğluda öneriyo bunu

Bende baktım çok uygun gözüküyor güvenli mi site daha önce alışveriş yaptın mı kırmızı beyazdan

Merhaba arkadaşlar pts dra gidecegim ama içim içimi yiyor. saglık ocağında kan testi sonucumda şekerim düşük çıktı. Düşük şeker ne anlama geliyor. Bir şeker hastalığı mı o da? Bilgisi olan var mı

Kaç çıktı? Olabilir gebelikte açlık şekeri daha düşük olur. Açlık kan şekeri sabah uyanıldığı gibi ölçülür, sağlık ocağına gidene kadar biraz zaman geçmişse aç karna yürümek vs kan şekerini düşürür, net sonuç vermez.
Çok çok düşük çıkmamışsa endişelnicek hiçbişey yok.

Bende baktım çok uygun gözüküyor güvenli mi site daha önce alışveriş yaptın mı kırmızı beyazdan
Ben gecen sene gunes kremi almistim gayet duzgun gelmisti. Bir de ben izmirdeyim izmir ici ayni gun teslimat secenegini tikladim. Bakalim bugun bile gelebilir:) guvenli site diye biliyorum canim al bence senelerdir var site

Süpersin ne diyim

Bence olucağını sanmıyorum hem çok giden bişey ıslak mendil yedek yapmış olursun elinin altında bulunur 12 Tanesi 55 çok iyi bence mühendis oğluda öneriyo bunu ☺
3 ay var ya daha doguma birsey olmaz deme acilmadiktan sonra :) dalini de muhendisoglundan gorup almsitim. Keske basta bunu alsaymisim dalin pahaliya geldi baya :) simdi degilde olmadi doguma yakin stoklayim. Eksikler kalsin biraz daha sjmdilik

Ben gecen sene gunes kremi almistim gayet duzgun gelmisti. Bir de ben izmirdeyim izmir ici ayni gun teslimat secenegini tikladim. Bakalim bugun bile gelebilir:) guvenli site diye biliyorum canim al bence senelerdir var site
Tamam çok teşekkür ederim sepetim hazır onaylayım ozaman
Bu arada sleppy ıslak mendil sepette de indirim oldu 45 TL pardon KDV’siz rakammış

Tok olarak vermiştim kanımı. 63 cıktı

Ay canim benimde sekerim dusuk cikmisti. Sonra dahiliyeye gittim apar topar ozel bir hastanenin. Orda hatta ust sinirda cikti o zaman bir gun arayla. Kadin bana dedi ki bekleyen kanda seker duser. Saglik ocagi kani bekletip yapiyor dedi

Ay canim benimde sekerim dusuk cikmisti. Sonra dahiliyeye gittim apar topar ozel bir hastanenin. Orda hatta ust sinirda cikti o zaman bir gun arayla. Kadin bana dedi ki bekleyen kanda seker duser. Saglik ocagi kani bekletip yapiyor dedi
Birkaç gündür parmaktan veriyorum onlar da hep düşük cıkıyor. Saglık ocagı bekledigi için ben de tam güvenmiyorum malesef

Estafurullah
Bulantı geçti dimi?

Tokluk değeri olarak düşük evet. Güvenilir olması için açlık-tokluk şekerine baktırabilirsin.
Yükleme yapılmadı mı?
Yükleme yaptırmak istemedim. Tokluk ve açlık olarak parmaktan kan veriyorum hep düşük çıktı. Saglık ocagı da düşük çıktı. Pts doktorum burada bakıcaz dedi kandan. Ama endişe ediyorum. Çünkü düşük şeker hakkında hiç bilgim yok malesef

Birkaç gündür parmaktan veriyorum onlar da hep düşük cıkıyor. Saglık ocagı bekledigi için ben de tam güvenmiyorum malesef
Bak bunlar benim sonuclarimdi cnm. Aclik ama. Haziran sonu

Eklentiler

• C0755B13-A238-4A77-8A7E-CF517067D509.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 44
  • 07F8948B-B397-4DF7-B6D6-4E95A4B2AD90.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 45
3 ay var ya daha doguma birsey olmaz deme acilmadiktan sonra :) dalini de muhendisoglundan gorup almsitim. Keske basta bunu alsaymisim dalin pahaliya geldi baya :) simdi degilde olmadi doguma yakin stoklayim. Eksikler kalsin biraz daha sjmdilik
Olmaz sanmıyorum eylülde 24 lü uni baby almıştım ama yeni doğan değildi içerik değişmemişti o zamanlar duruyo onlar ileriki zamanlar için kullanıcam sen bilirsin tabi aklına hangisi yatıyosa :)

Yemek yedikten bi saat sonraki parmaktan yapılan ölçüm de 60küsursa düşükmüş. Hafif hipoglisemi olabilir. Kan şekerim benim de düşüktür ama rahatsızlık boyutunda değil. Eğer sende sürekli acıkma, fenalaşma gibi durumlar yoksa ve şekerin 60-70in altına inmiyorsa zaten ciddi boyutta değildir. Genetik bi durum olabilir beslenme önerileriyle ayarda tutarsın. Hiç böyle şeyleri kafana takıp sistemi bozma :)

Teşekkürler. En düşük 58 okuyor açlıkta. Çarpıntı falan hissediyorum. Pazartesi gününe kadar sakin kalmaya çalışıcam :)

Ben bugün saç hanem ve kırmızı beyazdan alışveriş yaptım
En uygun, kargo bedava oradaydı ama set halinde almadım, mustela köpük şampuan, mustela hydra bebe vücut nemlendiricisi ve Mustela pişik kremi
Sleepy 80li 1 numara 44 liraya en uygunu o sitede yine, tırnak makası, otri bebe aldım yedeği ve kendisi, avent ultra soft emzik
baya uyguna geldi bu iki siteden ucuz olanları seçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…