Canım çok teşekkürler cevap için, ciddi bir sorun olabileceğini düşünüp dediklerinden sonra doktorada msj attım reaktif hipoglisemi (bozulmuş insülin salgısı dediğin gibi) olabileceğini belirtti. Endokrine yönlendirdi bakalım randevu bulabilirsem. İnternetten baktım bende şimdilik, yaşadığınızı hissederseniz tatlı bişeyler yiyin diyor onuda yiyemiyorum fırladığı için şekerBi akrabamiz da senin gibi yrdogi halde aclik 1 saat 70-80 cikiyormustu. Dahiliye dr u bozulmus seker bilmemneyi demis tam adini hatirlamiyorum sadece başı bozulmus ile basliyor. Bi nevi seker hastaligi cesitlerinden, senin hamilelik oncesi sorunun yoksa gebelikle biter bu sorunun. Ilac kullaniyor hatta o akraba.
Aklına garip şeyler gelmesin. Garip dediğin gebelik zehirlenmesi mi yoksa? Hiç belirti arama belirtisiz de oluyor, onca belirtiye rağmen olmayadabiliyor. Herhangi bi problemi olmayan birinin bile yediklerinden midesi bulanabilir.
Az önce söylemek istediğin aklına gelmeyen şey de bozulmuş şeker toleransı :)
Sabah tokluk şekerim çok düşk çıkıyor diye bende bu durumun olmasından şüphelenmişti doktor ama sonra ilgisi olmadığına kanaat getirdik. Genel olarak şekerim düşük hepsi bu. Az ve sık yiyerek çözülebiliyo.
Merhaba arkadaşlar pts dra gidecegim ama içim içimi yiyor. saglık ocağında kan testi sonucumda şekerim düşük çıktı. Düşük şeker ne anlama geliyor. Bir şeker hastalığı mı o da? Bilgisi olan var mı
Sabah instgramda gördüm medovada bi doktor vardı kadın normal doğum destekleyen cok tatlı bi doktordu kendi kendime keşke konyada yaşasam dedm sabahMedova fuat demir canim doktorum
Bende baston Bebek Arabası almaya karar verdim pusetli set almayacağım geçen gün arkadaşım 5 yaşında kızını bindirmisti onu görünce kesin dedim artık pusetler için 6 ay taş çatlasın bir sene diyorlar onun yerine direk araba koltuğu alacağım onunda tam yatanlari varmış ki hiç gerekte yok sizi bilmem ama biz zaten 6 ay olana kadar kış günü hicbiryere gitmeyiz AVM vs zaten hiç gitmeyiz olurda gidersekte baston arabalarda tam yatıyor zaten o yüzden pusetli travel sistem bana uymayacakKızlar oğlan için baston bebek arabası arıyorum iyice katlanıp küçülebilecek ama konforlu da olacak bildiğiniz birşey var mı. Malum yeni bebeğimiz oğlanınkini kullanacak. Oğlanı da arabasız düşünemiyorum zapt etmek mümkün değil.
Tavsiye için teşekkürler. Bencede baston olabilir onlarda yatıyor çünkü. Bizim pusetli büyük travel sistem arabamız var. Ama onu ikinci bebek için kullanacağım. Oğlum 25 aylık onunda araba ihtiyacı olacak. Çünkü bazen uyuyup kalıyor. Uyanıkken de yerinde durmuyor. Ama katlanıp baya küçülen birşey bakacağım. Bagaj sorunumuz var. Ben oğlumu kırkı çıkınca pusetle ,yakın mesafeyi de kanguru ile gitmiştim. hatta 2.5 aylıkken Erzurum’da avmye gitmiştik. Bebek var diye evde kalınmıyor düşündüğünüz gibi olmuyor. Bizim de 0-9 kilo arası oto koltuğumuz var. İzofixli olduğu için muhtemelen onunla yolculuk yapacak. Arkada iki koltuk ben inş. Ortalarına sığabilirimBende baston Bebek Arabası almaya karar verdim pusetli set almayacağım geçen gün arkadaşım 5 yaşında kızını bindirmisti onu görünce kesin dedim artık pusetler için 6 ay taş çatlasın bir sene diyorlar onun yerine direk araba koltuğu alacağım onunda tam yatanlari varmış ki hiç gerekte yok sizi bilmem ama biz zaten 6 ay olana kadar kış günü hicbiryere gitmeyiz AVM vs zaten hiç gitmeyiz olurda gidersekte baston arabalarda tam yatıyor zaten o yüzden pusetli travel sistem bana uymayacak
Benim arkadaşlarım Chicco liteway kullanıyor ama geçen gün gezgin bir doktor arkadaşım easywalker diye bir marka paylaştı şimdi ona da bakıyorum
Hem pusetli hem baston araba bakanlar varsa Chicco liteway plus ve
casual Vista trona travel var ben bunları buldum hem baston hem pusetli olan ikisinide yakın arkadaşlarım kullanıyor esimde kesinlikle katlama ve arabada kullanım hafiflik açısından baston alacağız dedi Herkes şartlarına bakıp karar verir artık İlk 6 ay arabayla bebekle yanlız biryere gideceklere puset şart ama bizde kullanılmayacak
Evet banada öyle geldi o yüzden yazdım mustela yenidoğan köpük sampuan 44 lira hicbiryerde rastlamadım dahaKizlar biri yazmis kirmizibeyazda indirim var diye evet gercekten oyle. E bebekte 55 tl olan gogus kremi 47 tl. Dalin yenidogan islak pamuk 3lu almistim e bebekten 27 tlye. Ayni islak mendil 15 lira olunca 2 tane daha soyledimm. Bir de gogus pedi soyledim 100 lu 40 lira mi neydi o da. Hepsi e bebekten daha indirimliydii
Biz bir sene olduk daha buraya tasinali daha bir kere goturemedim eşimi AVM ye yürüyüşe vs hava iyi olursada arabasıyla gideriz puset sart değil diye düşündüm, kanguruyu aldım ,annemlede altlı üstlü oturuyoruz sanırım onunda etkisi var Dediğiniz gibi Ankara'da doğup buyuyup yaşayıp küçük yere gelince yaşam çok daha farklı ve kolay geliyorTavsiye için teşekkürler. Bencede baston olabilir onlarda yatıyor çünkü. Bizim pusetli büyük travel sistem arabamız var. Ama onu ikinci bebek için kullanacağım. Oğlum 25 aylık onunda araba ihtiyacı olacak. Çünkü bazen uyuyup kalıyor. Uyanıkken de yerinde durmuyor. Ama katlanıp baya küçülen birşey bakacağım. Bagaj sorunumuz var. Ben oğlumu kırkı çıkınca pusetle ,yakın mesafeyi de kanguru ile gitmiştim. hatta 2.5 aylıkken Erzurum’da avmye gitmiştik. Bebek var diye evde kalınmıyor düşündüğünüz gibi olmuyor. Bizim de 0-9 kilo arası oto koltuğumuz var. İzofixli olduğu için muhtemelen onunla yolculuk yapacak. Arkada iki koltuk ben inş. Ortalarına sığabilirim
Ben alışveriş yapmadım ama Instagram'da tutumluanne var onun önerisiyle baktım cok sayida alışveriş yapan vardıBende baktım çok uygun gözüküyor güvenli mi site daha önce alışveriş yaptın mı kırmızı beyazdan
Aaa evet otribebe aspiratör sette çok uygun ikili takım halinde ben gidip ebebekten almıştım indirimde diyeBen bugün saç hanem ve kırmızı beyazdan alışveriş yaptım
En uygun, kargo bedava oradaydı ama set halinde almadım, mustela köpük şampuan, mustela hydra bebe vücut nemlendiricisi ve Mustela pişik kremi
Sleepy 80li 1 numara 44 liraya en uygunu o sitede yine, tırnak makası, otri bebe aldım yedeği ve kendisi, avent ultra soft emzik
baya uyguna geldi bu iki siteden ucuz olanları seçtim
55 çok düşük ama güvenilir değil, güvenilir ölçüm için uyanır uyanmaz ölçmelisin. Ölçüm aleti alabilir ya da çok yakın bi merkeze/eczaneye gidebilrsin.Kızlar merhaba. Ben de açlık tokluk şekeri olcturdum geçen hafta sağlık ocağına. Açlık sekerim 55 cıkmış. Tokluk kan sekerim de 85. Doktoruma göstereceğim. Yalnız burda bazılarınız şeker konusunda baya bir bilgilisiniz. Yorumlayabilir mısınız? Hipoglisemi diyor düşüklük için. Ben öyle yazıldığı gibi belirtiler yaşamıyorum. Sadece iştahım yok öyle doğru dürüst beslenmiyorum. Ondan diye düşünüyorum. Sizce korkulacak bir şey var mı?
55 çok düşük ama güvenilir değil, güvenilir ölçüm için uyanır uyanmaz ölçmelisin. Ölçüm aleti alabilir ya da çok yakın bi merkeze/eczaneye gidebilrsin.
Merve de yazmıştı, sağlık ocakları kanı beklettiği için şeker düşük çıkıyor, üstelik gidip kan verene kadar şekerin biraz daha düşüyor. İnşallah ciddi bi düşüklük yoktur. Hafif hipoglisemi beslenmeye dkkat edersen önemsiz.
Hangi sitedeTamam çok teşekkür ederim sepetim hazır onaylayım ozaman
Bu arada sleppy ıslak mendil sepette de indirim oldu 45 TLpardon KDV’siz rakammış
Canım kanlar sabah alınıp 11 gibi gidiyor aynı gün içinde orda oluyor şeker biyokimyadan bakılıyor kuru tüp kanda sıkıntı olacağını sanmıyorum ben de ilçedeyim aynı şekilde veriyorum kanlarıBen ilçede yaşıyorum bir de. Sağlık ocağına çarşamba verdiğim kan daha izmir merkez laboratubara gidiyor. Kan haddinden de fazla bekliyor. En iyisi ölçüm aleti almak o zaman eve. Malum dışarı çıkamıyorum pek. Çok teşekkür ederim canım yorumun için.
Rica ederim :)Ben ilçede yaşıyorum bir de. Sağlık ocağına çarşamba verdiğim kan daha izmir merkez laboratubara gidiyor. Kan haddinden de fazla bekliyor. En iyisi ölçüm aleti almak o zaman eve. Malum dışarı çıkamıyorum pek. Çok teşekkür ederim canım yorumun için.
İnanın hiç bilgim yok ve bu sebeple aşırı endişeleniyorum. Pts bilgi alırsam size da yazarım inşallah. Doktorum henüz bir şey söylemedi. Çarpıntı, titreme, düşük tansiyon bunlar normal dedi ama henüz düşük şeker konusunu konuşmadık. Bilgisi olan vardır diye buraya yazayım dedim ben de. Geçmiş olsun inşallah bir zararı olmaz bebislerimizeBen biraz panik yaptım, 70 çıktı benimde minimum tokluk. Çarpıntı ciddi baş dönmesi yaşamıştım. Size endokrinolojiyi önermedi mi peki doktorunuz? Bebeğe bir etkisi bulunuyor mu bu hipogliseminin bilginiz var mı
Canım kanlar sabah alınıp 11 gibi gidiyor aynı gün içinde orda oluyor şeker biyokimyadan bakılıyor kuru tüp kanda sıkıntı olacağını sanmıyorum ben de ilçedeyim aynı şekilde veriyorum kanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?