2020 Şubat Anneleri

Canım çok teşekkürler cevap için, ciddi bir sorun olabileceğini düşünüp dediklerinden sonra doktorada msj attım reaktif hipoglisemi (bozulmuş insülin salgısı dediğin gibi) olabileceğini belirtti. Endokrine yönlendirdi bakalım randevu bulabilirsem. İnternetten baktım bende şimdilik, yaşadığınızı hissederseniz tatlı bişeyler yiyin diyor onuda yiyemiyorum fırladığı için şeker

Ben biraz panik yaptım, 70 çıktı benimde minimum tokluk. Çarpıntı ciddi baş dönmesi yaşamıştım. Size endokrinolojiyi önermedi mi peki doktorunuz? Bebeğe bir etkisi bulunuyor mu bu hipogliseminin bilginiz var mı

Bende baston Bebek Arabası almaya karar verdim pusetli set almayacağım geçen gün arkadaşım 5 yaşında kızını bindirmisti onu görünce kesin dedim artık pusetler için 6 ay taş çatlasın bir sene diyorlar onun yerine direk araba koltuğu alacağım onunda tam yatanlari varmış ki hiç gerekte yok sizi bilmem ama biz zaten 6 ay olana kadar kış günü hicbiryere gitmeyiz AVM vs zaten hiç gitmeyiz olurda gidersekte baston arabalarda tam yatıyor zaten o yüzden pusetli travel sistem bana uymayacak
Benim arkadaşlarım Chicco liteway kullanıyor ama geçen gün gezgin bir doktor arkadaşım easywalker diye bir marka paylaştı şimdi ona da bakıyorum
Hem pusetli hem baston araba bakanlar varsa Chicco liteway plus ve
casual Vista trona travel var ben bunları buldum hem baston hem pusetli olan ikisinide yakın arkadaşlarım kullanıyor esimde kesinlikle katlama ve arabada kullanım hafiflik açısından baston alacağız dedi Herkes şartlarına bakıp karar verir artık İlk 6 ay arabayla bebekle yanlız biryere gideceklere puset şart ama bizde kullanılmayacak

Tavsiye için teşekkürler. Bencede baston olabilir onlarda yatıyor çünkü. Bizim pusetli büyük travel sistem arabamız var. Ama onu ikinci bebek için kullanacağım. Oğlum 25 aylık onunda araba ihtiyacı olacak. Çünkü bazen uyuyup kalıyor. Uyanıkken de yerinde durmuyor. Ama katlanıp baya küçülen birşey bakacağım. Bagaj sorunumuz var. Ben oğlumu kırkı çıkınca pusetle ,yakın mesafeyi de kanguru ile gitmiştim. hatta 2.5 aylıkken Erzurum’da avmye gitmiştik. Bebek var diye evde kalınmıyor düşündüğünüz gibi olmuyor. Bizim de 0-9 kilo arası oto koltuğumuz var. İzofixli olduğu için muhtemelen onunla yolculuk yapacak. Arkada iki koltuk ben inş. Ortalarına sığabilirim

Merhaba arkadaşlar. Ben de ikinci kıza hamileyim :) Bebek bezi sleepy kullanmıştım birincide. Şimdi de onu düşünüyorum. Yalnız ıslak mendil olayını sevmiyorum ben. baby me nin yenidoğan ıslak mendilini ek gıdadan sonra dışarı çıktığımızda ve parkta falan kullandım. çook çok az ama. ek gıdada blw yöntemini uyguladığımız için batıyordu ve ıslak mendil kar etmiyordu zaten :) Poposunu yüzünü pamukla temizledim hep. kızım 3 yaşında hala pamuk kullanıyorum. atıyorum son 6 ayda kullanığı ıslak mendil sayısı 4 falandır. Ki çokça dışarda olan bir çocuk. Bebek temizleme pamuğu diye geçiyor. küçük küçük bezler yapmıştım penye kumaştan onla da kuruluyordum. bebek arabasından çok kanguru kullandım bi de. göz atmanızı tavsiye ederim. ergonomik olmalı ama. kızm bebek arabasını hiç sevmedi, çok az kullandık. öyle olma ihtimaline karşı pahalı ağır şeyler almayın bence. kızdan kalanı gerekeince kullanıcam ama yine çoğunlukla kanguru. herkese kolaylıkla ve sağlıkla gelecek günler diliyorum :)

Evet banada öyle geldi o yüzden yazdım mustela yenidoğan köpük sampuan 44 lira hicbiryerde rastlamadım daha
Hatta kizlar spleepy ıslak mendilde orda daha indirimde oradan Bakın

Biz bir sene olduk daha buraya tasinali daha bir kere goturemedim eşimi AVM ye yürüyüşe vs hava iyi olursada arabasıyla gideriz puset sart değil diye düşündüm, kanguruyu aldım ,annemlede altlı üstlü oturuyoruz sanırım onunda etkisi var Dediğiniz gibi Ankara'da doğup buyuyup yaşayıp küçük yere gelince yaşam çok daha farklı ve kolay geliyor

Bende baktım çok uygun gözüküyor güvenli mi site daha önce alışveriş yaptın mı kırmızı beyazdan
Ben alışveriş yapmadım ama Instagram'da tutumluanne var onun önerisiyle baktım cok sayida alışveriş yapan vardı
Hatta geçen indirim zamanı biberon vs alacaktım öyle saf saf düşünüp karar verene kadar stoklar tükendi 50 lira üzeri kargo bedava lif var 1.5 liraya tamamlamak için onu koymaları bile önemli aslında

Kızlar merhaba. Ben de açlık tokluk şekeri olcturdum geçen hafta sağlık ocağına. Açlık sekerim 55 cıkmış. Tokluk kan sekerim de 85. Doktoruma göstereceğim. Yalnız burda bazılarınız şeker konusunda baya bir bilgilisiniz. Yorumlayabilir mısınız? Hipoglisemi diyor düşüklük için. Ben öyle yazıldığı gibi belirtiler yaşamıyorum. Sadece iştahım yok öyle doğru dürüst beslenmiyorum. Ondan diye düşünüyorum. Sizce korkulacak bir şey var mı?

Aaa evet otribebe aspiratör sette çok uygun ikili takım halinde ben gidip ebebekten almıştım indirimde diye hele eczanede sadece 30 liraya aparat satılıyor almayanlar alsın bence o fiyata yoktu

Kızlar yenidoğan bebek bezi hangi marka kaçlı almalı ilk etapta. Tavsiyeleriniz.sleepy yada prima premiumcare denmiş genelde. Be diyorsunuz

55 çok düşük ama güvenilir değil, güvenilir ölçüm için uyanır uyanmaz ölçmelisin. Ölçüm aleti alabilir ya da çok yakın bi merkeze/eczaneye gidebilrsin.
Merve de yazmıştı, sağlık ocakları kanı beklettiği için şeker düşük çıkıyor, üstelik gidip kan verene kadar şekerin biraz daha düşüyor. İnşallah ciddi bi düşüklük yoktur. Hafif hipoglisemi beslenmeye dkkat edersen önemsiz.

Ben ilçede yaşıyorum bir de. Sağlık ocağına çarşamba verdiğim kan daha izmir merkez laboratubara gidiyor. Kan haddinden de fazla bekliyor. En iyisi ölçüm aleti almak o zaman eve. Malum dışarı çıkamıyorum pek. Çok teşekkür ederim canım yorumun için.

Canım kanlar sabah alınıp 11 gibi gidiyor aynı gün içinde orda oluyor şeker biyokimyadan bakılıyor kuru tüp kanda sıkıntı olacağını sanmıyorum ben de ilçedeyim aynı şekilde veriyorum kanları

Rica ederim :)

İnanın hiç bilgim yok ve bu sebeple aşırı endişeleniyorum. Pts bilgi alırsam size da yazarım inşallah. Doktorum henüz bir şey söylemedi. Çarpıntı, titreme, düşük tansiyon bunlar normal dedi ama henüz düşük şeker konusunu konuşmadık. Bilgisi olan vardır diye buraya yazayım dedim ben de. Geçmiş olsun inşallah bir zararı olmaz bebislerimize

Yok yok sıkıntı olsun böyle içimiz rahat oluyor Eminim doğrudur o kadar kan veriliyor zaten de bu değerlerim düşük ya bahanesini arıyorum işte kendimce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…