2020 Şubat Anneleri

Agrilariniz baslamis kizlar bende cok sukur kasik ya da vajina agrisi yok ara ara karnima agri giriyor sadece bugun tam 28 hafta olduk acaba bundan sonra mi baslayacak benimkiler de ya da herkeste olmuyor mu bu agrilar

Sabah instgramda gördüm medovada bi doktor vardı kadın normal doğum destekleyen cok tatlı bi doktordu kendi kendime keşke konyada yaşasam dedm sabah soyadı uluğ mu neydi doktorun adını hatırlamadım şimdi
Azer uluğ canim biliorum onu ama benim doktorum bir baska oglumda da ona gidiodum cok ilgili cok guven veren bir doktor hatta oglumda cok yalvardi normal dogur dene sansini sezeryan olma diye o kadat cok israr ettiki anlatilmaz yani ama ben korktugum icin deneyemedim o ayri o azer icin de iyi diyorlar nedense bana samimi gelmio

Agrilariniz baslamis kizlar bende cok sukur kasik ya da vajina agrisi yok ara ara karnima agri giriyor sadece bugun tam 28 hafta olduk acaba bundan sonra mi baslayacak benimkiler de ya da herkeste olmuyor mu bu agrilar
Yok bende hiç olmadı. 30+3 bugün.
Sadece bebeğin kafası baskı yaptığında anlık oluyo. Kafası genellikle sol kasığımda,sürekli sola yatmaktan yer çekimine bağlı çapraz kaldı yavrucağım :)
Bazen yürürken kafasını ortalara getiriyo sanırım vajinada baskı oluyo, o kadar.

kızlar slm sizlerinde alt tarafta agrınız varmı benm cok fena
Benim de ara ara çok oluyor. Geçmek bilmiyor. Ne uyutuyor ne yatırıyor.
Kemik ağrısı gibimi seninde canım ?
Benimde var kader arkadaşlarım herkeste varsa korkmayım o zaman şu 2 ayın çarçabuk geçmesini diliyorum .

bende 1 ay önce başlamıştı bir ara yoğundu hatırlarsanız raporda almıştım. Bira enfeksiyon vardı birazda bebeğin pozisyonundan poposunun baskı yaptığını söylemişti. Yine enfeksiyonmu var diye düşünüyordum tek kullanımlık ilaç ne olur ne olöaz diye doktorum ekstradan yazmıştı onu kullanırım diyordum. ancak üşütmeden dolayı kullandığım antibiyotiğin endikasyonlarında idrr yollrındaki bakterilerde de etkili olduğunu okuyunca enfeksiyondan olmadığını düşündüm çünkü geçirmesi lazımdı ozmn.

Evet canım kemik kısmı ağrıyor
Benimde öyle canımara ara oluyo birden giriyo sürekli değil ama oluyomuş bu ağrı kasık ağrısını bilmiyorum henüz onu yaşamadım bu ağrı normal sanırım perşembe gidicem kontrole enfeksiyon o bu şu bide vajinal muane edicek enfeksiyondan dolayı soracak çok şeyim var bakalım nasıl geçicek

Canım tatlı istiyor işten çıkmadan tatlı alcaktım bebiş için
Evet azer uluğ tu
Ni biliyim instagramda cok iyi gözüküyor
Sen canlı gördüğün için daha iyi bilirsin

Ben oturarak kılıyorum Canım zorlanıyorum çünkü erken belki ama Rabbim kabul etsin inşallah

Kızlar ailelere yakın olmak hakikaten aramızı bozdu. Eşime acayip gıcık oldum bugün tabi annesine de. Oğluna bir Naz bir niyaz derler ya. Kendini sağa sola götürttürüyor. Yengesini hastaneye götürdü sabahta annesini akşam 5te geldiler. Akşama kadar oğlanla uğraştım.ben onu akşama kadar tutsam bana illaki laf söylerdi. Bir yere davet edildik kv. Biz gelmeyiz siz gidin dedi. Kaç kere sordum.Sonra oğluna geliriz demiş. Güya ayağına basmayacak dinlenecekti geri kalmıyor birşeyden. Eşim istersem kızıp istifa ederim Konya’ya annemin yanına dönerim demez mi. Bende istediğin yere gidebilirsin dedim. Sinirlerim tepemde anlayacağınız. özelimi baya döktüm kusura bakmayın. Anneme anlatsam bana kızıyor damatçı kadın.

Esinin soyledigi sey gercekten sinir bozucu olmus ama bebisin icin sakin kalmaya calis canim bilemedim ne diyecegimi

Ben şu nedenden dolayı korktum, tip 1 diyabet arkadaşım var hipoglisemi ataklarını çok ciddi önemsiyordu. Yükselmesindense düşmesi daha tehlikeli derdi. Bir kere komaya girmek üzereyken kurtarmışlardı hatta. Onu hatırladığım için panik yaptım ama 70 değerinin doktor kontrol edilebileceğini diyetisyen ve endokrinoloji ile görüşmem gerektiğini söyledi mesajla, salı günü randevuda detaylarını soracağım. 55 düşük ama kızların dediği gibi kanın bekletilmesinden de olabilir. En garantisi şeker ölçüm cihazı. Bence doktoruna danış durumu sende canım.

Evet bizde şeker konusunu çok detaylı konuşamadık henüz. Diyetisyen ve endokrinoloji ile görüşebilirsem yazarım bende yorumlarını. Tatlı yememek hadi halledilirde bu durum nasıl çözülecek bilemedim

He he deseydin ona . Of ne anneci oluyorlar evlenince eskiden yüzüne bakmıyormuştur eminim. İki gün Yanyana dursun kaçacak yer arar sevgili kocan o yüzden boş konuşuyor ama sen sakın kötüleme birşey deme yoksa çok değerlenir

Hepsi aynı görünce huy değiştiriyorlar sırf evlendi değişti eşinin sözünden çıkmıyor denmesin diye ama ben böyle olunca hep sakinligimi koruyorum sabrediyorum çünkü zaten iki üç güne onlar birbirine giriyor haklı olan değerli olan ben oluyorum.ev üstüne ev olmuyor tatil bile olsa olmuyor hiç sessiz geçirip gitmek lazım.Benimki bide yalvartiyor gel diye ben hiç ses etmiyorum ozaman kendi kendine bakıyorum giyinmiş düşmüş yola bizden önce hiç geri kalmazlar hiiic Allah'ım bizim annelerimizede böyle derler mi acaba

Ahhh bu kv ler
Biz bide aynı apartmandayız sen düşün artık
Allah yardımcın olsun takma diyemiyorum bende bazen cok takıyorum sesini bile duyasım gelmiyo
Çok şükür ki ben mesafeliyim en baştan beri.
Bide yüzgöz olsaymışım neler yaşarmışım düşünemiyorum
Oğluşları bitanedir ve oğluşlarına nazlanmaya bayılırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…