2020 Şubat Anneleri

Namaz kılan arkadaslar bi sorum var,

Ben birkac gündür zorlaniyorum namaz kilarkeb ozellikle yatsilarda.
Kizimda son 1 ay oturarak kilmistim, icim rahat etmiyor sizlere sormak istedim. Ayakta kilmaya devam mi ediyorsunuz yoksa oturarak kilmaya baslayaniz var mi ?

Sen Erzurum u özledin
Erzurum’u değilde evimin konforunu özlemiş olabilirim Konya’da hava sabahları özellikle sisli. Buraları trafiği görünce Erzurum’u uzatmaya bile karar verdik. Orda hayat çok basit her yer yakın . Ailelerin yanına gelince dert dinliyorsun. Uzak olmak iyiymiş aslında

Ne alacağımı şaşırdım gerçekten sizler ne kullanacaksınız acaba
Ben çok kullanmamaya çalışıyorum eğer sildikten sonra kurularsan pişik olmuyor pek diş dönemi ek gıda dönemi veya antibiyotik alımında pişik oluyor o zaman Sudocrem veya zeytinyağı kullandım mühendisin oğlunu takip edersen o sürekli yayınlıyor

Bunları ayrı almak daha uyguna gelmiyormu kizlar kirmizibeyaz com a baksanıza orayı paylasmislar banada epey iyi geldi fiyatlar lansinoh göğüs ucu kremi sampuanlar filan indirimde

Uzun süredir oturarak kalıyorum fıtığım zorluyordu hamilelikten dolayı artık karnım da sıkılıyor böyle devam

Uzak olmak iyidir canım hele sürekli gelinip gidilmeyecek uzaklık daha iyidir çekirdek ailenin farkına varırsın aktivite yokluğundan eşinle olan bağın kuvvetlenir tabi Erzurum da aktivite vardır

Bunları ayrı almak daha uyguna gelmiyormu kizlar kirmizibeyaz com a baksanıza orayı paylasmislar banada epey iyi geldi fiyatlar lansinoh göğüs ucu kremi sampuanlar filan indirimde
Ayri ayri bakıyorum canim ben zaten. Sadece en uyguna bu fiyat cikiyor demek istiyorum.
Dedigin yere de bakayim daha ucuza gelirse oyle alayim. Ben iki beybiyede kullanacagim için cok gidecek

Uzun süredir oturarak kalıyorum fıtığım zorluyordu hamilelikten dolayı artık karnım da sıkılıyor böyle devam
Saglik soz konusu olunca zaten gözünle bile kilinir senin durumun da ozel canim.

Midem bulaniyor, degisik bisey de yemedim. Hamilelik boyunca 1 defa kustum yine boyle kahvalti sonrasu idi. Aklima garip seyler geliyor

Saglik soz konusu olunca zaten gözünle bile kilinir senin durumun da ozel canim.

Midem bulaniyor, degisik bisey de yemedim. Hamilelik boyunca 1 defa kustum yine boyle kahvalti sonrasu idi. Aklima garip seyler geliyor
Arada olur kusmak normal ki bu ben de dün sabah kustum pek kusmamıştım aslında ne geldi aklına

Uzak olmak iyidir canım hele sürekli gelinip gidilmeyecek uzaklık daha iyidir çekirdek ailenin farkına varırsın aktivite yokluğundan eşinle olan bağın kuvvetlenir tabi Erzurum da aktivite vardır
Ailelere yakın olsak eşimle aram bozulabilir. Buralara gelip gidince anlıyorum bunu. Eşim en büyük erkek ve ailesi herşeyi ona anlatıyor. Dert dinlemeye mi geldik . Allah’tan taviz vermiyorum laf söyleyen olursa susmuyorum. Kaç yaşına geldim bu yaştan sonra alttan alacak değilim.

Kızlar oğlan için baston bebek arabası arıyorum iyice katlanıp küçülebilecek ama konforlu da olacak bildiğiniz birşey var mı. Malum yeni bebeğimiz oğlanınkini kullanacak. Oğlanı da arabasız düşünemiyorum zapt etmek mümkün değil.

Aklına garip şeyler gelmesin. Garip dediğin gebelik zehirlenmesi mi yoksa? Hiç belirti arama belirtisiz de oluyor, onca belirtiye rağmen olmayadabiliyor. Herhangi bi problemi olmayan birinin bile yediklerinden midesi bulanabilir.
Az önce söylemek istediğin aklına gelmeyen şey de bozulmuş şeker toleransı :)
Sabah tokluk şekerim çok düşk çıkıyor diye bende bu durumun olmasından şüphelenmişti doktor ama sonra ilgisi olmadığına kanaat getirdik. Genel olarak şekerim düşük hepsi bu. Az ve sık yiyerek çözülebiliyo.

Kizlar biri yazmis kirmizibeyazda indirim var diye evet gercekten oyle. E bebekte 55 tl olan gogus kremi 47 tl. Dalin yenidogan islak pamuk 3lu almistim e bebekten 27 tlye. Ayni islak mendil 15 lira olunca 2 tane daha soyledimm. Bir de gogus pedi soyledim 100 lu 40 lira mi neydi o da. Hepsi e bebekten daha indirimliydii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…