YEKTA61 etiketininatsana canim normal sutyen gibi toparlanmis duruyor mu gogusler? Gerci benim cok buyukte degil neyine toparicaksam normal sutyen is gormez mi ya birsuru kullanmadigim sutyenim var 10 dan fazla almayim diyordum
Tesekkurker kuzummmM Merve2407Qiremimmm spor sütyenler emzirme sütyenlerinden daha rahat gelmişti
bana
M Merve2407 önce seni yürütecekler kendine geleceksin sonra pijama giydirecekler
İlk fotolar ameliyat önlüğüyle olacak
foto çekimini gece saatlerine bırak sonra üstünü değiştir fotolarını çek rahatça
Benim kızımda doğru düzgün hiç fotom yok ailece hiç fotomuz yok o kadar kalabalık içinde fotoğraf çekmeyi bilen biri yokmuş meğerbu sefer böyle yapcam özel bir foto saati
Anlıyorum canım seni çok üzüldüm ayrıca başın sağolsun. Ablam ameliyathanesinde çalıştığı benimde sezaryan olacağım için tercih ettim. Erzurum’da da doğar doğmaz bebeği vermiyorlar yenidoğan yoğun bakımda yatırıyorlar ne kadar bebek orda kalırsa o kadar teşvik-destek gibi birşey alıyorlar. Arkadaşlarımın çocuklarını geç getirdiler ve bebek sarılık oldu çok uğraştılar böyle çok hikaye var. Benimde çalışmayı hiç gözüm yemedi raporumu postaya verip iş yerine göndereceğim. İstesem de bedenim izin vermez ayakta kalınca vücudum şişiyorSamsun 1,5 saat sürüyor, tokat 1 saat. O hastaneye ilgili hiç güzel anılarım yok, Allah muhtaç etmesin ama eksikliğini de göstermesin inşallah. Oğluma doğar doğmaz yanlış aşı yapmışlardı ve 2 yıl önce annemi orda yoğunbakımda kaybettik. O yüzden önünden bile geçmek istemiyorum
Ben de 32. Haftadan sonra çalışacaktım ama karar verdim izne ayrılacağım, meslek lisesinde çalışıyorum ve artık sinirlerim yıpranıyor sabredemiyorum. İzne ayrılıp son hazırlıklarımı tamamlarım yavaş yavaş
Geçmiş olsun cnm karnını belini iyice sar sıcak ol. Ayaklarınıda sıkı giy birde bol su iç cnm
Çok geçmiş olsun çitlembik inşallah geçer biran önce, çoraplarını da kalın giyin
Günaydın kızlar akşam sardım sıcak tuttum kendimi ama sabah yine başladı ağrıdan uyuyamadım ne ağrısı bu anlamadımarkadaşın bilmiyor muhtemelen ama emzirme sütyenlerinin kaplı, destekli olanları da var. hatta dantelli şık modelleri bile var.
böbrek taşı problemin var mıydı? üşüttün muhtemelen çok geçmiş olsun, kötü bir ağrıdır bilirim. en iyi ilacı sıcak tutmak.
Emzirirken memeler ne kadar buyuyo ya tabi sut durumuna gore degisir ama 1 2 beden buyuyo mu ?
Var canım çamaşırcıların hepsinde , pazardakı camasırcılarda flnda var , bende 4-5 tane aldım halay ekibi gibi takıyorum yanyana , sütyende cok bunalıyorum ben yaya o ek nasıl bir şey, satılıyor mu iç çamaşırcılarda? aklıma geldi ama hep unutuyorum dışarı çıkınca bakmayı. dediğin gibi sırttan çok sıkıntı oluyo tabii bi de kilo alıp genişliyoruz.
Var canım çamaşırcıların hepsinde , pazardakı camasırcılarda flnda var , bende 4-5 tane aldım halay ekibi gibi takıyorum yanyana , sütyende cok bunalıyorum ben ya
Günaydın kızlar akşam sardım sıcak tuttum kendimi ama sabah yine başladı ağrıdan uyuyamadım ne ağrısı bu anlamadım
Günaydın şubat anneleri. Size şunu sorayım. Yumurtanızı nasıl yiyorsunuz. İyice haşlama katı yemek gerekiyormuş bakteri açısından ben hep kayısı severim öyle yedim bu zamana kadarda. Öyle devam etsem nolur
Evet canim satiliyo sutyen eki dersen verirler arkadaki kancali kismi var ya onun aynisi ek olarak satiliyoya o ek nasıl bir şey, satılıyor mu iç çamaşırcılarda? aklıma geldi ama hep unutuyorum dışarı çıkınca bakmayı. dediğin gibi sırttan çok sıkıntı oluyo tabii bi de kilo alıp genişliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?