2020 Şubat Anneleri

YEKTA61 etiketininatsana canim normal sutyen gibi toparlanmis duruyor mu gogusler? Gerci benim cok buyukte degil neyine toparicaksam normal sutyen is gormez mi ya birsuru kullanmadigim sutyenim var 10 dan fazla almayim diyordum

Ben normalde suwen destekli sütyenlerinden kullanırdım. Ancak hamilelikten sora göğüsler büyüdükçe darlık olmaya başladı daha rahat hepten boş olmayan sütyen aradım lcw den beğenip aldım ne çok boş ne de tam destekli rahat ben severek kullandım oyüzden emzirme içinde aynı modelinkinin emzirmesini tercih ettim. Emzirirkende kendimi bildiğim için kesin daralırım destekli dolgulu kullanamam daha rahat şeyler isterim

Merve2407 Qiremimmm spor sütyenler emzirme sütyenlerinden daha rahat gelmişti
bana

Merve2407 önce seni yürütecekler kendine geleceksin sonra pijama giydirecekler
İlk fotolar ameliyat önlüğüyle olacak
foto çekimini gece saatlerine bırak sonra üstünü değiştir fotolarını çek rahatça

Benim kızımda doğru düzgün hiç fotom yok ailece hiç fotomuz yok o kadar kalabalık içinde fotoğraf çekmeyi bilen biri yokmuş meğer bu sefer böyle yapcam özel bir foto saati

Tesekkurker kuzummm

Anlıyorum canım seni çok üzüldüm ayrıca başın sağolsun. Ablam ameliyathanesinde çalıştığı benimde sezaryan olacağım için tercih ettim. Erzurum’da da doğar doğmaz bebeği vermiyorlar yenidoğan yoğun bakımda yatırıyorlar ne kadar bebek orda kalırsa o kadar teşvik-destek gibi birşey alıyorlar. Arkadaşlarımın çocuklarını geç getirdiler ve bebek sarılık oldu çok uğraştılar böyle çok hikaye var. Benimde çalışmayı hiç gözüm yemedi raporumu postaya verip iş yerine göndereceğim. İstesem de bedenim izin vermez ayakta kalınca vücudum şişiyor

Geçmiş olsun cnm karnını belini iyice sar sıcak ol. Ayaklarınıda sıkı giy birde bol su iç cnm
Çok geçmiş olsun çitlembik inşallah geçer biran önce, çoraplarını da kalın giyin
Günaydın kızlar akşam sardım sıcak tuttum kendimi ama sabah yine başladı ağrıdan uyuyamadım ne ağrısı bu anlamadım

Kızlar günaydın, hamileligimin ilk 3 ayında folik asit 6 ayından sonra da kan ilacı kullandım bunun dışında ne vitamin ne de balık hapı vermedi doktorum ancak bir yerde okudum kafam karıştı ben balığı seven biri değilim ayda bir yiyorum desem doğru olur ancak bunun bebeğin gelişimi için yeterli olmadığını balık hapı kullanmak gerektiğini söylüyorlar sizce de gerekli mi bu hap kullanan ve kullanmayanlar ne düşünüyorsunuz

Var canım çamaşırcıların hepsinde , pazardakı camasırcılarda flnda var , bende 4-5 tane aldım halay ekibi gibi takıyorum yanyana , sütyende cok bunalıyorum ben ya

Ben hamileliğin başından beri aynı sütyeni kullanıyorum rahatsız olmadım daha, ama emzirme sütyeni bedenine karar veremiyorum baya büyüyecek diye de korkuyorum normalde çok küçük değil zaten c cup rahat oluyor, d, e falan da korkutuyor beni uzak duruyorum şuanda ama biran önce almam lazım benim de

Günaydın şubat anneleri. Size şunu sorayım. Yumurtanızı nasıl yiyorsunuz. İyice haşlama katı yemek gerekiyormuş bakteri açısından ben hep kayısı severim öyle yedim bu zamana kadarda. Öyle devam etsem nolur

Ben genelde tavada kırma yiyorum kaşar beyaz peynirkarıştırıp. Çünkü erimişin dışında peynir yiyemiyorum vitaminini almak için öyle yapıyorum. Zaten haşlamada pek sevmem ama haşlama yaptığımdada kayısı yapmam tam pişiririm kendiminkini ve sarısından ziyade beyazını daha çok yerim sarısı yağ beyazı protein.

Gunaydin kizlar emzirme donemi konusulmus bende emzirme sudyeni kullandim ve bole pedli olanlari bilmiodum normal nbb nin duz olanlarindan almisdm epey de var ama n11 de olan pembeye bayildim ondan almam lazim disarida cok sikinti oluo oglumda cok cahil kalmisim almisim ama iyisini bilememisim sanirim neyse onlarida kullanirim artik gerektikce

Evet canim satiliyo sutyen eki dersen verirler arkadaki kancali kismi var ya onun aynisi ek olarak satiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…