2020 Şubat Anneleri

Kızlar iki saattir sağ bobregimin orası çok kötü ağrıyor resmen ağlıyorum bugün eşimin ailesinin yanına gittik köye ev sobalı ben lavabo için falan çıktım girdim üşüttüm galiba yani inşallah sadece üşütme agrisidir hiç kesintisiz ağrıyor

Ah cok geçmiş olsun canım. Böbrek ağrısı pek zordur. Inşallah çabucak geçer.

Emzirme sütyeni bende kullanmadım hiç , 3 tane emzirme atleti almıstım onları kullandım durdum ,yetıyor zaten, pentiye bende bakiyim bari

Emzirme sütyeni bende kullanmadım hiç , 3 tane emzirme atleti almıstım onları kullandım durdum ,yetıyor zaten, pentiye bende bakiyim bari
evde emzirme atleti yetiyor da dışarı çıkınca sütyen lazım oluyor, hatta böyle memeleri güzel gösteren destekli emzirme sütyenleri bile var. normal taktığımız sütyenlerin üstten açılabilen olanları yani.

Bende 2 tane kapli aldim telsiz ve desteksiz. Evde dedigin gibi atlet ya da penye sutyen giyilirde disariya o sekilde cikilmaz en basta uclari firlar zaten disari

Dışardada hep emzırme atleti kullanmıstım ,onuda şahinlerden almıstım modeli böyle,
Ayy cok yorgunum ebru ya misafirlerım vardı , artık sanırım kimseyi çagırmıcam , arkadasımda eşimde yardım ettiler fln ama yinede işin çoğunu ben yaptım tabi , yemeği çayı kahvesi sürekli getir götür,kızlarda kavga ettı durdu oyuncak paylaşamadılar kafam şişti ,araları 10-15 gün iki oğlak inadı alttan alan yok , çok fena bu kızlar çok

Eklentiler

• 21C516F5-F46E-4543-B162-BF925DB2004A.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 32
Bende 2 tane kapli aldim telsiz ve desteksiz. Evde dedigin gibi atlet ya da penye sutyen giyilirde disariya o sekilde cikilmaz en basta uclari firlar zaten disari
Uçlarına yuvarlak pamuklardan koyuyordum sık sık sızıyordu çnkü , ben bir sorun yaşamadım emzirme atletinde , zaten kış ayında kalın kalın giyinıyosun ,kızım ocak ayında dogdu 5.5 ay emdıgı içinde yazın normal sütyen takıyodum

Ben uyurken bile sutyenle uyuyorum genelde hic rahat edemem disarida sadece atletle ya ne kadar kat kat da giyinsem sutyen benim icin kulot gibi olmazsa olmaz

Ben lcwdan içi hafif süngerli olanı günlük kullanıyordum aynısının emzirme sütyenini aldım 1 tane 1 tane daha alıcam dışarda kullanmak için

Ben uyurken bile sutyenle uyuyorum genelde hic rahat edemem disarida sadece atletle ya ne kadar kat kat da giyinsem sutyen benim icin kulot gibi olmazsa olmaz

Ayyy normal zamanda bile sütyene dayanamıyorum ben gece nasıl rahat edıyosun

Disari normal sudyenle cikilip normal sudyenin askisi cikarilabilir diye dusundum. Benim sudyenlerimin de cogu oyle askisi cikabilen. Gogusleri toplamiyor hic dedi arkadasim o da normal sudyenle kullanmis. Pentide beaty sutyen meselq

Ben eve geldigim an bir yuzugumu iki sutyenimi hemen cikariyorum. Evde hayatta sutyenle yuzukle saatle duramam. Kapidan iceri girer girmez fazlalik geliyorlar bana. Agirlik yapiyorlar. Umarim sutyensizlik memeleri sarkitmiyordur cunku evden cikmadigim gunler hayatta takmam

Disari normal sudyenle cikilip normal sudyenin askisi cikarilabilir diye dusundum. Benim sudyenlerimin de cogu oyle askisi cikabilen. Gogusleri toplamiyor hic dedi arkadasim o da normal sudyenle kullanmis. Pentide beaty sutyen meselq
Sutyenlerin askisiyla cok oynaninca belli bi zaman sonra yalama yapiyo tutmuyo takincada cikiyo kendiliginden ben 2 tane aldim denedim suan taktigim destekli sutyenler gibi kapli oldugu icin destegi yok sadece ama gogsu cok buyuk olanlarda nasil olur bilemem benim normalde de gogsum cok buyuk degil

Benimde degil aslinda. Neyse kuzum ilk 20-30 gun bebisi cikarmam zaten evden kisin sogukta doktora falan giderkende ustumdeki ile idare ederim. Sonra bakarim o sudyenlerle olmuyor alirim olmadi :) sadece cok sutyenim var almak istemedim arkadasmda kullanmadm dynce. Artik ic giyim be pijama mevzusunu kapatmak istiyorum. Aklimdan ciksinlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…