2020 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun cnm karnını belini iyice sar sıcak ol. Ayaklarınıda sıkı giy birde bol su iç cnm

Samsun 1,5 saat sürüyor, tokat 1 saat. O hastaneye ilgili hiç güzel anılarım yok, Allah muhtaç etmesin ama eksikliğini de göstermesin inşallah. Oğluma doğar doğmaz yanlış aşı yapmışlardı ve 2 yıl önce annemi orda yoğunbakımda kaybettik. O yüzden önünden bile geçmek istemiyorum
Ben de 32. Haftadan sonra çalışacaktım ama karar verdim izne ayrılacağım, meslek lisesinde çalışıyorum ve artık sinirlerim yıpranıyor sabredemiyorum. İzne ayrılıp son hazırlıklarımı tamamlarım yavaş yavaş

Bende 2 tane kapli aldim telsiz ve desteksiz. Evde dedigin gibi atlet ya da penye sutyen giyilirde disariya o sekilde cikilmaz en basta uclari firlar zaten disari
bende dışarı öyle çıkamam ama senin gibi de yatarken sütyen takamam asla kız nası rahat ediyosun
hem yatarken takmak memeler için hiç sağlıklı değilmiş haberin olsun.
ben evde direkt memelere özgürlük hadi bakalım sana ayrılan sürenin sonuna geldik deyip fırlatıp atıyorum

evet bu tarz atlet benimkiler de ama dışarda nasıl anlatsam böyle çok yayılıyorlar, toparlanmış görünmüyorlar.
normalde 85b takarım, emzirirken 90 olur. çok küçük de değil ya o yüzden sarkar falan diye de dikkat etmeye çalışıyorum.

canım misafir ağırlamak zor olur tabii şimdi, yorulman çok normal. yardım da etseler evin kadını olarak sen yoruluyorsun ister istemez.
ah o kızları bilmez miyim ya cimcimeler aynı yaş grubu olunca anlaşamıyolar canım. begüm de öyle. kendinden küçük ya da büyüklerle daha iyi anlaşıyor. aynı yaşta mutlaka bi pürüz çıkıyo, özellikle böyle cimcime kızlarda erkekler daha saf daha düz mantık, çekişmiyolar pek, tek dertleri kudurmak

Ben lcwdan içi hafif süngerli olanı günlük kullanıyordum aynısının emzirme sütyenini aldım 1 tane 1 tane daha alıcam dışarda kullanmak için
orda var mıymış bende bakayım canım.

Disari normal sudyenle cikilip normal sudyenin askisi cikarilabilir diye dusundum. Benim sudyenlerimin de cogu oyle askisi cikabilen. Gogusleri toplamiyor hic dedi arkadasim o da normal sudyenle kullanmis. Pentide beaty sutyen meselq
arkadaşın bilmiyor muhtemelen ama emzirme sütyenlerinin kaplı, destekli olanları da var. hatta dantelli şık modelleri bile var.

Sağol canım yün şal ile sardım eşim masaj yaptı su an iyiyim çok şükür
böbrek taşı problemin var mıydı? üşüttün muhtemelen çok geçmiş olsun, kötü bir ağrıdır bilirim. en iyi ilacı sıcak tutmak.

YEKTA61 etiketininatsana canim normal sutyen gibi toparlanmis duruyor mu gogusler? Gerci benim cok buyukte degil neyine toparicaksam normal sutyen is gormez mi ya birsuru kullanmadigim sutyenim var 10 dan fazla almayim diyordum

yeb4 bana oyle guzel emzirme sutyeni atsana canim simdilik bir siyah alip idare edeyim memnun kalirsam devamini alirim ama bana link falan atar msin modelin ya da denk gelince resim

Hahha aynen ya erkeklerin derdi anca boş kudurma ama kızlar fena oluyor

Kızlar emzirme sütyeni yerine böyle birşey nasıl olur sizce ? Bunun aynısından var bende 2 tane, alt kısmında tel yok atlet gibi giyiliyor çok rahat bişey emzirme sütyeni yerine bundan alsam nasıl olur ?

Eklentiler

• A715F7E8-2F13-447E-B60B-314AC9115C05.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 40
Aliskanlik canim ya bi de severim cok ic camasirlarini renk renk falan

Bütün muhabbetleri kaçırmışım yaaa.bu emzirme sütyenlerinin kaplı olanları rahat oluyormu acaba kızlar.ben normal kullanmıştım hep ama öle çok mantıklı geldi .nerelerdr uygundur alayım bir iki

N11 de desenli ve renklileri varmis ya ben disaridan duz siyah ve ten rengi almistim bunlardanda mi alsam acaba

Eklentiler

• Screenshot_20191208-233614962.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_20191208-233621816.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 52
Emzirirken memeler ne kadar buyuyo ya tabi sut durumuna gore degisir ama 1 2 beden buyuyo mu ?

yeb4 bana oyle guzel emzirme sutyeni atsana canim simdilik bir siyah alip idare edeyim memnun kalirsam devamini alirim ama bana link falan atar msin modelin ya da denk gelince resim
öylesine baktım nete direkt çıkanlar bunlar mesela, araştırırsan daha uygunlarını da bulursun canım.

Kızlar emzirme sütyeni yerine böyle birşey nasıl olur sizce ? Bunun aynısından var bende 2 tane, alt kısmında tel yok atlet gibi giyiliyor çok rahat bişey emzirme sütyeni yerine bundan alsam nasıl olur ?

olur tabii canım ben bunları evde çok kullanıyorum, yarım atlet diyorlar. çok rahat.

Emzirirken memeler ne kadar buyuyo ya tabi sut durumuna gore degisir ama 1 2 beden buyuyo mu ?
aslında çok da büyümüyo, hamileyken daha büyük sütyen kullanmak zorunda kalıyorum ben mesela o da arka kısmı dar geliyor o yüzden.

ilk zamanlar yine bir beden büyük alsan iyi olur. 85b takarım normalde, emzirme sütyenlerini bir beden büyük alıyorum genelde.

Ay o arka kisimlar bende ek takiyorum normalde zayif olmama ragmen sirtim genistir gogsum kucuk cup dan oluyo sirttan olmuyo cok tuhaf bir sey

Ay o arka kisimlar bende ek takiyorum normalde zayif olmama ragmen sirtim genistir gogsum kucuk cup dan oluyo sirttan olmuyo cok tuhaf bir sey
ya o ek nasıl bir şey, satılıyor mu iç çamaşırcılarda? aklıma geldi ama hep unutuyorum dışarı çıkınca bakmayı. dediğin gibi sırttan çok sıkıntı oluyo tabii bi de kilo alıp genişliyoruz.

İndirim varken hazır 3 tane alayım bari bundan normalde bana da tam oluyordu sütyenin sırt kısmı ama hamilelikten sonra sıkmaya başladı ek kullanıyorum mecburen. Aynı sütyenin geçme kısmı gibi 3 adet daha kopça oluyor çok basit bişey

N11 de desenli ve renklileri varmis ya ben disaridan duz siyah ve ten rengi almistim bunlardanda mi alsam acaba
Bu da çok güzelmiş ya fiyatı da iyiymiş bi tane de böyle alayım bari göğüslerim çok büyük değil pentiden alacağım atlet gibi olan da toparlar diye düşünüyorum ama bundan da bulunsun dışarı çıkarken takarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…