2020 Şubat Anneleri

Bende hep kayisi kivami yerdim ama egitimdeki diyetisyen aynisini soyledi gebelikte butun hayvansal gidalari guzel pisirip yiyin dedi yumurtayi sorduk eti vs biliyodum ama yumurta bile pismis tuketilmesi gerekiyormus bende pismisini haslanmista yemem o yuzden az bi yagla tavada omlet yapip yiyorum artik

Evdekileri evde kullanirsin canim sorun olmaz ziyanda olmamis olur bi tane bulunsun en azindan disari cikarken takmak icin

Çiğ kalmayacak şekilde canım nasıl isterse öyle yiyorum

Ben hep çok pişmiş katı kıvamda yedim, hala öyle yiyorum, bir şey olamamıştır şimdiye kadar ama bence katı ye bundan sonra, hastalık riski var çünkü yoksa bende rafadan yumurtaya bayılırım bir kere bile yemedim korkudan

Günaydın kızlar ben güne hızlı başladım. Bugün okulumuza 45 kişilik bir grup gelecek üni öğrencileri ve hocaları. Müdür yok ben ağırlayacağım 37. Haftaya kadar nasıl çalışcam bakalım şimdiden bittim
Canım ben ilk hamileliğimde de balık yağı hapı kullanmıştım. Bunda da doktora söyledim başta. Keşke yiyebilsem ama mümkün değil balığa tahammüllüm yok. 4. Aydan beri kan hapı decavit ve ocean mummy kullanıyorum.
Doktorum iyi pişmiş omlet demişti. Genelde çökelekli omlet yapıyorum. Haşlanmış sevmem ama değişiklik olsun diye yaparsam iyice haşlıyorum

Eslemak ben 20.haftadan beri kullanıyorum. Bebeğin beyin gelişimine faydası olduğu düşünülüyo ama olmazsa olmaz değil tabiki madem kullanmadın kafana takmana gerek yok artık.

Günaydın güzel anneler, iyi haftalar herkese
D Daphnesss canım bende kayısı kıvamına bayılıyorum ama hamilelikten beri iyi pişmiş yiyorum mecbur çok özledim kayısı kıvamnda yemeyi bi güncük yesemmi acaba bende

Canım bende sadece vitamin kullanıyorum hâla ne bir ilaç ne bir kan hapı vermedi doktorum Ama bugün kan verdim belki çıkacak sonuca göre başlatır kan ilacına. Her doktorun yöntemi farklı sen yinede sor istersen balık yiyemiyorum gerek var mı diye.

Bana da vermedi doktor endişelenme burda kullanmayan çok kişi var. her doktor gerek duymuyor demekki. bana balık yiyor musun vs sormadı bile. severim ama yapamıyorum kendim çok yiyemiyorum o yüzden.
elevit, magosit ve ferrum kullanıykrum.

Var canım çamaşırcıların hepsinde , pazardakı camasırcılarda flnda var , bende 4-5 tane aldım halay ekibi gibi takıyorum yanyana , sütyende cok bunalıyorum ben ya
kız allah iyiliğini versin sabah sabah be güldüm ya
alayım bende bari

ya bende öyle duydum, özellikle çocuklara iyi pişirmeliymişiz. ama bende kayısı kıvamında severim ve öyle yiyorum. kayısıdan biraz daha katı. sonuçta beyazı pişmiş oluyor. ay zaten haşlanmış yumurta sevmem bi de o keyfimden ödün veremem vallahi

Ben birer tane emzirme sütyeni ve atleti almıştım siz konuşunca şunları bi deniyim dedim ve karar verdim ki doğumdan sonra bana olmama ihtimalleri çok yüksek. Şuan tam geliyolar. Neyse bi denerim.
Atleti pek gerekli görmüyorum, evdeki askılı tişörtlerim hep dekolteli,hafif bi çekişle memeler fora zaten, diğer sütyenleri de doğumdan sonraki meme durumlarına göre aliyim :)

Kızlar destekli sütyen alırken memenizin akacağını içine ayriyetten pamuk koyacağınızı unutmayın. Destekliler memeyi tam kavradığı için rahat olamayabilirsiniz bunu gözardı etmeyin.

Yaa kizlar ben bugune kadar neredeyse hep rafadan yedim cok severimmm simdi yazdiklarinizi okudum kalktim kendime kadarli omlet yapiyorum. Gece gec yattim 4 te gec kalktim ondan bir de sabah su rulolardan yedim sigara gibi olan tatli rulocuklar var ya cikolatali ondan acikmadim hala

Bence cok sulu olmadıktan sonra bir sorun olmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…