2020 Şubat Anneleri

Nokta nokta kırmızı, bölgesel olarak ciğerimin olduğu bölge ve aşağı doğru göbeğimde var, enzimlerime bi baktırıyım bari.

Su çiçeği geçirmişmiydin canım küçükken? Aynı şekilde zona geçirmiştim bağışıklığım düşünce, hep tek tarafta çıkar zona, bir cildiyeciye git sor istersen

Kızlar sizce bu yataktan hangisi daha güzel, daha kullanışlı uzun ömürlü olur çok kararsız kaldım ya

Eklentiler

• 4D76F533-B5A1-4B8E-BCA7-5CD22FB40FFD.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 48
  • 410D736F-AF4A-4E8B-B948-8C4A837E59C4.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 40

Ah evet ya, çok konuşuyor o Karatay :) kendisi aslında kardiyoloji kısmındaymış, diğer konularda bilgisine güvenmemek gerek yani, araştırmadan atıyor ortaya.

Evet evet birkaç yer var doğal ürünler aldıgım , artık Allaha emanet ,bizler yüne cocuklugumuzda dogal seyler yedık ama bızım cocuklarımız malesef bızım kadar şanslı degıller , en azından nekadar şeker çıkolatadan uzal tutabılırsek kar kardır

Su çiçeği geçirmişmiydin canım küçükken? Aynı şekilde zona geçirmiştim bağışıklığım düşünce, hep tek tarafta çıkar zona, bir cildiyeciye git sor istersen
Su çiçeği geçirdim. Zona sanırım ağrılı oluyo farkı anlaşılır dimi? Hamile olmasam egzama der geçerdim ama tedbiren karaciğer değerlerine baktırmak lazım. Çok teşekkür ederim

Su çiçeği geçirdim. Zona sanırım ağrılı oluyo farkı anlaşılır dimi? Hamile olmasam egzama der geçerdim ama tedbiren karaciğer değerlerine baktırmak lazım. Çok teşekkür ederim

Benimkisi o kadar ağrılı olmamıştı, kişiden kişiye değişiyor sanırım. Yüzde çıkmadığı sürece sorun yok diye duymuştum ama en doğrusunu yine cildiyeci söyleyecektir. Kurdeşen ve alerjiyse zaten bir kaç güne geçer kaşımadığın sürece, zonada 1-2 hafta sürüyor. Böcek bile ısırmış olabilir ufak ufak noktacıklarsa :)

Çok geçmiş olsun selozy inşallah korkulacak bişey değildir geçip gider

Kızlar sizce bu yataktan hangisi daha güzel, daha kullanışlı uzun ömürlü olur çok kararsız kaldım ya

montesorriyi tercih ederdim ama resimdeki model pek korunaklı değil gibi tam çevreli olsa daha iyi olur gibi farklımodellerine de bir bak istersen cnm

Küçükyalı migrosun karşısında doğal ürünler satan bir yer var manav gibi, görmüşsündür belki dışarıda sebze meyve oluyor hep. Orada sertifikalı doğal bal satıyorlardı, biraz tuzlu gerçi fiyatları

Evet bende sanırım bez çatı yerine o tarz şeyler tercih ederim ışıklı toplar çok güzel duruyo

Ben doktoruma sadece hamur işi yiyorum başka bişi yemiyorum dediğim zaman merak etme bebek gerekeni senden alır dedi eczacına ya da doktoruna danışarak vitamin al istersen için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…