2020 Şubat Anneleri

Kizlar bugun gittigim ozel dersin ikisi altli ustlu oturuyorlar kuzenler. Ikisinde de alaturka wc var ve ben 4 saat ordayim toplam. O kadar cok karnim agridi ki zorlandim bugun 3 kere wc girdim mecburen. Offf
Bizim okul da öyle. Bi de ben dizimden ameliyat olmuştum daha önce. O yüzden çok zorlanıyorum.
Kizlar hani gobegin altinda hamilelik cizgisi diye birsey olusuyor ya kahverengi bir cizgi o bende olusmamisti baktim simdi hafiftan beliriyor dogumdan sonra geciyor dmi o olusan var mi
Benim de oluştu çizgi
Biz ocakta taşınıcaz öylece duruyor eşyalar paketlerinde. Ne ara yıkayıp ütülücem bilmiyorum
Bende trendyoldan gecelik alıcam sıkıntı oluyor mu Eki Görüntüle 2563748
Canım ben geceliklerimi lohusa sepetinden aldımçok güzel kaliteli ve diğer sitelere göre baya ucuza aldım. Tavsiye ederim.

Canım gardolabında bir raf boşaltırsın hiç üzülme Bunun için beni. Oğlanını bizim dolaptaydı yeni taşıdım abisinin dolabına

Teşekkürler canım, ben de çok severek aldım. İnternette vardı benzer modelleri

Canım gardolabında bir raf boşaltırsın hiç üzülme Bunun için beni. Oğlanını bizim dolaptaydı yeni taşıdım abisinin dolabına
Asıl sorun zaten gardırobumun aşırı kullanışsız olması. İçinde hiç raf yok evlenirken mecbur kalıp almıştım. Bizim elbiselerimiz bile okadr düzensiz ve heryer tıka basa bakalım bi şekilde halletcez

selam kızlar nasılsınız
bebeğinin gelişimi geriden giden varmı ben gibi
30. haftadayız kilosu 1105 gram çıktı

selam kızlar nasılsınız
Benimkisi sanirim 26. Haftamda 1100 du canim. Et tuketiyor musun ? Yumurta,sut,yogurt ? Bunlar bebege kilo aldiran seyler ben genelde bu sekilde besleniyorum bu zamana kadar gelisimi hep 5 gun onden gidiyodu haftasina gore

selam kızlar nasılsınız
Sende pıhtılaşma sorunu olabilir mi . Burda bir arkadaş bahsetmişti sanırım. Plesantadan tam akım olmayınca beslenemiyor olabilir mi acaba. Ben iğne kullanıyorum mesela.Doktorun ne diyor bu duruma. Doğuma kaçla gireriz şeklinde sordun mu?

Raf kestirin ekstra benim de raf Aralık’ları büyüktü düzensizdi raf kestirdik aralara iyi oldu raf çoğaldı

Kızlar siparişlerinizin iptal edilme sebebi kargo firmalarının alışveriş sitelerinde yoğunluğa yetişemeyip kargo sınırı koyması.

yurtiçi kargo açıklama bile yayınldı, black friday zamanı kargolara yetişemeyince sınır koydular. dolayısıyla bir çok kişinin siparişi iptal edildi. yani bu indirim zamanı ortalık bayağı karışmış.

kendini yormadan yavaş yavaş yap, hazırlanmanın tadını çıkar iyi düşünürsen iyi hissedersin. bebeğin doğunca da gidersin sık sık. okul başlayana kadar zaten insan sık sık gidebiliyor.

şubata bir şey kalmadı öyle böyle bak nasıl geçti bu kadar zaman :)

ay ben eminönünde hiç kafama göre lohusa tacı ve terliği bulamadım ya. seninki çok hoşmuş ama
kızımda takamamıştım unutmuştum, oğlumda hevesim var takmak istiyorum.
bebe mavisi şöyle küçük bir detayı olan bir taç istiyorum. internetten de baktım da göremedim. parça parça bulup kendim mi yapsam.
çok abartı modeller var ya, zevk meselesi ama bazılarını kesseler takamam

selam kızlar nasılsınız
doktor ne dedi bu durum için peki?

Biz dün gece Amazon’dan almıştık fiyatı 280’den 330 liraya çıkarmışlar. Bir çanta için o kadar veremem .

Benimkisi sanirim 26. Haftamda 1100 du canim. Et tuketiyor musun ? Yumurta,sut,yogurt ? Bunlar bebege kilo aldiran seyler ben genelde bu sekilde besleniyorum bu zamana kadar gelisimi hep 5 gun onden gidiyodu haftasina gore
Yumurta yiyemiyorum ama et yogurt falan tuketiyorum doktor cektirdigim ultrason kagitlarini falan istedi haftaya onlari goturcem bu doktora daha iki kere gittim baya doktor degistirdim malesef..
Ellerim ayaklarim asiri odemli sabahlari ellerimi sıkamiyorum bile
Bebek acaba anne karninda iyi beslenemiyormu yoksa bu sisliklerim ileride cikacak tansiyon belirtisimi diye dusunuyor hergun tansiyonumu olcmemi istedi oda bebegin gelisimini etkilermis
Benim bebegimde baslarda onden.gidiyordu.sonra geriledi aslinda benim adet tarihimde.net degil.kizlar acaba ondan dolayi ultrasonda yanlis.cikiyor olabilirmi
Renkli.gorduk.bebegi gayette yanaklari topisti.gobegi.bile vardi :)
Benimkide 27 haftayla uyumlu gorunuyor doktor adet tarihime bakicak tekrar ultrasonlarla

Kan ve idrar değerlerine ve bebeğe giden kan akımına bakıldı mı?
Bu beslenmeyle olacak bişey değil yediklerinden ya da yemediklerinden dolayı kendini suçlamana gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…