2020 Şubat Anneleri

Çok güzel narin kibar duruyor
Oğlumdaki lohusa tacıma çok benziyor ben bir takı dükkanından 7 tlye almıştım yakında olsanız benimde yanımda olsaydı verirdim. Kıza daha bakmadım pembe geceliğim hazır ama
sağolun kızlar
kelebekli olanı beğendim, çok zarif duruyor. ama dışarı çıkınca bi bakıcam bulamazsam sipariş veririm.

bana da netten sipariş vermek daha zor geliyor. sıkıntı çıkıyor, yok geldi mi gelmedi mi, ürün istediğim gibi mi vs uğraşmaktansa görerek almayı seviyorum.

Selam kızlar,
kasık bölgemde ve karın alt bölgesinde oluyor aşağıya doğru baskı hissediyorum. Birde alltan acı oluyor
Bana da oluyor bel de de bar , adet ağrısı gibi , kasıkalrda batma yürürken zorlanma falan , bebişler beklesinler akıllı uslu daha de mi

Benim de 2-3 gündür sizinle benzer ağrılarım vardı bugün doktora gittim. Ya üşüttüm ya da idrar yolları enf.den şüpheleniyordum tabi bir de şuaralar çoğumuzda olan “erken doğum şüphesi” :) doktor baktı bir sıkıntı yokmuş şükür, bebeğin başı yukarda olduğu için ayaklarıyla kasıklara vurup ağrı yapabiliyormuş. Belki sizde de benzer durum varsa endişelenmeyin diye belirtmek istedim

Bir de amazon.com da playgro bebek oyuncakları sesli cıngıraklar vs cok indirimde bugüne özelmis 50 tl üstü kargo bedava, diş kasıyıcı vs 3 lüsü 6,5 tl gibi bisi.. bakmak isteyen olursa ben 3-5 bişiler aldım bez kitap falanda :) ins iptal olmaz siparisim A Alisdendef suan bi tırstım ama :)

Ay bizim sipariş iptal edilmiş eşim şimdi baktı. Eşim ucuz aldığımız için iptal olmuştur diyor zaten çantasını istemiyorum üzerinde marka yazan çantaları sevmiyorum
Sana bir kaç sitede yakın fiyatlıları buldum buralardan sipariş verebilirsin bence cnm. için rahat etmezse sitelerde iletişim nosundan ara stok sor
Mesela en son eklediğim 3lü set 150 tl sadece vücut losyonu eksik onunda fiyatı aşağı yukarı 80 tl felan ayrı alsanız toplam 230 tl ye geliyor set

Eklentiler

• 735D1B07-6DBA-487D-8C0F-26E30EAD13FB.webp
    18 KB · Görüntüleme: 32
  • 0D716D3A-0586-4879-A499-FDCC96089ABA.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 33
  • 09563636-F9D4-4464-9245-9D5314726F0E.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 33
  • ED3DFB48-08E1-4393-84F7-A92B08ECF1E1.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 27
  • 2AF17D29-6B77-4056-9F93-BD549E7E5C3B.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 26
  • 3EFF1A64-C30E-4EB7-B6E9-AFC6E993677A.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 26

Bende sachane den almıştım indirim zamanı burada biri yazmıştı şampuan losyon pişik kremi üçünü 164 almıştım

Hadi yaa alla alla stokmu yok acaba
Hiç bilmiyorum neden böyle oldu bir açıklama yok.

Bazen oluyor eşim telefon almıştı telefona da aldıktan sonra zam gelmişti kargo da telefonu getirmedi bir türlü ,eşim zam geldiği için ürünü iptal ederler diye kargo firmasının arabasını takip etmişti.

Eşim araştırayım aklımda bulunsun diye konuyu kapatmıştı. Bir bakalım önerdiklerine teşekkür ederim canım.

hoşgeldin canım, bende yazmayınca kesin yoğunluğu vardır diye tahmin ettim :)
her şey yolunda mı? isim anketinin sonucu ne oldu :)
Sahi ona bakmadim.
Birazdan bakayim.
Saglik en buyuk hazine olmasa yeminle aglicam o moddayim da kendimi motive ediyorum haline şükret neler var aaaa sus bakiyim diye :)
Tek basima onca is kizimla cok zor cok.

Allah bugünlerimi aratmasin ne diyim.
Ya 100 kusur sayfa birikmis, insallah herkes iyidir ve yolundadir hersey.

hoşgeldin canım, bende yazmayınca kesin yoğunluğu vardır diye tahmin ettim :)
her şey yolunda mı? isim anketinin sonucu ne oldu :)
Gökhan Tepe nin oglu olmus bugun,
Adını Denizhan koymuşlar
Eşime soyledim hemen.
Anketteki Kerem ismini eledik,
Kv vazgecti cunku.
Kerem onun arzusu idi diye oylamadaydi.
Ömer ve Erdem arasindayim dedi.
Esim Omer ve Erdem arasında Erdem den yana.
Deniz olsun arzusunda.
Ben de Denizhan ya da Deniz Alp olarak kabul etmezse Erdem den yanayim.
Ömer i de gobek adi olarak kulagina okuturuz diyorum kp ye.
Tabi bu kararda ocakta değişiklik olmazsa :)

Siz karar verdiniz mi ogluşunun ismine ?

Eklentiler

• 20191210_221519.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 29
Aslinda oyle, saglik olsun gerisi onemli olmuyor.
Sen nasilsin?

2 gündür grip ile cebellesiyorum limon suyu içiyorum bol bol. Ama kemiklerim ağrıyor baya. Elimin kolumun canı yok. Ekstralar çıkıyor böyle İnşallah hemen atlatırım. Sen de iyisin umarım? Kontrolün ne zaman? Benim bu perşembe günü.

Cok geçmiş olsun, acil şifalar Allah tan canim
Benim normalde p.tesi ama c.tesi bi sansimizi deneyeceğiz. Eger dr gelirse hastaneye o gün gidecegiz. Iyi oluyor hem ferah kimse olmuyor hem de esim izin almamis oluyor stressiz geçiyor. Hadi bakalim persembe musmutlu haberler alip buraya yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…