- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 108
- 41
Sen edene geri erzuruma dönmek istiyorsun. İşlerini hallettin mi ? Ailenin yanında misin yoksa ablanın eve geçtiniz mi
TokattayımSen nerdesin suan canim
Bütün gün ayaktayım gerçekten çok yorgun ve sinirliyim.Ayakta durmamaya çalış cnm artık tehlikeli zamanlar
01 ay olanı sence gerekli mi yoksa 2_4 ay alıp ileri dönük mü düşünsemCnm ben komple seti 228 e almıştım tek tek bu şekilde almıştım
teşekkür ederim cnm
kalıplarla ilgili kimi küçük diyor kimi büyük diyor.
Hm den yataktaki gri tulum 2-4 ay arası küçükte olsa büyükte olsa mevsime göre giyer. 2 li uzun kollu body almıştım onlar 0-1 almıştım sanırım. Bir tane 6-9 aylık kazak almıştım ince 6-9 eylül akşam hava serin oluyor kasımda giyemese eylül ekimde giyer bu şekilde düşünerek aldım 2 li tulumda almıltım onlarıda mesela ayaksız aldımki küçük gelirse giyebilsin diye
Azar azar dinlene dinlene yap yrm saat ayakta durdun diyelim 10-15 dk dinlenEvet ama ayakta durmayincada bitmiyo isler maalesef
Gerekli değil cnm ben evim soğuk olursa tulumun altına uzul kollu giydiririm diye aldım bildiğin düz beyaz body01 ay olanı sence gerekli mi yoksa 2_4 ay alıp ileri dönük mü düşünsem
Pendik medical park giden var mı ben bahar hanım gidiyorum kızımdada ona gitmiştim ama doğum ücretleri uçmuş 5000 TL dediler ama sormayı unuttuklarım var ücret içine fotoğraf çekimi felan dahil mi diye bilgisi olan var mı yüzyıla gidiyordum Esra hanıma ama hastane koşulları doktor çok uyumlu olamadık malesef
Ben losyon düşünmüyorum şampuan ve pişik kremi de 110 tl yapıyor normal o zamn fiyatları dimiBen şampuan 500ml losyon 300ml pişik kremi 100ml 183 TL ye aldım cnm. Üçlü setti
Yaa bu taç çok güzelmiş benim bulduklarım çok mu çiçekliydi böyle birşey bakayım bari bendeAynen bende silikon tabancası ile taç yapayım diye düşünüyordum ama bugün eminönünde gezinirken istediğim tacı görünce işler değiştikolaya kaçıp aldım geceliğimle de uyumlu oluncaEki Görüntüle 2563718
Silikon tabancası hediyeliklere kaldı artık :)
Ben yağ ve losyon düşünmüyorum ama şampuan aynı fiyat senin aldığınla daha da düşmez sanırım alayım en iyisi bendeCnm ben komple seti 228 e almıştım tek tek bu şekilde almıştım
Canım ben izmirdeyim daha cuma günü görüştük doğum fiyatını 6100 dediler bize içinde oda süsleme ve fotoğraf çekimi de var ama medicalin fiyatları illere göre değişiyor bildiğim kadarıylaPendik medical park giden var mı ben bahar hanım gidiyorum kızımdada ona gitmiştim ama doğum ücretleri uçmuş 5000 TL dediler ama sormayı unuttuklarım var ücret içine fotoğraf çekimi felan dahil mi diye bilgisi olan var mı yüzyıla gidiyordum Esra hanıma ama hastane koşulları doktor çok uyumlu olamadık malesef
Eşim Pendik belediyesinde memur olduğu için %30 indirim oluyor medicalde ama doğumda birşey yapılıyormuş Pendikte bütün hastahanelerde indirimimiz var ama bu doğum işi beni çok düşündürüyor doktoruma çok güveniyorum ve tanıyorum onun rahatlığı var değer mi değmez mi o kısımdayımbende medicalpark düşünmüştüm önce ama gereksiz pahalı gördüğüm için vazgeçmiştim ama bazı indirimleri oluyor mesela öğretmenseniz sendika indirimi felan oluyor. Yüzyılda-pendik bölgede emsey ve adatıpta da tuzla kart sahiplerine %15-20 arası indirim var. Doğum ücretlerindede @KARABATAK_ ve bende yüzyıla gidiyorduk serap hanıma ama benim yaşadığım son durumdan dolayı serap hanımı bıraktım eski doktoruma gidiyorum.
Allah sabır versin kolaylık versin arkadaşımBende taş yok. Genetik rahatsızlık var. Hamilelik öncesinde de çok sık atak geçiriyor böbreklerim ve diğer organlarıma deli gibi ağrı zipleniyordu. Şimdi sürekli oluyorum. Ama taşı da bilirim annemden çok ama çok zor ağlatır insani çok iyi anlıyorum seni.
İnş. Bize verdikleri 5000 içinde bunlar vardır en azından onlara para harcamam ekstra olarakCanım ben izmirdeyim daha cuma günü görüştük doğum fiyatını 6100 dediler bize içinde oda süsleme ve fotoğraf çekimi de var ama medicalin fiyatları illere göre değişiyor bildiğim kadarıyla
Aynen canım inşllhİnş. Bize verdikleri 5000 içinde bunlar vardır en azından onlara para harcamam ekstra olarak
Aynen canım inşllh
Hastane cantasina koyulacak olan kiyafetlerimizi yikadim, evdeki dag gibi biriken utuleri yaptim sabahtan beri ayaktayim cok fenayimkeske annem yanimda olsa da yardim etse ahh ahhh tek basina her ise kosmak cok zor hele ki yalnizlik daha da zor
Of trendyol benim geceliğin üstüne yattı yaBende boyle birsey alcam hastane icin bordo takim aldim cunku pijamami. Bende bunu soylerim heralde kargo bedavaysa degilse baska birseyle birlestiririm. Ama ben bu ay cok para harcamisim esimde oyle onla karar aldik tam 4 hafta hicbirsey almicaz 5ocakta diger eksikleri alcaz az kaldi. Biraz kenara para koyayim istiyorum cunku calistigini harcayinca insan hic calismamis gibi geliyor sadece 2bin kredi kartimla harcamisim. Az sey kaldi eksik zaten. Bende sabah kilo vermenin gaziyla yuruyuse ciktim 7bin adim attim sabah sabah terledim suan eve cikiyorum yol yokus birinci viteste zor cikiyom
Bizim utulerimizi yaptim canim esim ve benimkiler bizde cok sık makine calisir 2 kisi olmamiza ragmen o yuzden utulerimiz de cok oluyoo minik kıyafetleri ütülemek çok keyifli ama bir o kadar zor evet bende çok yorulmuştum.
üzülme insan alışıyor. bende aynı durumdayım ve bir de çocuk var ilgi ve bakım bekleyen. zor oluyor kimsenin yardım etmemesi ama hep hayatta ve sağlıklı oldukları için şükrediyorum. hiç olmayanlar da var, ya da hasta ya da başka mazereti olup gelemeyen
en azından annen doğumdan önce gelecek, üzülme sıkma canını keyfini çıkarmaya çalış hamileliğinin ☺
Sade ve şık ne güzel canım güle güle kullan eminönüne çok gittim ama hiç taç bakmadım ya belki bulurdumdaen son gittiğimde acillik oldum akşamına bidaha gidemem sanırım gözüm yemez denicem bakalım evde umarım başarırım
Teşekkür ederimmmBu sayfadan yaptırdım canım ama kendi yaptıkları dolaplar çok orjinal durmuyodu beğenemedim dolabıda maskodan aldık
Şu mimik düEnleyicileri nerden aldın canımBenimde cikmadi kokusu canimm odaya ama kiyafetleri yerlestirdik ya acik birakip kapaklari
Sen çok uygun almışsın canım biz 280e aldık galiba .birde çanta hediyesi varmışCnm ben komple seti 228 e almıştım tek tek bu şekilde almıştım
teşekkür ederim cnm
kalıplarla ilgili kimi küçük diyor kimi büyük diyor.
Hm den yataktaki gri tulum 2-4 ay arası küçükte olsa büyükte olsa mevsime göre giyer. 2 li uzun kollu body almıştım onlar 0-1 almıştım sanırım. Bir tane 6-9 aylık kazak almıştım ince 6-9 eylül akşam hava serin oluyor kasımda giyemese eylül ekimde giyer bu şekilde düşünerek aldım 2 li tulumda almıltım onlarıda mesela ayaksız aldımki küçük gelirse giyebilsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?