2020 Şubat Anneleri

Sen edene geri erzuruma dönmek istiyorsun. İşlerini hallettin mi ? Ailenin yanında misin yoksa ablanın eve geçtiniz mi

işlerimi hallettim. Ablamın evindeyim. Ablam işte. Annem geldi. Ama anneannemi de buraya getirdi anneannemde başka kızı var gitmiyor Annemde kendi evinde inşaat başlattı oraya gidip geliyor ben yarından itibaren oğlum ve anneannemle kalıcam öğlende ablamın çocukları yemeğe gelecek onunla uğraşacam. Bugün öyle oldu ve akşama da yemek yapmak zorunda kaldım annem birgünlük idare et dedi ama birgünlük olacağını sanmıyorum. ben çok yoruldum.eşim ustaya yardıma gitti. Adamı yiyip bitirdim götür beni diyorum aramız acayip limoni oldu

Sen nerdesin suan canim
Tokattayım

Ayakta durmamaya çalış cnm artık tehlikeli zamanlar
Bütün gün ayaktayım gerçekten çok yorgun ve sinirliyim.

01 ay olanı sence gerekli mi yoksa 2_4 ay alıp ileri dönük mü düşünsem

Pendik medical park giden var mı ben bahar hanım gidiyorum kızımdada ona gitmiştim ama doğum ücretleri uçmuş 5000 TL dediler ama sormayı unuttuklarım var ücret içine fotoğraf çekimi felan dahil mi diye bilgisi olan var mı yüzyıla gidiyordum Esra hanıma ama hastane koşulları doktor çok uyumlu olamadık malesef

01 ay olanı sence gerekli mi yoksa 2_4 ay alıp ileri dönük mü düşünsem
Gerekli değil cnm ben evim soğuk olursa tulumun altına uzul kollu giydiririm diye aldım bildiğin düz beyaz body

Eklentiler

• D67AF27D-1B47-4983-9845-4843B3518705.webp
    10 KB · Görüntüleme: 30

bende medicalpark düşünmüştüm önce ama gereksiz pahalı gördüğüm için vazgeçmiştim ama bazı indirimleri oluyor mesela öğretmenseniz sendika indirimi felan oluyor. Yüzyılda-pendik bölgede emsey ve adatıpta da tuzla kart sahiplerine %15-20 arası indirim var. Doğum ücretlerindede @KARABATAK_ ve bende yüzyıla gidiyorduk serap hanıma ama benim yaşadığım son durumdan dolayı serap hanımı bıraktım eski doktoruma gidiyorum.

Ben şampuan 500ml losyon 300ml pişik kremi 100ml 183 TL ye aldım cnm. Üçlü setti
Ben losyon düşünmüyorum şampuan ve pişik kremi de 110 tl yapıyor normal o zamn fiyatları dimi
Yaa bu taç çok güzelmiş benim bulduklarım çok mu çiçekliydi böyle birşey bakayım bari bende
Cnm ben komple seti 228 e almıştım tek tek bu şekilde almıştım
Ben yağ ve losyon düşünmüyorum ama şampuan aynı fiyat senin aldığınla daha da düşmez sanırım alayım en iyisi bende

Canım ben izmirdeyim daha cuma günü görüştük doğum fiyatını 6100 dediler bize içinde oda süsleme ve fotoğraf çekimi de var ama medicalin fiyatları illere göre değişiyor bildiğim kadarıyla

Eşim Pendik belediyesinde memur olduğu için %30 indirim oluyor medicalde ama doğumda birşey yapılıyormuş Pendikte bütün hastahanelerde indirimimiz var ama bu doğum işi beni çok düşündürüyor doktoruma çok güveniyorum ve tanıyorum onun rahatlığı var değer mi değmez mi o kısımdayım

Allah sabır versin kolaylık versin arkadaşım

Hastane cantasina koyulacak olan kiyafetlerimizi yikadim, evdeki dag gibi biriken utuleri yaptim sabahtan beri ayaktayim cok fenayim keske annem yanimda olsa da yardim etse ahh ahhh tek basina her ise kosmak cok zor hele ki yalnizlik daha da zor

o minik kıyafetleri ütülemek çok keyifli ama bir o kadar zor evet bende çok yorulmuştum.

üzülme insan alışıyor. bende aynı durumdayım ve bir de çocuk var ilgi ve bakım bekleyen. zor oluyor kimsenin yardım etmemesi ama hep hayatta ve sağlıklı oldukları için şükrediyorum. hiç olmayanlar da var, ya da hasta ya da başka mazereti olup gelemeyen

en azından annen doğumdan önce gelecek, üzülme sıkma canını keyfini çıkarmaya çalış hamileliğinin

Of trendyol benim geceliğin üstüne yattı ya

Bizim utulerimizi yaptim canim esim ve benimkiler bizde cok sık makine calisir 2 kisi olmamiza ragmen o yuzden utulerimiz de cok oluyo daha bebisinkiler kurumadi. Cok sukur ki hayattalar evet vallahi subati 4 gozle bekliyorum annem gelsin diye bebekten once normalde 2 en kotu 3 ayda bir ist giderdim en son eylulde gittim suan cok bunalmis durumdayim her sey de bana bakinca iyice sinirlerim yipraniyo

Yaparsın bence canım, yakınında malzeme satan yerlerde vardır kesin Bende işte bir anlık üşengeçlikle alıverdim. Artık dışarıda gezmek zor ama, haftaya olsa gidemeyebilirdim eminönüne

Teşekkür ederimmm Bu sayfadan yaptırdım canım ama kendi yaptıkları dolaplar çok orjinal durmuyodu beğenemedim dolabıda maskodan aldık

Ay herkes sormuş cevaplamışsın kaç kere, görmedim teşekkürler ekliyorum sayfayı

Sen çok uygun almışsın canım biz 280e aldık galiba .birde çanta hediyesi varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…