- 28 Mayıs 2015
- 2.958
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.474
- 358
Evet takip etmek lazım benimki de bazen çok hareketli bazen sakin sayıyorum bende inşallah doğru sayıyorumdur. Herhalde hareket etmeyince özlüyoruz sürekli hareket etsin istiyoruzHayır riskli değil çok şükür gittim geldim rahatladı içim nst çıkmadı bişey normal görünüyo şuan ama cumartesi çok alışmıştım hiç durmadı hatta 2 gündür seyrekleşince panikledim evet demekki normal böyle olması günde 10 kere hareket ediyosa korkma dedi ama 10 kere yetmezki banabüyüdü bebişler sonuçta sürekli hareket halindeler takip etmek lazım tabi
Sen edene geri erzuruma dönmek istiyorsun. İşlerini hallettin mi ? Ailenin yanında misin yoksa ablanın eve geçtiniz miBende maalesef hep ayaktayım bu ara. Eşim yarın Erzurum’a dönüyor beni de götür diyorum götürmek istemiyor. Orda birşey olursa sorumluluğu bana atıyor vicdanıma oynuyor.
Sen nerdesin suan canimBende maalesef hep ayaktayım bu ara. Eşim yarın Erzurum’a dönüyor beni de götür diyorum götürmek istemiyor. Orda birşey olursa sorumluluğu bana atıyor vicdanıma oynuyor.
Kızlar doğum yaptığını gün hastanede ne gitmeyi planlıyorsunuz ?
Hem biraz şık hem rahat ne alabilirim ?
Kafam çok karışık
Gecelikler hep yazlık gibi üşür müyüm ? Ama pijama giymek de sıkıntı gibi indir Çek indir Çek zahmetli olur ...
SiZler neler düşündünüz ya da aldınız
Çeken bilir bende hüngür hüngür ağladım acilde herkes başıma toplanmıştı doğum sancısımı çekiyon evladım diye duvarları yumrukladım, yün şal sarıp yatıyordum bende, kusmada ağrıda oluyor sanırım çok zor bir süreç Allah yaşatmasın bi de netten okudum 3 gün onu yaptım sabah aç karnına elma sirkeli su içtim
Ah kızlar böbrek ağrısı pek zordur. Sizi okuyunca çok üzüldüm inşallah hafifler ağrılarınız tekrarlamaz bir daha. Ben de bu durumdan çok muzdaribim ama benimki geçecek bi ağrı değil malesef ömür boyu kendini hep hissettirecek. Ben de ağrı girdiği zamanlar ölmek istiyorum. O noktaya getiriyor ağrı. Allahim kimseye dayanamayacağı acı vermesin. Cok sukur bugünlerimize. Darısı kalan günlerimize olsun.
Teşekkür ederim nerede yaptırdınız çok soru sormuş oldum amaMerhaba montessoriyi yaptırdığımız yerden aldık iç yatağı soruyosanız
Kızlar musleranın şampuanı 72 pişik kremi 40 tl civarı sizler ne kadara almıştınız hatırlıyor musunuz ? İndirim zamanı düşer mi daha bekliyimmi yoksa alayımmı ?
Ayakta durmamaya çalış cnm artık tehlikeli zamanlarBende maalesef hep ayaktayım bu ara. Eşim yarın Erzurum’a dönüyor beni de götür diyorum götürmek istemiyor. Orda birşey olursa sorumluluğu bana atıyor vicdanıma oynuyor.
Hepsi birbirinden güzel hm kalıpları hakkında hiç bir bilgim yok sizce nasıl alınmalı sepette bir sürü şey aldım ama ama hala kararsızım netten baktım kalıpları normale göre küçükmüşBizde bir türlü alamadık dolabı kıyafetlerini yıkamak için dolap almayı bekliyorum . Belki maaş alınca alırım önümüzdeki hafta. Güya ikeadan alcaktık ama Herşey okadr üst üste geldiki çok masrafımız oldu ve eşimde şirketten düzgün para alamıyor. Kartları doldurduk. Hiç birşey yapamazsam senetle alıcam biryerden evde boş bir dolap olsa kullanıcamda heryer tıka basa dolu yatak odasının takımını zaten küçük almıştım evde küçük. Bebişimin eşyalarıda böyle bekliyor.
Lohusa tacı olarak bunu düşündüm klasik geleneksel kırmızı kurdele hep hoşuma girmiştir sadelikten yanayımda hep bunu alsam mı yapabilirmiyim acaba bilemedim sadece bunun içinde siparş vermek istemedim kurdele bağlasam durmaz başımda böyle taç olması mantıklı geldisilikon tabancam falan annemde gittiğimde bi deneyim bunu ben
Birde kapı süsüm kaldı ve hastane için çikolata daha kıyafetler yıkanıcak ev temizlenicek çok iş var ve gözümde büyüyo sanki ben yapıyomuşum gibi
Doğumdan sonra en çok evi temizlemek zoruma gidicek alışmıştım ne güzel eşim yaptırmıyo bende umursamıyorum ama acısı fena çıkıcak gibi
Estafurullah ben iç yataktan bahsediyosuz sandım markasını bilmediğim için yatağınTeşekkür ederim nerede yaptırdınız çok soru sormuş oldum ama
Sade ve şık ne güzel canım güle güle kullan eminönüne çok gittim ama hiç taç bakmadım ya belki bulurdumdaAynen bende silikon tabancası ile taç yapayım diye düşünüyordum ama bugün eminönünde gezinirken istediğim tacı görünce işler değiştikolaya kaçıp aldım geceliğimle de uyumlu oluncaEki Görüntüle 2563718
Silikon tabancası hediyeliklere kaldı artık :)
Bitmiş halini atmak isterdim ama hiç düzenlenmicek gibi geliyo 2 haftadıe böyle duruyo kokusuda çıkmadı bi türlü bizim odamızda böyle
Cnm ben komple seti 228 e almıştım tek tek bu şekilde almıştımKızlar musleranın şampuanı 72 pişik kremi 40 tl civarı sizler ne kadara almıştınız hatırlıyor musunuz ? İndirim zamanı düşer mi daha bekliyimmi yoksa alayımmı ?
Hepsi birbirinden güzel hm kalıpları hakkında hiç bir bilgim yok sizce nasıl alınmalı sepette bir sürü şey aldım ama ama hala kararsızım netten baktım kalıpları normale göre küçükmüşne kadar aynı zevklere sahibiz emzik olarak bende bibs düşünüyordum
Cnm kendini iyi hissedşp birden bire okadr yorulma. Azarcık azarcık yavaş yavaş yap ayakta durmak tehlikeliHastane cantasina koyulacak olan kiyafetlerimizi yikadim, evdeki dag gibi biriken utuleri yaptim sabahtan beri ayaktayim cok fenayimkeske annem yanimda olsa da yardim etse ahh ahhh tek basina her ise kosmak cok zor hele ki yalnizlik daha da zor
Teşekkür ederimmmBayıldım, mükemmel olmuşileride bu modelin ahşap verniklisini düşünüyoruz bizde. Nereden aldın canım yatağı?
Teşekkür ederimEstafurullah ben iç yataktan bahsediyosuz sandım markasını bilmediğim için yatağın
instagram sayfası bu yatak 450 montessori 1400 tl idi fiyatlarını söylemiş oluyum bakarsanız ☺
Evet ama ayakta durmayincada bitmiyo isler maalesefCnm kendini iyi hissedşp birden bire okadr yorulma. Azarcık azarcık yavaş yavaş yap ayakta durmak tehlikeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?