2020 Şubat Anneleri

Evet takip etmek lazım benimki de bazen çok hareketli bazen sakin sayıyorum bende inşallah doğru sayıyorumdur. Herhalde hareket etmeyince özlüyoruz sürekli hareket etsin istiyoruz

Bende maalesef hep ayaktayım bu ara. Eşim yarın Erzurum’a dönüyor beni de götür diyorum götürmek istemiyor. Orda birşey olursa sorumluluğu bana atıyor vicdanıma oynuyor.
Sen edene geri erzuruma dönmek istiyorsun. İşlerini hallettin mi ? Ailenin yanında misin yoksa ablanın eve geçtiniz mi

Kızlar musleranın şampuanı 72 pişik kremi 40 tl civarı sizler ne kadara almıştınız hatırlıyor musunuz ? İndirim zamanı düşer mi daha bekliyimmi yoksa alayımmı ?

Ben hem sabahlıklı gecelik hem de pijama alacağım yanıma hangisinde rahat edeceksem onu giyerim dedim, ayrıca ek olarak pentinin ince penye sabahlığını alacağım soğuk olursa diye. Birkaç arkadaşımız önceki tecrübelerinden sıcak oluyor odalar demişti ama daha kalın bişeylere ihtiyacım olursa ev yakın artık eşimi gönderirim alır gelir bişeyler

Allah hepimize şifa versin G GULCIN_87 benim en azından hamilelik boyunca olacak bir rahatsızlık sonra geçecek inşallah Allah yardımcın olsun bir ömür çekmek çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun

Ben şampuan 500ml losyon 300ml pişik kremi 100ml 183 TL ye aldım cnm. Üçlü setti
Kızlar musleranın şampuanı 72 pişik kremi 40 tl civarı sizler ne kadara almıştınız hatırlıyor musunuz ? İndirim zamanı düşer mi daha bekliyimmi yoksa alayımmı ?

Bende maalesef hep ayaktayım bu ara. Eşim yarın Erzurum’a dönüyor beni de götür diyorum götürmek istemiyor. Orda birşey olursa sorumluluğu bana atıyor vicdanıma oynuyor.
Ayakta durmamaya çalış cnm artık tehlikeli zamanlar

Hepsi birbirinden güzel hm kalıpları hakkında hiç bir bilgim yok sizce nasıl alınmalı sepette bir sürü şey aldım ama ama hala kararsızım netten baktım kalıpları normale göre küçükmüş ne kadar aynı zevklere sahibiz emzik olarak bende bibs düşünüyordum

Aynen bende silikon tabancası ile taç yapayım diye düşünüyordum ama bugün eminönünde gezinirken istediğim tacı görünce işler değişti kolaya kaçıp aldım geceliğimle de uyumlu olunca

Silikon tabancası hediyeliklere kaldı artık :)

Teşekkür ederim nerede yaptırdınız çok soru sormuş oldum ama
Estafurullah ben iç yataktan bahsediyosuz sandım markasını bilmediğim için yatağın
instagram sayfası bu yatak 450 montessori 1400 tl idi fiyatlarını söylemiş oluyum bakarsanız

Eklentiler

• 9D628D76-4E67-4C7E-95BC-8FB640C34605.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 37
Sade ve şık ne güzel canım güle güle kullan eminönüne çok gittim ama hiç taç bakmadım ya belki bulurdumda en son gittiğimde acillik oldum akşamına bidaha gidemem sanırım gözüm yemez denicem bakalım evde umarım başarırım

Bitmiş halini atmak isterdim ama hiç düzenlenmicek gibi geliyo 2 haftadıe böyle duruyo kokusuda çıkmadı bi türlü bizim odamızda böyle

Bayıldım, mükemmel olmuş ileride bu modelin ahşap verniklisini düşünüyoruz bizde. Nereden aldın canım yatağı?

Cnm ben komple seti 228 e almıştım tek tek bu şekilde almıştım

teşekkür ederim cnm

kalıplarla ilgili kimi küçük diyor kimi büyük diyor.
Hm den yataktaki gri tulum 2-4 ay arası küçükte olsa büyükte olsa mevsime göre giyer. 2 li uzun kollu body almıştım onlar 0-1 almıştım sanırım. Bir tane 6-9 aylık kazak almıştım ince 6-9 eylül akşam hava serin oluyor kasımda giyemese eylül ekimde giyer bu şekilde düşünerek aldım 2 li tulumda almıltım onlarıda mesela ayaksız aldımki küçük gelirse giyebilsin diye

Eklentiler

• C408285F-0BAA-4565-A716-8CD33376CE37.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 37
  • CB4DA6F9-5C43-454E-A7EE-9AC13DDD5D79.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 33
Hastane cantasina koyulacak olan kiyafetlerimizi yikadim, evdeki dag gibi biriken utuleri yaptim sabahtan beri ayaktayim cok fenayim keske annem yanimda olsa da yardim etse ahh ahhh tek basina her ise kosmak cok zor hele ki yalnizlik daha da zor
Cnm kendini iyi hissedşp birden bire okadr yorulma. Azarcık azarcık yavaş yavaş yap ayakta durmak tehlikeli

Bayıldım, mükemmel olmuş ileride bu modelin ahşap verniklisini düşünüyoruz bizde. Nereden aldın canım yatağı?
Teşekkür ederimmm Bu sayfadan yaptırdım canım ama kendi yaptıkları dolaplar çok orjinal durmuyodu beğenemedim dolabıda maskodan aldık

Eklentiler

• 32138E12-1BEC-4315-9729-D6E20E190ABE.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…