2020 Şubat Anneleri

Bu taçlar ve terlikler nasıl sizce kızlar?
lohusa sepetinin ürünleri nasıl alan var mı?

Eki Görüntüle 2563818 Eki Görüntüle 2563819

Eki Görüntüle 2563820
Eki Görüntüle 2563821

Teşekkürler canım, benimkisini aslında boncukçularda bulunan malzemelerle ve yapma çiçeklerle çok rahat yapabilirsin ama senin bulduğunda çok şık güzelmiş terlik için uyarayım ama, eminönünde hep bu terliklerden vardı ve alt beyaz kısmı çok dandikti. Hatta toptancılar 3 lira civarına satıyorlardı bu terliğin süslenmemiş halini. 1-2 giymede bozulabilir sanki.

Ay evet benimkisi birkaç haftadır hıçkırıyor günde 2-3 defa. Şunu yazarken hıçkırıyor mesela benim çok hoşuma gidiyor minik hup hupları

Canım neyin içinde güzel hissedeceksen öyle git bence, içine tam sinsin diye beyaz renklerde siyah veya gri detayları olan dökümlü güzel bir hırka veya şal da alabilirsin belki üstüne. İncili tacınla uyuşacak bişeyler veya. Kışın yapılacak bir dış mekan çekimi olacağı için abartı da durmaz.

Benim ki kafa geliş kaç haftadır

Ben 4 haftadir gormedigim icin merak ediyorum bebisimi korkuyorum dusunsene kilosu cok azsa ya da herhangi yolumda gitmeyen birsey varsa 4 haftadir gormuyorum Allah korusun tabi de merak ediyorum cok.

Allah korusun yolunda gitmeyen bişey olsa bebek veya vücut sinyal verırdi , gun ıcınde ara ara hareket edıyorsa sıkıntı yok , busefer arayı bende bayagı bir açtım , yarın gidelimde görelim hanımefendıleri artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…