2020 Şubat Anneleri

Günaydın tatlı anneler .Bende bursadayım ve baya baya hissettim koltukta uzanıyordum bi ileri iki ger gittim geldim tabi anneler beni aramak için seferber olmuşlar korkmayayım diye eşimde işteydi Rabbim beterinden korusun Bizimde bugün kontrolümüz var umarım herşey yolundadır kan uyuşmazlığı testi yaptırıcaz tekrar bir kere iğne vurulmuştum şimdi tekrar test istedi doktorum Sağlıcakla meleklerimi kucaklarımıza alalım inşallah Hergün hepimize dua ediyorum Rabbim dermansız dert vermesin hasta olanlara da bir an önce şifa versin inşallah

Canan_Ela seninle aynıyız 25 mayıs benim de sat. Cuma günü randevum ben de 4 haftadır görmedim. Cumayı iple çekiyorum. Bakalım ne kadar olmuş kızım kiloyu hiç karıştırmıyorum
S sspapatyass Canan_Ela kac kg aldiniz kizlar? Ben gene kendime verdigim sozu tutamadim gece iki kere kalkip irmik helvasi ve cikolata yedim uhuhhuhu. Hemde 250 gr helva yemisim. Bugunde hava yagmurlu nasil yurucem bilmiyorum yagiyir

İnşallah güzel haberler alırsın canım
Canım 12 aldım 75 kg oldum. İlk hamileliğime göre daha az aldım. Bi de ödem çok bende. Çok takılmıyorum ben kiloya ya. Aşırı olmadıkça canımın çektiklerini yiyorum. İlk hamileliğimde 25 kg aldım. Oğlum 7 aylıkken 30 kg vermiştim. Vücut ve yaş aynı değil tabi ama veririm yine. Sen daha gençsin ve ilk hamileliğin. Bize göre daha kolay verirsin bence

Sağol canım sipariş verdik bizde oğlanın gözü korkmuş ama çok kalınmış Kitaplar vazgeçelim diyor sen öğretmendin değil mi
Kaçıncı sınıf senin oğlan? Benimki 3. Sınıf Çetin Ceviz var sadece. Bugün sipariş verdik. Velilere de var sınav bana sen de gir beraber sınava girelim deyip duruyor

Kaçıncı sınıf senin oğlan? Benimki 3. Sınıf Çetin Ceviz var sadece. Bugün sipariş verdik. Velilere de var sınav bana sen de gir beraber sınava girelim deyip duruyor
2.sınıf çetin ceviz güzel kitap o evde var velilere de mi var tam benlikmiş elimde bebek olmasa kesin girerdim

İnşallah canım hepimiz güzel haberler alalım

Dün kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım. Hiçbi sorun yok, gövdemdeki şeyler egzamaymış. İlk defa bu kadar geniş bi alanda çıktı. Sanırım cildim çok gerildi ve savunmasız kaldı. Sadece elimdeyken iyyidi de tüm gövdeme argan yağı da süremem,kilosu kaç lira haberi yok herhalde, naparsan yap dedim bıraktım
Bu kadar kaşınmakla kesin çatır çatır çatlıcam.
Neyse ciğerimde filan bişey yokmuş yani.
Daha öncesinde bi sorun olmazsa inşallah 17 Ocak'ta sezaryen olacak. En fazla 5 haftam var, gidiyim de biraz alışveriş yapiyim:)

Sağol canım sipariş verdik bizde oğlanın gözü korkmuş ama çok kalınmış Kitaplar vazgeçelim diyor sen öğretmendin değil mi

Evet canım ogretmenim. Oğlan kaçıncı sınıf? Hiç korkmasın gözü. O kadar kaliteli idi ki kitaplar öğrencilerim çok keyif alarak okumuşlardı geçen sene. Kitap okumaya güzel bir teşvik. Bu seneki kitaplari incelemedim malum bu sene çalışmıyorum.

2. Sınıf canım benim asıl amacım sınav ortamına alışsın çünkü okulda sözlü olacağını duyduğu zaman bile morali bozuk geliyor sözlü varmış sınav varmış diye güvenemiyor kendine önemli değil oğlum not bunlar hayat boyu olacak diyorum ama tabi anlatamıyorum o yüzden bu sınava girmesini istedim ee tabi ödül de olunca hemen kabul etti ama hala kazanamazsam ne olur diyor hiç böyle bir baskımız yol ama yanlış mı yapıyorum sence

Bu Arada kitap okumayı da çok sever küçüklükten beri hep kitap alırım ona hatta her Doğum günü özellikle kitap da alırım ki önemini anlasın öyle hatırlasın diye

Canım çok geçmiş olsun bir an önce iyi olur inşallah kaşınmak çok kötü ya Ay çok az kalmış sağlıkla gelsin meleğin inşallah

Nerde görünüyo, muayene mi oldun?
Bişeyleri yanlış hesaplıyosun, doktoruna kafandakileri sorsaydın keşke.
AC de 247 yazıyor . Karın çevresi demek yani . İlk defa erkek doktora gittim . Eşimin böyle saçma bir huyu var . İlla kadın olacak. Yoktu randevular hep doluydu . Benim aklıma takılan idrar doluluğu ile ilgili sıkıntı idi . Onu sorunca çıktım

Önemli olan kendisinin istemesi aslında. Yani ödül teşvik oluyor ama asıl amaç burda keyifle kitap okumaları. Ne güzel okumayı da seviyormuş. Benim bazı öğrencilerim sırf ödül var diye ailelerine aldırdı kitapları ama okumadılar. Ilk basta bir gaza geliyorlar. Sonra eğer içlerinde o heves yoksa naparsan yap okumuyorlar. Bence doğru yönlendiriyorsun onunla bu konuda konuşmak rahatlatmak çok önemli.

Ben 69 la kaldigim icin uzuluyorumm kuzummm. Hayatimda hic o kiloda olmamistim 62 ydi benim hep kilom. Simdi hele 78 cikiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…