İnşallah, çok teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun bir an önce iyi olur inşallah kaşınmak çok kötü yaAy çok az kalmış sağlıkla gelsin meleğin inşallah
Ne güzel diimi
Yanlarında fl ac bdp hepsinin hangi hafta ve güne tekabül ettiği de yazar, o uyumluysa sorun yok. Veya doktor ölçerken ekranda da görürsün. Kağıtta küsuratlı yazıyor olabilir boşver.AC de 247 yazıyor . Karın çevresi demek yani . İlk defa erkek doktora gittim . Eşimin böyle saçma bir huyu var . İlla kadın olacak. Yoktu randevular hep doluydu . Benim aklıma takılan idrar doluluğu ile ilgili sıkıntı idi . Onu sorunca çıktım
Evet okusun istemezse girmez önemli değil ama teşvik etmeye çalışıyorumÖnemli olan kendisinin istemesi aslında. Yani ödül teşvik oluyor ama asıl amaç burda keyifle kitap okumaları. Ne güzel okumayı da seviyormuş. Benim bazı öğrencilerim sırf ödül var diye ailelerine aldırdı kitapları ama okumadılar. Ilk basta bir gaza geliyorlar. Sonra eğer içlerinde o heves yoksa naparsan yap okumuyorlar. Bence doğru yönlendiriyorsun onunla bu konuda konuşmak rahatlatmak çok önemli.
Canım egzamalı ardıç katranı sabunu birebir geliyor sonra da sürekli nemlendirmek lazımDün kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım. Hiçbi sorun yok, gövdemdeki şeyler egzamaymış. İlk defa bu kadar geniş bi alanda çıktı. Sanırım cildim çok gerildi ve savunmasız kaldı. Sadece elimdeyken iyyidi de tüm gövdeme argan yağı da süremem,kilosu kaç lira haberi yok herhalde, naparsan yap dedim bıraktım
Bu kadar kaşınmakla kesin çatır çatır çatlıcam.
Neyse ciğerimde filan bişey yokmuş yani.
Daha öncesinde bi sorun olmazsa inşallah 17 Ocak'ta sezaryen olacak. En fazla 5 haftam var, gidiyim de biraz alışveriş yapiyim:)
Canım geçmiş olsun,egzemaya kefirin iyi geldiğini duymuştum ama evde yapılanlardan tabi,aktardan alabilirsin.Kabızlığı da sürekli içildiğinde iyi geliyor.Ben hergün tüketiyorum o yüzden.Bana da doktor 38 de alırız dedi,hala çok eksiğim var :)Dün kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım. Hiçbi sorun yok, gövdemdeki şeyler egzamaymış. İlk defa bu kadar geniş bi alanda çıktı. Sanırım cildim çok gerildi ve savunmasız kaldı. Sadece elimdeyken iyyidi de tüm gövdeme argan yağı da süremem,kilosu kaç lira haberi yok herhalde, naparsan yap dedim bıraktım
Daha öncesinde bi sorun olmazsa inşallah 17 Ocak'ta sezaryen olacak. En fazla 5 haftam var, gidiyim de biraz alışveriş yapiyim:)
@sspapatyassCanan_Ela kac kg aldiniz kizlar? Ben gene kendime verdigim sozu tutamadim gece iki kere kalkip irmik helvasi ve cikolata yedim uhuhhuhu. Hemde 250 gr helva yemisim. Bugunde hava yagmurlu nasil yurucem bilmiyorum yagiyir
O zaman herkes asagi yukari ayni aralikta almis. Ben 15 le tamamlarim heralde 20 olmaz ya. O zaman takmiyorumm emzirirken veririm insallahBen şuan 12 kılo aldım , ılk kızımda 20 almıstım sanırım yine 20 ye dogru gıdıyorum, ya aslında çok kafana takma 20 kılo aldım ama emzirme faslıda bittikten sonra spora ve diyetisyene başladım 25 kilo verdim , hamile kaldıgımdan halımden daha fit olmustum ,
Dogumla zaten 6-7 kilo gidiyor , emzirme döneminde çok hızlı gidiyor , özellikle ilk aylarda vücut süt üretmek için günde ekstra 2000 kalori yakıyormus yani o dönem abartmadan yersek daha fazla veririz , oyüzden çokta kafama takmıyorum sende takma , fıstık gibi kızsın , dogumdan sonra popolarıda eritirsek bi sıkıntımız kalmaz
Dün kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım. Hiçbi sorun yok, gövdemdeki şeyler egzamaymış. İlk defa bu kadar geniş bi alanda çıktı. Sanırım cildim çok gerildi ve savunmasız kaldı. Sadece elimdeyken iyyidi de tüm gövdeme argan yağı da süremem,kilosu kaç lira haberi yok herhalde, naparsan yap dedim bıraktım
Günaydın tatlı anneler .Bende bursadayım ve baya baya hissettim koltukta uzanıyordum bi ileri iki ger gittim geldim tabi anneler beni aramak için seferber olmuşlar korkmayayım diye eşimde işteydi Rabbim beterinden korusunBizimde bugün kontrolümüz var umarım herşey yolundadır kan uyuşmazlığı testi yaptırıcaz tekrar bir kere iğne vurulmuştum şimdi tekrar test istedi doktorum Sağlıcakla meleklerimi kucaklarımıza alalım inşallah Hergün hepimize dua ediyorum Rabbim dermansız dert vermesin hasta olanlara da bir an önce şifa versin inşallah
Ayyy cok heyecanli yaaDün kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım. Hiçbi sorun yok, gövdemdeki şeyler egzamaymış. İlk defa bu kadar geniş bi alanda çıktı. Sanırım cildim çok gerildi ve savunmasız kaldı. Sadece elimdeyken iyyidi de tüm gövdeme argan yağı da süremem,kilosu kaç lira haberi yok herhalde, naparsan yap dedim bıraktım
insan yorgun olunca üstünde bir umutsuzluk bir keyifsizlik de oluyor, seni anlayabiliyorum. bazen hiç bir şeye yetişemiyorum, yorgunluktan her yanım ağrıyor. o zamanlar sanki hayatımda hiç bir şey güzel olmayacakmış gibi geliyor. o ruh halinden çıkmamız lazım :))Sahi ona bakmadim.
Birazdan bakayim.
Saglik en buyuk hazine olmasa yeminle aglicam o moddayim da kendimi motive ediyorum haline şükret neler var aaaa sus bakiyim diye :)
Tek basima onca is kizimla cok zor cok.
Allah bugünlerimi aratmasin ne diyim.
Ya 100 kusur sayfa birikmis, insallah herkes iyidir ve yolundadir hersey.
yalnız anket bile hep birbirine yakın, kesin bir sonuç çıkmamışGökhan Tepe nin oglu olmus bugun,
Adını Denizhan koymuşlar
Eşime soyledim hemen.
Anketteki Kerem ismini eledik,
Kv vazgecti cunku.
Kerem onun arzusu idi diye oylamadaydi.
Ömer ve Erdem arasindayim dedi.
Esim Omer ve Erdem arasında Erdem den yana.
Deniz olsun arzusunda.
Ben de Denizhan ya da Deniz Alp olarak kabul etmezse Erdem den yanayim.
Ömer i de gobek adi olarak kulagina okuturuz diyorum kp ye.
Tabi bu kararda ocakta değişiklik olmazsa :)
Siz karar verdiniz mi ogluşunun ismine ?
çok haklısın eminönünde o terlikleri bende gördüm, çok kalitesiz. internettekiler de bence onlardan. ben en iyisi bakayım dışardan. kızımın doğumunda twigyden almıştım aynı tarz terlik, taş gibi çıktılar çok sağlam.Teşekkürler canım, benimkisini aslında boncukçularda bulunan malzemelerle ve yapma çiçeklerle çok rahat yapabilirsin ama senin bulduğunda çok şık güzelmişterlik için uyarayım ama, eminönünde hep bu terliklerden vardı ve alt beyaz kısmı çok dandikti. Hatta toptancılar 3 lira civarına satıyorlardı bu terliğin süslenmemiş halini. 1-2 giymede bozulabilir sanki.
ay kuzunu mu görüceksinAmin canımbenim , çok geçmiş olsun balıkesirde de deprem olmus galıba, istanbul depremini yaşamış biri olarak aklım çıkıyor valla Allah yaşatmasın birdaha,
Doktordada hersey cok güzel geçer inşallah herşey yolundadır , bende yarın gidicem saat 2 de
az zamanımız kaldı bence 20 almazsın bu sefer canım.Ben şuan 12 kılo aldım , ılk kızımda 20 almıstım sanırım yine 20 ye dogru gıdıyorum, ya aslında çok kafana takma 20 kılo aldım ama emzirme faslıda bittikten sonra spora ve diyetisyene başladım 25 kilo verdim , hamile kaldıgımdan halımden daha fit olmustum ,
Dogumla zaten 6-7 kilo gidiyor , emzirme döneminde çok hızlı gidiyor , özellikle ilk aylarda vücut süt üretmek için günde ekstra 2000 kalori yakıyormus yani o dönem abartmadan yersek daha fazla veririz , oyüzden çokta kafama takmıyorum sende takma , fıstık gibi kızsın , dogumdan sonra popolarıda eritirsek bi sıkıntımız kalmaz
Geçmiş olsun canımSelâm kızlar
Hastalığım ilerledi ateşim çıktı gece kan tahlili verdim hiç böyle olmamıştım ne beter bir salgınmış
Rapor aldım evde yatıyorum
Gecmis olsunnSelâm kızlar
Hastalığım ilerledi ateşim çıktı gece kan tahlili verdim hiç böyle olmamıştım ne beter bir salgınmış
Rapor aldım evde yatıyorum
Kanaman mi varKızlar kanaması olan oldu mu hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?