2020 Şubat Anneleri

Canım çok geçmiş olsun bir an önce iyi olur inşallah kaşınmak çok kötü ya Ay çok az kalmış sağlıkla gelsin meleğin inşallah
İnşallah, çok teşekkür ederim
selozy en fazla 5 haftamı
Ne cabuk bitti yaaaaaa
Ne güzel diimi
Yanlarında fl ac bdp hepsinin hangi hafta ve güne tekabül ettiği de yazar, o uyumluysa sorun yok. Veya doktor ölçerken ekranda da görürsün. Kağıtta küsuratlı yazıyor olabilir boşver.
İdrar torbası boşalmış mı?

Evet okusun istemezse girmez önemli değil ama teşvik etmeye çalışıyorum

Canım egzamalı ardıç katranı sabunu birebir geliyor sonra da sürekli nemlendirmek lazım

Günaydın arkadaşlar ,
Ocak annelerini takip ediyorum da bu ara doğuma girenler oluyo onlardan merakla heyacanlı haber bekleyenler var çok etkilendimm darısı bizlere inşallahh zaman yaklaştıkca heyecanlanıyo insan Hayırlısıyla zamanında gelsin yavrularımız

Canım geçmiş olsun,egzemaya kefirin iyi geldiğini duymuştum ama evde yapılanlardan tabi,aktardan alabilirsin.Kabızlığı da sürekli içildiğinde iyi geliyor.Ben hergün tüketiyorum o yüzden.Bana da doktor 38 de alırız dedi,hala çok eksiğim var :)

@sspapatyass Canan_Ela kac kg aldiniz kizlar? Ben gene kendime verdigim sozu tutamadim gece iki kere kalkip irmik helvasi ve cikolata yedim uhuhhuhu. Hemde 250 gr helva yemisim. Bugunde hava yagmurlu nasil yurucem bilmiyorum yagiyir

Ben şuan 12 kılo aldım , ılk kızımda 20 almıstım sanırım yine 20 ye dogru gıdıyorum, ya aslında çok kafana takma 20 kılo aldım ama emzirme faslıda bittikten sonra spora ve diyetisyene başladım 25 kilo verdim , hamile kaldıgımdan halımden daha fit olmustum ,
Dogumla zaten 6-7 kilo gidiyor , emzirme döneminde çok hızlı gidiyor , özellikle ilk aylarda vücut süt üretmek için günde ekstra 2000 kalori yakıyormus yani o dönem abartmadan yersek daha fazla veririz , oyüzden çokta kafama takmıyorum sende takma , fıstık gibi kızsın , dogumdan sonra popolarıda eritirsek bi sıkıntımız kalmaz

O zaman herkes asagi yukari ayni aralikta almis. Ben 15 le tamamlarim heralde 20 olmaz ya. O zaman takmiyorumm emzirirken veririm insallah geriye sadece dogum nasil birseydir korkum merakim kaliyor 36 haftadan sonra bize uzun uzun anlatirsiniz artik

Ayyy 5 hafta dedıgın su gibi geçer ya vakit yaklastıkca heyecanlanıyorum
Ciddi ciddi ilk sen dogurucan sanırım , gözün aydın önemli bişey cıkmamasına sevındım

7 kg 850 gr aldim hedefim 10 ile kapatmakti insaAllah bunu basarabilirimm ruyamda oglumu dogurmustum emzirmeye calisiyodum ama uyukluyodu sipa emmedi ya benim en buyuk korkum ya sutum olmazsa bebegimi emziremezsem ben annemi zorla 6 ay emmisim mama takviyesiyle, esim annesini sadece 40 gun emmis sonra hep mama yemis benim cocugumun boyle olmasini istemiyorum suan mesela gece uyurken 4 5 damla sut geliyo sabah uyaninca kurumus bi sekilde goruyorum simdiden geliyosa dogumdan sonrada sutum olur gelir degil mi tecrubeli annelerr

Amin canımbenim , çok geçmiş olsun balıkesirde de deprem olmus galıba, istanbul depremini yaşamış biri olarak aklım çıkıyor valla Allah yaşatmasın birdaha,
Doktordada hersey cok güzel geçer inşallah herşey yolundadır , bende yarın gidicem saat 2 de

Ayyy cok heyecanli yaa

insan yorgun olunca üstünde bir umutsuzluk bir keyifsizlik de oluyor, seni anlayabiliyorum. bazen hiç bir şeye yetişemiyorum, yorgunluktan her yanım ağrıyor. o zamanlar sanki hayatımda hiç bir şey güzel olmayacakmış gibi geliyor. o ruh halinden çıkmamız lazım :))

senin kızının çok küçük olması dezavantaj bu durumda ilerde çok güzel olacaktır ama şimdi zorlanacaksın biraz. yine de insan hep sağlıklı olsunlar da katlanırız diyor.

yalnız anket bile hep birbirine yakın, kesin bir sonuç çıkmamış
ya bir an kapat gözlerini ve düşün, aklına gelen ilk ismi koy.

biz de konuşuyoruz ama hala ismi belli zaten diyor ama gülerek diyor :)
kızım mesela gidiyo diyoki baba adı şu olsun, o da öyle diyor ama ciddi söylemiyor.
lütfen ama dedim ikimizin de ortak noktada buluşacağı bir isim olmalı ben sana öyle yapmamıştım dedim. tamam o zaman sen bul diyor :)
ben sana bi liste yapıyorum dedim bende ama daha üstünde konuşmadık.

çok garip ama nerden duyduysa kızım kardeşimin adı Deniz olsun deyip duruyor
severim o ismi ama eşimin hiç sevmediği biri var o isimde hayatta koymaz. sonra canım kardeşim diye bi çizgi filmde küçük bi bebek var adı Mete, o olsun diye tutturdu.
en son da Barış Manço dinliyoduk çok da sever kızım, bende biraz işledim kızımı yalan yok Barış olsun baba dedi. annem çok seviyo demeseydi iyiydi, benim söylediğim belli oldu

yani böyle bizde durumlar

çok haklısın eminönünde o terlikleri bende gördüm, çok kalitesiz. internettekiler de bence onlardan. ben en iyisi bakayım dışardan. kızımın doğumunda twigyden almıştım aynı tarz terlik, taş gibi çıktılar çok sağlam.

videoyu izleyeceğim ama ben sanırım onu pek beceremem dışarda bulurum herhalde uygun bir şey. internetten bir taç için siparişle uğraşamıcam şimdi

ay kuzunu mu görüceksin güzel haberlerle gel inşallah tatlım.

deprem için herkese geçmiş olsun ya, hatırlatıp duruyor kendini hep allah korusun daha kötüsünden.

az zamanımız kaldı bence 20 almazsın bu sefer canım.
bende şu an 9 kilodan gidiyorum. kızımda 14 aldım, bunda da o civar olur.
korkmuyorum hiç ya dediğin gibi azcık dikkat edince emzirme döneminde kilolar çok hızlı gidiyor. doğumdan bir ay sonra eski kotlarımı giyiyordum ben.

emzirmek kalori yaktırıyor ama bir yandan da inanılmaz acıktırıyor. hele emzirdikten sonra tatlı ihtiyacı çok oluyodu bende, sende de oluyo mutdu? bayılcak gibi oluyordum ağzıma hemen bir şey atıyordum. işte o anlarda sağlıklı şeyler tüketmek gerek.

zaten kızlar şimdi bilmiyor ama bence son haftalar istediğinizi yiyin, asıl emzirirken yiyemiyosun ilk aylar
her şey gaz yapıyor diyorsun, hele gazlı bir bebekse seçenekler daralıyor.
o yüzden yiyelim doya doya bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…