2020 Şubat Anneleri

Selam arkadaşlar
Doğum yaptım ben
Saat yedide
Kanama ile geldik ve Dr um doğumu uygun gördü
Oğlum yoğun bakımda, 2000 kg ...
Dualarınızı bekliyorum

Şimdi okudum mesajını. Görür görmez şok oldum ama kilosunu görünce ve doktorun da iyi olduğunu söylediğini okuyunca çok sevindim . Baya baya iyi kilosu haftasına göre. Çok çok şükür. Inşallah pek yakında hastaneden çıkacak evinize geleceksiniz Allahım sana bu süre içerisinde güç kuvvet versin inşallah canım benim. Benim ablam da 2200 doğum yaptı 1900 e düştü doğumdan sonra. Hiç küvöz e girmedi yeğenim. Inşallah kuzumuz da hemen toparlanacak ve evine sağlıkla dönecek ailesine moral olacak. Dualarım seninle. Gelmis geçmiş olsun canım benim.

Bence 1900-2000 olmusturr rahat

canım neden öyle bir hissiyata kapıldın?
yalancı kasılmalar onlar adı üstünde. bu kasılmalar erken doğuma sebep olacak şeyler değil ki. ve son kontrolünde de her şey yolundaydı. bence yanlış hissediyorsun, daha zamanın var. at bu düşünceleri kafandan. güzel haberler alacaksın cumartesi mutlaka inanıyorum

Selam arkadaşlar
Doğum yaptım ben
Saat yedide
Dualarınızı bekliyorum

Canım hem gözünüz aydın olsun hem çok geçmiş olsun. İkinizede acil şifalar diliyorum. Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesin. Sizlere vatanına hayırlı evlat olsun inşaAllah.
2100 civarı olur bence canm. Bende bugeceyi bi atlatabilsem yen akşam muayeneye gidicem bugün çok zordu bi ara iyi gibi oldum sora tekrar şişlik sertlik ve baskı var.

Ben de bugün doktora gittim. 32 artı 1. Kilosunu da 1800 ölçtü. Çalışamaz raporu aldım. Çok parasetamol aldığımdan mi diyorum bazen artık kilo alımı yavaşladı. Ocak annelerini okuyorum bir haftada 600 g alan bebekler var maşallah diyorum. Allahım inşallah bize de bir tik atak yaptırır. Bu aralar çok duygusalım kızlar doktordan çıkıyorum ağlıyorum eve geliyorum ağlıyorum. Şükür bugunumuze. Allahım hepimize güzel sonlar nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza aldık diye mesajlar atalım bu grupta inşallah Allahın izniyle.

Selam arkadaşlar
Doğum yaptım ben
Saat yedide
Dualarınızı bekliyorum
Canım geçmiş olsun ayrıca gözün aydın. Bebeğini sağ Salim kucağına aldın bence. Ablamda 2.200gram doğurmuştu şimdi 8 yaşında.10 gün kaldı yoğun bakımda üniversite hastanesi olduğu için detaylı araştırdılar seninki belki de daha çabuk gelicek yanına. Yaşıtlarıyla aynı hiçbir sıkıntısı yok. Ona bol bol süt vermen lazım ki çabuk toparlasın.

Sen ne yaptın canım gittin mi dr

Canım enfeksiyonun bayağı yüksek neyin vardı ki senin
Fikrim yok kaçtan sonra tehlikelidir bilmiyorum ama sakin ol .
Gittiniz mi?
inşallah ciddi bir şey yoktur güzel haberlerle gel

Teşekkürler kızlar
G GULCIN_87 mesajını okuyunca rahatladım
Eşim kaza yapmış gidemedik (allahtan önemli bişi değil)
Yarın sabah önce kızımı kontrole götüreceğim sonra kendim gideceğim
arasimmmm bir sıkıntım yoktu salgın sanırım kızımdan bulaştı
Diş etlerim şişti kocaman oldular belki dış hekimine de görünmem gerekecek
Tekrar çok sağolun

Eşine Geçmiş olsun antibiyotik verirler en fazla sana da

Annem geldi vicdana gelmiş
Ve ben farkettim ki doğum deseler hiçbişi hazır değil
Ayağa kalkar kalkmaz annem de burdayken topluca alcam herseyini yıka koy 2 günde hallederiz inş

İkinci gebeliğin olduğu için sancılar konusunda tecrübelisindir sana gerçek sancı değildir demiycem ama kendini yormanın etkisi olmuş olabilir mi? Çünkü çok yoğunum diyodun. Daha çok dinlenmen lazım, vücudun sana bunu anlatmaya çalışıyo bence.
Bundan kasıt yatmak değil biliyosun, aktif olmakta sakınca yok ama yorucu şeyler yapmamalısın,kendini tut. İnşallah her şey güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…