Benimde şuan hislerime göre sağ tarafta ayakları var çünkü ellerle o kadar sert ittiremez gibime geliyorBende kasılma ne hiç bilmiyorum yaa ama benimde öyle canım bebek geriliyo gibi göbeğimin sağ tarafında ayakları sürekli ora geriliyo benim kızım baş aşağıda hep dönmedi hiç korkuyorum da bi yandan
Artık daha güçlüler gerilince bi acı oluyo hafif endişelenme bence ama kasılma ne onu hiç çözemedim ilerde yaşayınca anlıcaz sanırım ☺
Benim kasılma var ama alt tarafta bir sıkıntım yok. O yüzden rahatım herhalde. Erzurum’daki doktorum çok ilgiliydi ona ihanet etmiş gibi hissediyorumAynen benimde bazen sertleşiyor karnım geriliyor aynı
Bazen benimde alttan alttan bi sızlama gibi bişiler oluyor ama ne bileyim çatı neresi tam bilmiyom
Hepimizde olduguna göre normal demekki
Benimde aynen öyle geriyo gibi aman hepimizde oluyomuş normal demekkiGunaydin cnm sanirim bebekle alakali olabilir benmde ole geriyor kendini semsert oluyor oglan da hic cnm acimazdi ama bu hareketleriyle bazen yerimden hopluyorum cnm yaniyo
Benimde doktorm bayan şimdilik iyi ama bakalım yarın gidcezz nasıl geçecek bilmiyorumBenim kasılma var ama alt tarafta bir sıkıntım yok. O yüzden rahatım herhalde. Erzurum’daki doktorum çok ilgiliydi ona ihanet etmiş gibi hissediyorumilk defa bayan bir doktorla anlaşabilmiştim. normal Doğum nasıldır sancısı belirtisi nasıldır hiç bilmiyorum bilmek ister miyim onu da bilmiyorum
Bencede sezeryanı olmayın şimdi normal doğumu çok daha kolay yaptıran yerler var. Sezeryanda oturmak kalkmak zor oluyor. Yanınızda size destek biri olmalı. Benim çatım dardı hemde makattı oğlum.Benimde şuan hislerime göre sağ tarafta ayakları var çünkü ellerle o kadar sert ittiremez gibime geliyoryarın doktor kontrolu var görcez bakalım minik ayaklar ne tarafta
Seninkininde kafası yukarda mı hala normal pozisyona dönmedimi ?
Sen sezeryan istiyosunya bende aklımın bi kenarında sezeryan vardı hep ama o ihtimali sildim cidden normal doğum cok cok daha sağlıklı ve kolay gelmeye başladı bana
Kendimi şöyle teselli ediyorum kübra diyorum farzetki sezeryan diye bişey yok eskisi gibi köylerdeyiz ve tek seçenek normal doğum
Tabi pozisyonu normale uygun olmazsa kilosu uygun olmazsa sezeryan olurum.
Ama keyfi sezeryan olmıcamsende bi tekrar düşün araştır yaa
Burdaki erkek geçen hafta gittim hamileliğimin başında gitmiştim. Başta anlaştım 32. Haftada geleceğim diye. Erzurum’daki karın sertliğini kasılmayı önemsemişti Burdaki önemsemedi. Nst istemedi. 34.haftadan itibaren her muayene öncesi istiyormuş. Rahat bir adam ama cerrahlığı iyiymiş. Normal Doğum olsaydı Erzurum’daki daha şevkatliydi ona devam ederdim. Hep canım benim diyordu.Benimde doktorm bayan şimdilik iyi ama bakalım yarın gidcezz nasıl geçecek bilmiyorumordaki doktorun nasıl şimdi memnunmusun yada gittinmi hiç
Sezeryan istememe rağmen baş aşağı benim kız diyoki normal doğur beniBenimde şuan hislerime göre sağ tarafta ayakları var çünkü ellerle o kadar sert ittiremez gibime geliyoryarın doktor kontrolu var görcez bakalım minik ayaklar ne tarafta
Seninkininde kafası yukarda mı hala normal pozisyona dönmedimi ?
Sen sezeryan istiyosunya bende aklımın bi kenarında sezeryan vardı hep ama o ihtimali sildim cidden normal doğum cok cok daha sağlıklı ve kolay gelmeye başladı bana
Kendimi şöyle teselli ediyorum kübra diyorum farzetki sezeryan diye bişey yok eskisi gibi köylerdeyiz ve tek seçenek normal doğum
Tabi pozisyonu normale uygun olmazsa kilosu uygun olmazsa sezeryan olurum.
Ama keyfi sezeryan olmıcamsende bi tekrar düşün araştır yaa
Ben sezeryan ve normal doğuran arkadaslarım arasında ki farka bakarak kararımı değiştirdim yaSezeryan istememe rağmen baş aşağı benim kız diyoki normal doğur beni
Sen cesaretlenmişken vazgeçme canım en güzeli gerçekten normal bunuda biliyorum ama ben yapabiliceğimi düşünmüyorum
ben 40 kadar sancıya kadar beklicek cesaret yok sabırsızım normalde kesik olayı için istemiyorum onu yaşamak sancı falan daha zor geliyo gözüme hiç düşünmedim o yüzden valla düşünmekte istemiyorum pek bi ara aklıma geldi normali bekleyim dedim ama yok cesaret edemiyorum sezeryanı 38 kadar nasıl beklicem diyorumbiraz farklı ruh halindeyim valla doktorla henüz görüşmedim de bakalım ne dicek belki ikna eder beni normale
Benim arkadaşımda norml yap diyo sezeryan ama ikiz di mecburdu ama bakalım zaman ne göstericek bilemiyoruz ki ne yaşıcağımızı hayırlısıyla gelsinler inşallahBen sezeryan ve normal doğuran arkadaslarım arasında ki farka bakarak kararımı değiştirdim ya
Benimki dönmedi daha başı yukardaydı bakalım yarın dönmüşmü görcez daha zamanl var döner heralde minik erkekim
Aslında iki doğumda zor ama biri önce zor biri sonra zor.
Ben önce zorlanıp sonra rahat etmek için bide kendi doğum gününü kendi belirlesin diyenormale karar verdim ya
İnşallah senin doktorunda normali destekler
Benimki bakalım nst için ne diyecekBurdaki erkek geçen hafta gittim hamileliğimin başında gitmiştim. Başta anlaştım 32. Haftada geleceğim diye. Erzurum’daki karın sertliğini kasılmayı önemsemişti Burdaki önemsemedi. Nst istemedi. 34.haftadan itibaren her muayene öncesi istiyormuş. Rahat bir adam ama cerrahlığı iyiymiş. Normal Doğum olsaydı Erzurum’daki daha şevkatliydi ona devam ederdim. Hep canım benim diyordu.
Aynen hem bebişler hem biz sağlıklı kurtulalım gerisi boşBenim arkadaşımda norml yap diyo sezeryan ama ikiz di mecburdu ama bakalım zaman ne göstericek bilemiyoruz ki ne yaşıcağımızı hayırlısıyla gelsinler inşallah
Benim kızceminde hiç başını yukarda görmedim ya hiçmi yer değiştirmedi anlamadım ki normal mi acaba bu durum☺
amin canım inşallahHamile kalmadan önce korkardım doğum anından ama şimdi ben de senin gibi hiç korkmuyorum, doğum videoları bol bol izlediğim halde. Gerçekten sağlıklıca gelsinler ve büyüsünler, en büyük endişem bu..
Dediğin gibi sürekli hareketli olmak lazım, ben vücudu prensesliğe alıştırdım valla 2 harekette belim gitti, yapamıyorum hiç bir şey
inanıyorum ki öyle bir durum olmayacak. bence çok yoruldun o yüzden.Gidişata göre yazdim canım mesajimi.
O kadar sık ki ister istemez erken doguma yoruyor insan.
Yarin ola hayrola.
Simdi nasilsin?
Kacta randevun?
Guzel haberlerle gel inşallah.
Seni cok iyi anlıyorum, demek istediğini yani.
Mecburiyetler söz konusu oldugunda dogru olani bile bile yapamayabiliyor insan.
Gece bile kasilmalar devam etti, normal sartlarda acile gitmis olsam salmazlar musade altinda tutarlardi rahmime vurmasi duzenli hale gelmedi şükürler olsun. 2.oldugu icin insan bi tık daha tecrube kazaniyor ama ben bu hissiyatlarimi dr a şikayetlerimi soyledigimde aldigim cevaba gore sekillendirdim.
Ne gelirse Allah tan, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve en az sıkıntı ile atlatabilelim bu sureci.
doktordan doktora değişiyor, benim doktorum bir dahaki kontrolümde nst başlıcak dedi. rutin olarak sokucak nstye artık her muayeneden önce. 33. haftamda gidicem bir daha.Benimki bakalım nst için ne diyecek
Riskli gebeliklerde galiba erkenden nst ye sokuyolar benimkinin bu ara nst isteyeceğini sanmam
Benim arkadasımda doğuma kadar hiç girmemiş aynen doktordan doktora değişiyor bakalım brnimki ne dicekdoktordan doktora değişiyor, benim doktorum bir dahaki kontrolümde nst başlıcak dedi. rutin olarak sokucak nstye artık her muayeneden önce. 33. haftamda gidicem bir daha.
Nst 20-30 dakika süren bir işlem muayene öncesi zamanı hesaplayıp gidin kızlar. Ama çok keyifli oluyordoktordan doktora değişiyor, benim doktorum bir dahaki kontrolümde nst başlıcak dedi. rutin olarak sokucak nstye artık her muayeneden önce. 33. haftamda gidicem bir daha.
ilk zamanlar hoş oluyor kalp atışlarını duyuyorsun vs ama belli bir pozisyonda yatmaktan artık bıkmıştım ben kızım 42. haftada doğunca, hele son haftalarda 2 günde bir nstye giriyordum oyy fenalık geliyordu yaBenim arkadasımda doğuma kadar hiç girmemiş aynen doktordan doktora değişiyor bakalım brnimki ne dicek
biliyorum da doktorum bir önceki kontrolde önce nstye gir sonra gel demedi bana ya. zaten sistemden girmesi gerek sanırım. muhtemelen muayeneden sonra nstye göndericek, sonra sonucuna bakıcak.Nst 20-30 dakika süren bir işlem muayene öncesi zamanı hesaplayıp gidin kızlar. Ama çok keyifli oluyor
Sadece kesik diye düşünme canım bundan sonra ki bebeklerinde sezaryen olacak o zaman çabuk toparlanman gerekecek her zaman yanında birileri olmayabilir öyle düşün ilerisi için de normal en güzeli tabi şartlar el veriyorsaSezeryan istememe rağmen baş aşağı benim kız diyoki normal doğur beni
Sen cesaretlenmişken vazgeçme canım en güzeli gerçekten normal bunuda biliyorum ama ben yapabiliceğimi düşünmüyorum
ben 40 kadar sancıya kadar beklicek cesaret yok sabırsızım normalde kesik olayı için istemiyorum onu yaşamak sancı falan daha zor geliyo gözüme hiç düşünmedim o yüzden valla düşünmekte istemiyorum pek bi ara aklıma geldi normali bekleyim dedim ama yok cesaret edemiyorum sezeryanı 38 kadar nasıl beklicem diyorumbiraz farklı ruh halindeyim valla doktorla henüz görüşmedim de bakalım ne dicek belki ikna eder beni normale
Ben girdim geçen makina algılamamış uzun sürdü doktora gösterirken elimde salladım kağıdı destan olmuş o dediNst 20-30 dakika süren bir işlem muayene öncesi zamanı hesaplayıp gidin kızlar. Ama çok keyifli oluyor
Sonrasınıda düşünmüyo değilim canım gözümdede büyüyo ama bakalım zaman ne göstercekSadece kesik diye düşünme canım bundan sonra ki bebeklerinde sezaryen olacak o zaman çabuk toparlanman gerekecek her zaman yanında birileri olmayabilir öyle düşün ilerisi için de normal en güzeli tabi şartlar el veriyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?