2020 Şubat Anneleri

Valla elayla aynı odada yatsınlar diye düşünuyorum ama gece ağlayıp elayıda uyandırmasından korkuyorum , sen oğlana ayrı odamı yapıcaksın?
Birde aynı odaya koyarsam gece kalkıp cocuga zarar vermeye fln kalkarmı diyede biran düşündüm ,nebilim üstünü örtiyim diye kafasına kadar örtüyü çeker fln
Onlarda daha küçük aslında , yeterince akılları başlarında degıl nebılım bir anlık kıskanclık fln olmasın

Y

Yok canım aralarda hiç acı yok dalga şeklinde küt bir ağrı gelip bir anda kesiliveriyor saati de o kadar dakik ki, mesela benim 10dk da bir gelmeye başlamıştı o zaman anlamıştım düzenli olduğunu

Teşekkürler canım, çok açıklayıcı oldu benim için, ben arada da ağrı olur gibi düşünüyordum.

yok canım benim hiç sanmam, öyle şeyler düşünme bence. çocuktur tabii hep kollamak gerek, yaşları kaç olursa olsun kıskanırlar.

biz kızıma başka bir oda aldık, üçüncü odayı kızıma yaptık ya. kızımın eski odası oğlana kaldı. hani şu sonradan yatak olabilen koruyuculu yataklar var ya. o oda takımından vardı kızımda, düz beyaz. tekrar beşik haline döndürücez. ikisinin odası ayrı olsun dedik ev 3+1 müsait.

senin başka bir odan var mı peki? kızlar aynı odada yatınca çok keyifli olur aslında :) ama tabii bebekken dediğin gibi gece ağlayıp uyandırabilir

bizimoykumuz2701 canım geçmiş olsun ne şikayetle gtmştn dr a ? Benm de crp ve sedim yüksek otoimmum hastalığım lupus var ve crp 57 sedimm de 70 çıkıyor dr ara sıra antibiyotikle düşürüyor tekrr çkıyor tekrr antbytk kullanıyorm malesef senn var mı bir rahatszlığın ?

Bende de var 3. Oda orayı elanın oyun odası yaptık birde ben kızkardeşimle aynı odada kaldım evlenene kadar , güzel oluyor cocuklar gece birbirnden destek alır hem korkmazlar diye dusunuyorum , nebilim kızlarda eğer isterse aynı odada yatsınlar isterim

3 hafta sonra inşallah canım , bu hamılelıgımde 3 haftada 1 cagırdı hep, hoş ilk hamılelıgımdede 3 haftada 1 cagırıyodu ama bız her hafta gidiyoduk dayanamayıp
Sen ne sıklıkta gıdıyosun
Normalde benimde en son 3 haftada çağırmıştı test yapacak diye çarşamba gittim işte haftaya görüşürüz dedi yine acaba dedim araya yok başı giricek filan ondanmı erken çağırdıki ama olsun bebişimi görücem

evet iki kız olsa bende aynı odada olsunlar isterdim, hep heveslenmişimdir :) şimdi sen yatağının yanına beşik aldın mı, aldıysan nasıl aldın? ne kadar yatabilecek beşikte yani?

Aynen şekerim gidince konusursun artık , sen bebısınle hasret gider

evet iki kız olsa bende aynı odada olsunlar isterdim, hep heveslenmişimdir :) şimdi sen yatağının yanına beşik aldın mı, aldıysan nasıl aldın? ne kadar yatabilecek beşikte yani?

Ahşap bir beşik aldım canım ama dedıgın gibi 5-6 aylıga kadar ancak yatar , sonrada elanın bir park yatagı var ona geçiririm diye düşündüm , sonrada artık durumuna göre ayarlıcam bişeyler

Benim kv’nin kulakları ağır işitiyor istediğim kadar yapayım duymaz

Ahşap bir beşik aldım canım ama dedıgın gibi 5-6 aylıga kadar ancak yatar , sonrada elanın bir park yatagı var ona geçiririm diye düşündüm , sonrada artık durumuna göre ayarlıcam bişeyler
belki biraz büyüyene kadar park beşiği oyun odasına koyarsın, Ela da iyice alışır ve gece ağlamaları azalınca aynı odaya alırsın. böylece yavaş yavaş alışırlar

Kizlar benim canim bu ara bir iki haftadir asiri kahve istiyor kahveyi icip uzerine telvesini yiyorumm hicbirsey kalmiyor bardakta bugun ozel derste kahve ictim kalanlari da yedim.
Sonra kv ile kp oturmaya gelmis bize. Evde onlara da kahve yaptim. Kendim icmedim ama kv kahvesinin telvesini yedim sonra o gosterdi ben yedikten sonra bu sekil cikti kahvede.

Eklentiler

• 4C2876F5-5E2A-47ED-9F9C-CDB7994CF17C.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 126
Ben direk çölde hani kumları savura savura at şaha kalkarya öyle görüyorum anlamam faldan da gördüğümü yazayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…