2020 Şubat Anneleri

Selam arkadaşlar
Doğum yaptım ben
Saat yedide
Kanama ile geldik ve Dr um doğumu uygun gördüOğlum yoğun bakımda, 2000 kg ...
Dualarınızı bekliyorum
Allah yardımcınız olsun canım, hayırlı olsun bebiş, 2 kg iyi arkadaşların dediği gibi inş çabucak çıkacak yoğun bakımdan.

Selam arkadaşlar
Doğum yaptım ben
Saat yedide
Kanama ile geldik ve Dr um doğumu uygun gördü
Oğlum yoğun bakımda, 2000 kg ...
Dualarınızı bekliyorum
hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun maşallah kilosu gayet iyi doktorunuz da iyi demiş inşallah en kısa sürede bebişiniz de hastaneden çıkar

Gidişata göre yazdim canım mesajimi.
O kadar sık ki ister istemez erken doguma yoruyor insan.
Yarin ola hayrola.
2100 civarı olur bence canm. Bende bugeceyi bi atlatabilsem yen akşam muayeneye gidicem bugün çok zordu bi ara iyi gibi oldum sora tekrar şişlik sertlik ve baskı var.
Simdi nasilsin?
Kacta randevun?
Guzel haberlerle gel inşallah.
Seni cok iyi anlıyorum, demek istediğini yani.
Mecburiyetler söz konusu oldugunda dogru olani bile bile yapamayabiliyor insan.
Gece bile kasilmalar devam etti, normal sartlarda acile gitmis olsam salmazlar musade altinda tutarlardi rahmime vurmasi duzenli hale gelmedi şükürler olsun. 2.oldugu icin insan bi tık daha tecrube kazaniyor ama ben bu hissiyatlarimi dr a şikayetlerimi soyledigimde aldigim cevaba gore sekillendirdim.
Ne gelirse Allah tan, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve en az sıkıntı ile atlatabilelim bu sureci.

Günaydın kızlar bi kaç gündür bebeğimin hareketlerini bi değişik hissediyorum hareket ettiği an kasılıyo karnım canım acıyo gibi değişik
Yalancı kasılmalardan dolayımı böyle ?
Yoksa büyüdüğü için artık böylemi olacak
Bahsettiğim şey sert tekme değil kasılma gibi net

Ben yazdığın şekilde bayadır kasılıyorum. Karnım acıyor sertleşiyor doktor normal diyor ilginç bir şekilde .göğsümün altını oyuyor geriyor .oğlumda yoktu

Gunaydin cnm sanirim bebekle alakali olabilir benmde ole geriyor kendini semsert oluyor oglan da hic cnm acimazdi ama bu hareketleriyle bazen yerimden hopluyorum cnm yaniyo

Bende kasılma ne hiç bilmiyorum yaa ama benimde öyle canım bebek geriliyo gibi göbeğimin sağ tarafında ayakları sürekli ora geriliyo benim kızım baş aşağıda hep dönmedi hiç korkuyorum da bi yandan
Artık daha güçlüler gerilince bi acı oluyo hafif endişelenme bence ama kasılma ne onu hiç çözemedim ilerde yaşayınca anlıcaz sanırım

P Prensescann Maşallah size ilk bebisimiz doğdu sağlıkla çıkın inşallah hastaneden sen iyi ol yeter bizede hemen haber verdiğin için teşekkürler,dua ediyoruz.
Grubumuzda heyecan iyice arttı,hepimizi telaş sardı Allah hepimize yardım etsin sağlıkla kucağımıza alalım , Artık cantalarımizi hemen hazırlayalım

Gamzeli benimde aynı bahsettigin şekilde gerdiriyor kasılıyor tekme gibi değil sanki oyuyor taş gibi oluyor karnım birde ayağa kalkınca vajina bolgemdeki kemik okadar agriyorki biraz yürüyünce geçiyor en çok o korkutuyor beni sizdede aciyormu çatı kemiği o mu oluyor

Aynen benimde bazen sertleşiyor karnım geriliyor aynı
Bazen benimde alttan alttan bi sızlama gibi bişiler oluyor ama ne bileyim çatı neresi tam bilmiyom
Hepimizde olduguna göre normal demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…