Allah yardımcınız olsun canım, hayırlı olsun bebiş, 2 kg iyi arkadaşların dediği gibi inş çabucak çıkacak yoğun bakımdan.Selam arkadaşlar
Doğum yaptım ben
Saat yedide
Kanama ile geldik ve Dr um doğumu uygun gördüOğlum yoğun bakımda, 2000 kg ...
Dualarınızı bekliyorum
Canim gecmis olsun rabbim.sag saglim kacagina alip evinize donmeyide nasip etsin hersey yolundaymis cok sevindimSelam arkadaşlar
Doğum yaptım ben
Saat yedide
Kanama ile geldik ve Dr um doğumu uygun gördü
Oğlum yoğun bakımda, 2000 kg ...
Dualarınızı bekliyorum
hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun maşallah kilosu gayet iyi doktorunuz da iyi demiş inşallah en kısa sürede bebişiniz de hastaneden çıkarSelam arkadaşlar
Doğum yaptım ben
Saat yedide
Dualarınızı bekliyorum
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder insallah cnmSelam arkadaşlar
Doğum yaptım ben
Saat yedide
Dualarınızı bekliyorum
Gidişata göre yazdim canım mesajimi.canım neden öyle bir hissiyata kapıldın?
yalancı kasılmalar onlar adı üstünde. bu kasılmalar erken doğuma sebep olacak şeyler değil ki. ve son kontrolünde de her şey yolundaydı. bence yanlış hissediyorsun, daha zamanın var. at bu düşünceleri kafandan. güzel haberler alacaksın cumartesi mutlaka inanıyorum
Simdi nasilsin?2100 civarı olur bence canm. Bende bugeceyi bi atlatabilsem yen akşam muayeneye gidicem bugün çok zordu bi ara iyi gibi oldum sora tekrar şişlik sertlik ve baskı var.
Seni cok iyi anlıyorum, demek istediğini yani.İkinci gebeliğin olduğu için sancılar konusunda tecrübelisindir sana gerçek sancı değildir demiycem ama kendini yormanın etkisi olmuş olabilir mi? Çünkü çok yoğunum diyodun. Daha çok dinlenmen lazım, vücudun sana bunu anlatmaya çalışıyo bence.
Bundan kasıt yatmak değil biliyosun, aktif olmakta sakınca yok ama yorucu şeyler yapmamalısın,kendini tut. İnşallah her şey güzel olur.
Gözün aydın canım kilosu çok güzel maşallahSelam arkadaşlar
Doğum yaptım ben
Saat yedide
Dualarınızı bekliyorum
Ben yazdığın şekilde bayadır kasılıyorum. Karnım acıyor sertleşiyor doktor normal diyor ilginç bir şekilde .göğsümün altını oyuyor geriyor .oğlumda yoktuGünaydın kızlar bi kaç gündür bebeğimin hareketlerini bi değişik hissediyorum hareket ettiği an kasılıyo karnım canım acıyo gibi değişik
Yalancı kasılmalardan dolayımı böyle ?
Yoksa büyüdüğü için artık böylemi olacak
Bahsettiğim şey sert tekme değil kasılma gibi net
Canım benim dualarımız seninleSelam arkadaşlar
Doğum yaptım ben
Saat yedide
Dualarınızı bekliyorum
Gunaydin cnm sanirim bebekle alakali olabilir benmde ole geriyor kendini semsert oluyor oglan da hic cnm acimazdi ama bu hareketleriyle bazen yerimden hopluyorum cnm yaniyoGünaydın kızlar bi kaç gündür bebeğimin hareketlerini bi değişik hissediyorum hareket ettiği an kasılıyo karnım canım acıyo gibi değişik
Bende kasılma ne hiç bilmiyorum yaa ama benimde öyle canım bebek geriliyo gibi göbeğimin sağ tarafında ayakları sürekli ora geriliyo benim kızım baş aşağıda hep dönmedi hiç korkuyorum da bi yandanGünaydın kızlar bi kaç gündür bebeğimin hareketlerini bi değişik hissediyorum hareket ettiği an kasılıyo karnım canım acıyo gibi değişik
Gamzeli benimde aynı bahsettigin şekilde gerdiriyor kasılıyor tekme gibi değil sanki oyuyor taş gibi oluyor karnım birde ayağa kalkınca vajina bolgemdeki kemik okadar agriyorki biraz yürüyünce geçiyor en çok o korkutuyor beni sizdede aciyormu çatı kemiği o mu oluyorGünaydın kızlar bi kaç gündür bebeğimin hareketlerini bi değişik hissediyorum hareket ettiği an kasılıyo karnım canım acıyo gibi değişik
Aynen benimde bazen sertleşiyor karnım geriliyor aynıGamzeli benimde aynı bahsettigin şekilde gerdiriyor kasılıyor tekme gibi değil sanki oyuyor taş gibi oluyor karnım birde ayağa kalkınca vajina bolgemdeki kemik okadar agriyorki biraz yürüyünce geçiyor en çok o korkutuyor beni sizdede aciyormu çatı kemiği o mu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?