- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 108
- 41
Tokat’ta muayene öncesi rutin olarak kilo ve tansiyon ölçümü istiyorlar 34.haftadan sonrada nst istiyor. Muayene sonrası bir daha sonuç göstermek için sıra beklemek fırsat kollamak beni geriyorilk zamanlar hoş oluyor kalp atışlarını duyuyorsun vs ama belli bir pozisyonda yatmaktan artık bıkmıştım ben kızım 42. haftada doğunca, hele son haftalarda 2 günde bir nstye giriyordum oyy fenalık geliyordu ya
biliyorum da doktorum bir önceki kontrolde önce nstye gir sonra gel demedi bana ya. zaten sistemden girmesi gerek sanırım. muhtemelen muayeneden sonra nstye göndericek, sonra sonucuna bakıcak.
Hayırlısı olsun canımKızlar ben doğumu Ankara da yapmaktan vazgeçtim Kars ta doğumum olacak annem gelecek
neden canım bir sorun mu oldu?Kızlar ben doğumu Ankara da yapmaktan vazgeçtim Kars ta doğumum olacak annem gelecek
benim doktorum kiloya hiç bakmıyor. bir kere sordum güldü, ben kiloya bakmam dedi, gayet iyi görünüyosun sorun yok dediTokat’ta muayene öncesi rutin olarak kilo ve tansiyon ölçümü istiyorlar 34.haftadan sonrada nst istiyor. Muayene sonrası bir daha sonuç göstermek için sıra beklemek fırsat kollamak beni geriyor
Hasan hocaya emanet devlette de bir arkadaşım yaptı doğumunu memnun du istersen doktorunu sorayımKızlar ben doğumu Ankara da yapmaktan vazgeçtim Kars ta doğumum olacak annem gelecek
Kansızlık olabilir bi baktırKizlar benim canim bu ara bir iki haftadir asiri kahve istiyor kahveyi icip uzerine telvesini yiyorumm hicbirsey kalmiyor bardaktabugun ozel derste kahve ictim kalanlari da yedim.
Sonra kv ile kp oturmaya gelmis bize. Evde onlara da kahve yaptim. Kendim icmedim ama kv kahvesinin telvesini yedimsonra o gosterdi ben yedikten sonra bu sekil cikti kahvede.
Kansizlik var zaten de ondan miKansızlık olabilir bi baktır
Erzurum’da bende öyleydim doktor kapıdan bakınca anlardı hemen çağırırdı. Araba ile 5 dakikaydı hastane burda 45 dakika. Erzurum’un sadece bu özelliğini özleyeceğim sanırım. Zaten doktorda Erzurumlu değildi ondan Güler yüzlü olmasıneden canım bir sorun mu oldu?
olsun annen gelecek en azından daha hayırlı olur belki, kendi evinde daha rahat olursun :)
benim doktorum kiloya hiç bakmıyor. bir kere sordum güldü, ben kiloya bakmam dedi, gayet iyi görünüyosun sorun yok dedi
tansiyona muayene öncesi asistanı bakıyor.
ay ben uzman oldum sonuç göstermedeasistanı da beni tanıyor tee kızımın zamanından, kapıda görünce gözle anlaşıyoruz zaten hemen gel diyor sağolsun
Sen niye birşeyleri aşırı yapmayı seviyorsun söyle bakıyım. Çok çikolata yemek aşırı yürümek şimdi de kahve sonunu iyi görmüyorumKizlar benim canim bu ara bir iki haftadir asiri kahve istiyor kahveyi icip uzerine telvesini yiyorumm hicbirsey kalmiyor bardaktabugun ozel derste kahve ictim kalanlari da yedim.
Sonra kv ile kp oturmaya gelmis bize. Evde onlara da kahve yaptim. Kendim icmedim ama kv kahvesinin telvesini yedimsonra o gosterdi ben yedikten sonra bu sekil cikti kahvede.
İyi yapiyosun canim beynine hangisini empoze edersen bedeninde o sekilde tepki verir zorunlu durumlar disinda bencede sezaryen olunmamali. Dun dersteki ebemiz zorunlu sezaryen olmak zorunda kalmis ama siddetle normal dogumu tavsiye ediyo (eger gercekten bir sorun yoksa) cunku dogumun normali vajinaldir ve yuzyillardir insanlar bu sekilde dogumunu gerceklestirmistir korkmaniza hic gerek yok dogum vucudun yapisina uygun bir sey tabikide kolay olmuyo ama dogumdan sonra hemen eski yasantina geri donebiliyosun sezaryendeki gibi olmuyo cunku o bir ameliyat cesidi dogum cesidi degil dedi cokta hakli banada nedense vajinal dogum daha kolay geliyo sezaryene kiyasla eger sadece korkunuzdan dolayi sezaryen istiyorsaniz bir kere daha dusunun derimBenimde şuan hislerime göre sağ tarafta ayakları var çünkü ellerle o kadar sert ittiremez gibime geliyoryarın doktor kontrolu var görcez bakalım minik ayaklar ne tarafta
Seninkininde kafası yukarda mı hala normal pozisyona dönmedimi ?
Sen sezeryan istiyosunya bende aklımın bi kenarında sezeryan vardı hep ama o ihtimali sildim cidden normal doğum cok cok daha sağlıklı ve kolay gelmeye başladı bana
Kendimi şöyle teselli ediyorum kübra diyorum farzetki sezeryan diye bişey yok eskisi gibi köylerdeyiz ve tek seçenek normal doğum
Tabi pozisyonu normale uygun olmazsa kilosu uygun olmazsa sezeryan olurum.
Ama keyfi sezeryan olmıcamsende bi tekrar düşün araştır yaa
belki biraz büyüyene kadar park beşiği oyun odasına koyarsın, Ela da iyice alışır ve gece ağlamaları azalınca aynı odaya alırsın. böylece yavaş yavaş alışırlar
Selam arkadaşlar
Doğum yaptım ben
Saat yedide
Kanama ile geldik ve Dr um doğumu uygun gördü
Oğlum yoğun bakımda, 2000 kg ...
Dualarınızı bekliyorum
Hayirlisi olsun cnm neden vazgeçtin annenin yaninda olmasida cok guzel birseyKızlar ben doğumu Ankara da yapmaktan vazgeçtim Kars ta doğumum olacak annem gelecek
Gidişata göre yazdim canım mesajimi.
O kadar sık ki ister istemez erken doguma yoruyor insan.
Yarin ola hayrola.
Simdi nasilsin?
Kacta randevun?
Guzel haberlerle gel inşallah.
Seni cok iyi anlıyorum, demek istediğini yani.
Mecburiyetler söz konusu oldugunda dogru olani bile bile yapamayabiliyor insan.
Gece bile kasilmalar devam etti, normal sartlarda acile gitmis olsam salmazlar musade altinda tutarlardi rahmime vurmasi duzenli hale gelmedi şükürler olsun. 2.oldugu icin insan bi tık daha tecrube kazaniyor ama ben bu hissiyatlarimi dr a şikayetlerimi soyledigimde aldigim cevaba gore sekillendirdim.
Ne gelirse Allah tan, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve en az sıkıntı ile atlatabilelim bu sureci.
Kansızlığı olanlar bu şekilde kahve telvesi hatta kum toprak yermişKansizlik var zaten de ondan mi
ah senin şu erzurum maceralarınErzurum’da bende öyleydim doktor kapıdan bakınca anlardı hemen çağırırdı. Araba ile 5 dakikaydı hastane burda 45 dakika. Erzurum’un sadece bu özelliğini özleyeceğim sanırım. Zaten doktorda Erzurumlu değildi ondan Güler yüzlü olması
Olabılır aslında canım iyi fikir , biz planlar yapıyoruz tabi küçükler dogunca ne istedıklerıne kendılerı karar verıyolar , evın hakımıyetı onlarda
Benim de kasılmalarım var anlattığınız gibi. Herkes sen tecrübelisin diyor ama ben doğum sancısı çekmedim ki böyle kasılmalar da yoktu bilmiyorum hiç ne olduğunuBenim kasılma var ama alt tarafta bir sıkıntım yok. O yüzden rahatım herhalde. Erzurum’daki doktorum çok ilgiliydi ona ihanet etmiş gibi hissediyorumilk defa bayan bir doktorla anlaşabilmiştim. normal Doğum nasıldır sancısı belirtisi nasıldır hiç bilmiyorum bilmek ister miyim onu da bilmiyorum
Benim doktorum tansiyonumu ölçüyor genelde düşük çünkü. Kiloya pek bakmıyor ben sorarsam istersen bakalım diyor. İlk hamileliğimde hiç nst ye girmedim doktor gerek görmemişti. Bu sefer nasıl olacak bakalım.neden canım bir sorun mu oldu?
olsun annen gelecek en azından daha hayırlı olur belki, kendi evinde daha rahat olursun :)
benim doktorum kiloya hiç bakmıyor. bir kere sordum güldü, ben kiloya bakmam dedi, gayet iyi görünüyosun sorun yok dedi
tansiyona muayene öncesi asistanı bakıyor.
ay ben uzman oldum sonuç göstermedeasistanı da beni tanıyor tee kızımın zamanından, kapıda görünce gözle anlaşıyoruz zaten hemen gel diyor sağolsun
Benim doktorum tansiyonumu ölçüyor genelde düşük çünkü. Kiloya pek bakmıyor ben sorarsam istersen bakalım diyor. İlk hamileliğimde hiç nst ye girmedim doktor gerek görmemişti. Bu sefer nasıl olacak bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?