2020 Şubat Anneleri

Tokat’ta muayene öncesi rutin olarak kilo ve tansiyon ölçümü istiyorlar 34.haftadan sonrada nst istiyor. Muayene sonrası bir daha sonuç göstermek için sıra beklemek fırsat kollamak beni geriyor

Kızlar ben doğumu Ankara da yapmaktan vazgeçtim Kars ta doğumum olacak annem gelecek
neden canım bir sorun mu oldu?
olsun annen gelecek en azından daha hayırlı olur belki, kendi evinde daha rahat olursun :)

Tokat’ta muayene öncesi rutin olarak kilo ve tansiyon ölçümü istiyorlar 34.haftadan sonrada nst istiyor. Muayene sonrası bir daha sonuç göstermek için sıra beklemek fırsat kollamak beni geriyor
benim doktorum kiloya hiç bakmıyor. bir kere sordum güldü, ben kiloya bakmam dedi, gayet iyi görünüyosun sorun yok dedi
tansiyona muayene öncesi asistanı bakıyor.

ay ben uzman oldum sonuç göstermede asistanı da beni tanıyor tee kızımın zamanından, kapıda görünce gözle anlaşıyoruz zaten hemen gel diyor sağolsun

Kansızlık olabilir bi baktır

Erzurum’da bende öyleydim doktor kapıdan bakınca anlardı hemen çağırırdı. Araba ile 5 dakikaydı hastane burda 45 dakika. Erzurum’un sadece bu özelliğini özleyeceğim sanırım. Zaten doktorda Erzurumlu değildi ondan Güler yüzlü olması

Sen niye birşeyleri aşırı yapmayı seviyorsun söyle bakıyım. Çok çikolata yemek aşırı yürümek şimdi de kahve sonunu iyi görmüyorum

İyi yapiyosun canim beynine hangisini empoze edersen bedeninde o sekilde tepki verir zorunlu durumlar disinda bencede sezaryen olunmamali. Dun dersteki ebemiz zorunlu sezaryen olmak zorunda kalmis ama siddetle normal dogumu tavsiye ediyo (eger gercekten bir sorun yoksa) cunku dogumun normali vajinaldir ve yuzyillardir insanlar bu sekilde dogumunu gerceklestirmistir korkmaniza hic gerek yok dogum vucudun yapisina uygun bir sey tabikide kolay olmuyo ama dogumdan sonra hemen eski yasantina geri donebiliyosun sezaryendeki gibi olmuyo cunku o bir ameliyat cesidi dogum cesidi degil dedi cokta hakli banada nedense vajinal dogum daha kolay geliyo sezaryene kiyasla eger sadece korkunuzdan dolayi sezaryen istiyorsaniz bir kere daha dusunun derim

belki biraz büyüyene kadar park beşiği oyun odasına koyarsın, Ela da iyice alışır ve gece ağlamaları azalınca aynı odaya alırsın. böylece yavaş yavaş alışırlar

Olabılır aslında canım iyi fikir , biz planlar yapıyoruz tabi küçükler dogunca ne istedıklerıne kendılerı karar verıyolar , evın hakımıyetı onlarda

Selam arkadaşlar
Doğum yaptım ben
Saat yedide
Kanama ile geldik ve Dr um doğumu uygun gördü
Oğlum yoğun bakımda, 2000 kg ...
Dualarınızı bekliyorum

İnanmıyorummm canım hayırlı olsun inşallah sağlığı yerindedir ,sen iyimisin? Grubun ilk bebişi doğdu

bu akşam 7.5 -11 arası gitcez cnm. Yataktan kalkasım gelmiyor hala ayakta durunca ağrım oluyor. Ama gece yatarken karnım davul gibiydi hem çok sert hem şiş sabah lavaboya kalkmıştım şişliği inmiş

ah senin şu erzurum maceraların
hastanenin eve yakın olması çok güzel, bizim de 5 dk bile sürmüyo arabayla.

Olabılır aslında canım iyi fikir , biz planlar yapıyoruz tabi küçükler dogunca ne istedıklerıne kendılerı karar verıyolar , evın hakımıyetı onlarda

aynen öyle canım hele bu bir numaralar çok fena, ben ikincilere üzülüyorum. aman kıskanmasın aman incinmesin diyerek hep ikinciler daha çok ezilecek o kesin

Benim de kasılmalarım var anlattığınız gibi. Herkes sen tecrübelisin diyor ama ben doğum sancısı çekmedim ki böyle kasılmalar da yoktu bilmiyorum hiç ne olduğunu
Benim doktorum tansiyonumu ölçüyor genelde düşük çünkü. Kiloya pek bakmıyor ben sorarsam istersen bakalım diyor. İlk hamileliğimde hiç nst ye girmedim doktor gerek görmemişti. Bu sefer nasıl olacak bakalım.

Sabahtan beri çok yoruldum ev işleri ne zormuş. Laminantları falan seçtik bugün. 4 te randevum var ordan çıkınca optimuma gidicem son eksikleri almaya. 4 haftadır görmüyorum merak ediyorum boyu kilosu nasıl

benim de tansiyonum düşük çıkıyor hep, genelde hep 10-6 çıkıyor. ama hamilelikten önce de öyleydi. senin kaç çıkıyor?

doktor arada ölçtür dedi takipte ol, tansiyonun yüksek çıkmasın dedi. demek ki yüksek çıkması daha tehlikeli. düşük tansiyon baş dönmesi vs yapıyor işte ama yüksekten iyidir canım.

P Prensescann gözün aydın arkadsşımın ikizleri 31 haftalık çok daha küçük doğdu
Şu an ikisi de üstün zekslı çok sağlıklı 3.sınıftalar
Sen nasılsın?
Sağlığın nasıl sezeryandır sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…