Kizlar biberon onerir misiniz yani avent alicam ama birkac cesit var 0+ hangisini alayim. Cam mi olsun olmasin mi? E bebekte biberonlarda yuzde 22 indirim var yarin
Kizlar biberon onerir misiniz yani avent alicam ama birkac cesit var 0+ hangisini alayim. Cam mi olsun olmasin mi? E bebekte biberonlarda yuzde 22 indirim var yarin
Ben cam seviyorum canım elada cam almıştım biraz ağır oluyor evet ama yıkanınca tertmiz içime siniyordu, tabi kirildilar onlar şimdide Dr browns Alcam 2 tane yeter
Kızlar ellerim çok şiş . Resmen hele sabahları kalktığımda yumruk yapamayacak kadar ödem oluyor ve acıyor . Ayaklarımda 36 numara normalde . Bu aralar ablamın botlara çöktüm 40 numara. Siz de var mi şişlik ödem el yüz veya ayakta . Doktora Çarşamba gidicem daha erken gitme imkanım Yok ama baya zorluyor beni
Kızlar ellerim çok şiş . Resmen hele sabahları kalktığımda yumruk yapamayacak kadar ödem oluyor ve acıyor . Ayaklarımda 36 numara normalde . Bu aralar ablamın botlara çöktüm 40 numara. Siz de var mi şişlik ödem el yüz veya ayakta . Doktora Çarşamba gidicem daha erken gitme imkanım Yok ama baya zorluyor beni
Evet tansiyon 10a8 çoktu bira z düşük buldu asm. Tuzlu yememeye çalış dedi sadece. Kan idrar verdim normal çıktı. Gün içinde de benim inmiyor aksine artık yüzük falan takamıyorum zaten
Evet tansiyon 10a8 çoktu bira z düşük buldu asm. Tuzlu yememeye çalış dedi sadece. Kan idrar verdim normal çıktı. Gün içinde de benim inmiyor aksine artık yüzük falan takamıyorum zaten
Benim de günün sonunda yorgunluktan şişiyor ayaklarım biraz, uzanınca geçiyor. Oğluma hamileyken benim de çok şişerdi, doktor hamurişini tuzu kes demişti
Oğlum erken doğduğu için ilk günler memeyi tutamadı ememedi. Eşime biberon aldırdılar Dr browns almıştı 3ay kullandık gerçekten de gaz sorunumuz olmamıştı. Sonra avent de denedim onun da akış hızı çok yavaştı bebek çekmeden akmıyordu. Onda da gaz sorunumuz olmamıştı ama o zamanlar büyüktü tabi. Avent biberonumuz duruyor acil lazım olursa onu kullanırım diye düşünüyorum, eğer uzun süreli kullanmam gerekirse yine Dr browns alırım
Chicco Natural Feeling Cam Biberon 250 ml 0+ Ay uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.
www.e-bebek.com
Kızımda çok kullanmak zorunda kalmadım aventti onun inşallah bu seferde kullanmak zorunda kalmayız ilerleyen zamanda süt içebilsin diye 250 lik düşünüyorum
Kızlar bişi sorcam ben inşallah mart annesi olacağım burayı takip etmiyorum. 26. Haftamdayım. Benim FL femur uzunluğum 5 gün geri çıktı bu hafta. Daha önce önden giderdi. Bu durumu yaşayan oldu mu aranızda lütfen cvp verin
Bende de ödem fazla kontrol de doktor dedi tuzlu tatlı yeme bol su ve yürüyüş dedi tansiyon önemli hergün ölçüyorum tansiyonumu hep düşük şükür idrar tahlili istedi onda da sıkıntı yoksa iyi demek
Kızlar bişi sorcam ben inşallah mart annesi olacağım burayı takip etmiyorum. 26. Haftamdayım. Benim FL femur uzunluğum 5 gün geri çıktı bu hafta. Daha önce önden giderdi. Bu durumu yaşayan oldu mu aranızda lütfen cvp verin
Dr her zaman gittiğim bir prof özel hastanede. Hep bir iki gün önde çıkardı fl uzunluğu. Bu sefer neden geri dedim. Makine bu hiç bi önemi yok kafana takma dedi. Özenli mi ölçtü bilmiyorum. Diğer ölçüleri 1-2 gün ilerdeyken fl 5 gün geri çıkınca çok üzüldüm açıkçası