2020 Şubat Anneleri

Cnm daha cok var diye dusunuyordur bence 2 haftaya baslar dogumls ilgili konusmaya benimki de dogurmucam gibi davraniyor ama cok tatli ve ilgili aslinda doktorum :)

Yaaa kızlar ocak annelerine baktım çoğu doğum yapmış ve yapıyor art arda bizde ocak ayında böyle olmayalım
Orada sağlık sorunu yaşayan çok oldu malesef , tabi çok erken olmasın ama tahmini doğum tarihine de kanmayalım.
Kuzenim dün doğum iznine ayrıldığı gibi doğum yaptı :) 37 yeni bitmişti.

Cnm daha cok var diye dusunuyordur bence 2 haftaya baslar dogumls ilgili konusmaya benimki de dogurmucam gibi davraniyor ama cok tatli ve ilgili aslinda doktorum :)
Bilgi ve ilgi konusunda sikayetim yok memnunum doktorumdan o yonde ama ne bileyim etrafimdan boyle dr davranislari duyunca benimkine zit gidiyorum o yonde

Bilgi ve ilgi konusunda sikayetim cok memnunum doktorumdan o yonde ama ne bileyim etrafimdan boyle dr davranislari duyunca benimkine zit gidiyorum o yonde
Emar çektirdiğinden haberi var dimi? Konuşmak için belinle ilgili teşhisi beklemeniz isabetli olmuş boşver :)

Orada sağlık sorunu yaşayan çok oldu malesef , tabi çok erken olmasın ama tahmini doğum tarihine de kanmayalım.
Kuzenim dün doğum iznine ayrıldığı gibi doğum yaptı :) 37 yeni bitmişti.
Doktorum bize 37den sonra doğmasını beklicez demişti, 37 ile 40 arası hazır oluyomuş bebişlerimiz

Emar çektirdiğinden haberi var dimi? Konuşmak için belinle ilgili teşhisi beklemeniz isabetli olmuş boşver :)
Evet doktorumdan onay alarak cektirdim 5 doktora sordum pimpiriklendim korktum cektirmek istemedim hepsi mr da sakinca yok dese de annelik sanirim korkuyo insan yine de bir sey olacak diye Allah korusun cektirdim sonunda bakalim raporda ne cikacak

Evet doktorumdan onay alarak cektirdim 5 doktora sordum pimpiriklendim korktum cektirmek istemedim hepsi mr da sakinca yok dese de annelik sanirim korkuyo insan yine de bir sey olacak diye Allah korusun cektirdim sonunda bakalim raporda ne cikacak
Hayırlısıyla kötü bişey çıkmıcak inşallah canım gönlünü ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…