Son 10 yildir ozellikle ulkemizde populer oldu zaten bu muayene artik neredeyse bu muayeneyi yapmayan dr bulmak cok zor benim annem 2 dogumunu da ozelde yapmis bana dr hic oyle bir sey yapmadi direk normal doguma alindim normal dogurdum ikinizide dedi. Yani sonucta ben onun kontrolu altindayim dogumumla alakasi olmayan hemsire ve dr un bile sordugu soruyu kendi doktorumun bana sormamasi beni cok sasirtiyo
Cnm daha cok var diye dusunuyordur bence 2 haftaya baslar dogumls ilgili konusmaya benimki de dogurmucam gibi davraniyor ama cok tatli ve ilgili aslinda doktorum :)
Orada sağlık sorunu yaşayan çok oldu malesef , tabi çok erken olmasın ama tahmini doğum tarihine de kanmayalım.
Kuzenim dün doğum iznine ayrıldığı gibi doğum yaptı :) 37 yeni bitmişti.
Cnm daha cok var diye dusunuyordur bence 2 haftaya baslar dogumls ilgili konusmaya benimki de dogurmucam gibi davraniyor ama cok tatli ve ilgili aslinda doktorum :)
Bilgi ve ilgi konusunda sikayetim yok memnunum doktorumdan o yonde ama ne bileyim etrafimdan boyle dr davranislari duyunca benimkine zit gidiyorum o yonde
Bilgi ve ilgi konusunda sikayetim cok memnunum doktorumdan o yonde ama ne bileyim etrafimdan boyle dr davranislari duyunca benimkine zit gidiyorum o yonde
Orada sağlık sorunu yaşayan çok oldu malesef , tabi çok erken olmasın ama tahmini doğum tarihine de kanmayalım.
Kuzenim dün doğum iznine ayrıldığı gibi doğum yaptı :) 37 yeni bitmişti.
Evet doktorumdan onay alarak cektirdim 5 doktora sordum pimpiriklendim korktum cektirmek istemedim hepsi mr da sakinca yok dese de annelik sanirim korkuyo insan yine de bir sey olacak diye Allah korusun cektirdim sonunda bakalim raporda ne cikacak
Evet doktorumdan onay alarak cektirdim 5 doktora sordum pimpiriklendim korktum cektirmek istemedim hepsi mr da sakinca yok dese de annelik sanirim korkuyo insan yine de bir sey olacak diye Allah korusun cektirdim sonunda bakalim raporda ne cikacak