2020 Şubat Anneleri

34+0 dan Günaydın arkadaşlar :halay:
Bu hafta çanta hazırlıcam inşallahhh 😂 dün kıyaferlerin etiketlerini çıkardım makina temizleyicisiyle makinayı temizledim üzerine beyazları yıkadım kimyasal bişey kalmasın diye gün bitti zaten 🤣akşamda bebegin kıyafetlerini yıkamaya başlıcam İnşallah gözümde büyüyo o minik şeyler
Bide e bebegin zıbınından bi 20 25 tane almışım ben ya 🤦🏻‍♀️

Bizde bugun biraz daha oyuncak, biberon, biberon temizleme suyu, fircasi falan aldik e bebekten. Kizlar bu gogus altinda gobegim basladigi tumsekligin basladigi yerde surekli aci hissediyorum ben. Sudyenin baslangici olan kisimda. Sizde de boyle olan var mi? Ara ara aciyor orasi bir anda
Rahim buyudugu icin ordaki sinirlere baski yapiyor ve aciyor.benim ilk gebeligimde o aci col olmisti de boyle aciklamisti.yanma tarzzi bir aciydi benimkisi

Bizde bugun biraz daha oyuncak, biberon, biberon temizleme suyu, fircasi falan aldik e bebekten. Kizlar bu gogus altinda gobegim basladigi tumsekligin basladigi yerde surekli aci hissediyorum ben. Sudyenin baslangici olan kisimda. Sizde de boyle olan var mi? Ara ara aciyor orasi bir anda
Bende 1,5 aydir var neredeyse ve ozellikle hafif one dogru uzun sure oturursam oluyo uzandigim zaman geciyo genellikle

Günaydın, iyi haftalar herkese ❤️

Bu haftayı da sorunsuz, ağrısız, hastalıksız atlatırız inşallah. hasta olanlara, ağrısı olanlara şifa diliyorum ❤️

şöyle bir düşününce çok fazla eksiğim kalmadı, en azından kıyafet açısından hiç eksiğim kalmadı. hepsi yıkandı ütülendi. sanırım artık bende çantamı hazırlasam iyi olur.

Kızlarr herkese güzel haftasonları :KK68: Emzik vermeyecek misiniz yani ben hemen alıştırmayı düşünüyorum doğrusu 🙈 biberonda bulunsun diye en küçüğünden alıcam bi tane indirim varken kaçırmayayım diyorum 😊
Ya birde benim çok akıntım oluyor hamilelikte normal biliyorum ama evdeyken neyse de dışarı çıktığımda rahatsız ediyo beni sizde de var mı bu durum nasıl baş ediyosunuz ?

Emzik büyük rahatlık valla inşallah kabul eder de alır çocuklar , kurtarıcı yani

Emzik ihtiyaç olursa bence de verilmeli, aksi durumda parmak emmeye yönelebiliyolar ki o alışkanlığı bıraktırmak çok daha zor.
Emzikle ilgili tek olumsuz durum damak diş yapılarını bozma ihtimalinin olmasıymış.

Çok uzun dönem emerse evet mesela 3-4 yasına kadar emerse sıkıntı ama 1,5 2 yaş arası 1 hafta sabredip bıraktırınca hiç birşey olmaz

Evet motivasyonum tam, geleceğine inanıyorum. İnanmak da önemli.
Sezaryen oluşu geciktirebiliyo deniyo ya öyle olsa bile hastane tipi düşünürüm :)

Doğum sırasında plasenta patladığı anda süt bezleri süt üretmeye başlıyor ,sezertanla hiç alakası yok , doğar doğmaz sık sık emzırıcen bebek emdikçe gelicek

Selam kızlar ,4 gündür neler cekiyorum bir bilseniz 😔ela 3 gün önce gece sabaha kadar yaklaşık 10 defa fln kustu yatak döşek değiştim sabaha kadar kaç defa,bulantı ishal iştahsızlık , antobıyotik fln verdi doktor, dün sabaha karşı ben çok kötü oldum serum takıldı, 1 yudum su bile içemıyorum 2 gündür berbat durumdayım

Selam kızlar ,4 gündür neler cekiyorum bir bilseniz 😔ela 3 gün önce gece sabaha kadar yaklaşık 10 defa fln kustu yatak döşek değiştim sabaha kadar kaç defa,bulantı ishal iştahsızlık , antobıyotik fln verdi doktor, dün sabaha karşı ben çok kötü oldum serum takıldı, 1 yudum su bile içemıyorum 2 gündür berbat durumdayım
Çok geçmiş olsun 😞 😞

Geçmiş olsun canım

Ay kıyamam ya ön var mı size refakat etvek biri

Back
X