2020 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar. Hepinize güzel haftasonları diliyorum.

Bende dün akşam muayene oldum. Doktor çok iyi şeyler söylemedi. Muayene sırasında karnım yine çok sertti. Sancınvar senin dedi nst istedi. Nst de de sancı çıktı. Hiç belli olmaz suyun heran gelebilir dedi. Zaten aşağıya doğru çok baskı hissediyorum. Tekar idrar verdim enfeksiyon çok azalmış ama çok sık tuvalet ihtiyacı hissediyorum dedim. Bebek baskı yapıyor gelmeye çalışıyor dedi:s Eğer suyun gelirse hemen haber edip hastaneye gelirsiniz dedi. Kullandığım ilaçlara devam. İyi olan tek şey bebeğimin durumu. İnşaAllah bir kaç hafta daha atlatabilirim 😔
canim rabbim yardimcin olsun insallah biraz daha durur da sikintisiz kucagina alirsin🙏
Günaydın, iyi haftalar herkese ❤

Bu haftayı da sorunsuz, ağrısız, hastalıksız atlatırız inşallah. hasta olanlara, ağrısı olanlara şifa diliyorum ❤

şöyle bir düşününce çok fazla eksiğim kalmadı, en azından kıyafet açısından hiç eksiğim kalmadı. hepsi yıkandı ütülendi. sanırım artık bende çantamı hazırlasam iyi olur.
gunaydin amin canim benimde kalmadi hatta cantami hepsini hazirladm 2 haftadir hazirda bekliyorum😁
Hastane için ev terliği alacağım güzel bişey olsun diyorum nerden alfınız
Lcw den aldim ben cnm daha sonra yikayip evdr kulanabilmek icin
Selam kızlar ,4 gündür neler cekiyorum bir bilseniz 😔ela 3 gün önce gece sabaha kadar yaklaşık 10 defa fln kustu yatak döşek değiştim sabaha kadar kaç defa,bulantı ishal iştahsızlık , antobıyotik fln verdi doktor, dün sabaha karşı ben çok kötü oldum serum takıldı, 1 yudum su bile içemıyorum 2 gündür berbat durumdayım
Gecmis olsun canim yaa cok kotu olmus ikinizinde hastalanmasi😕

Selam kızlar ,4 gündür neler cekiyorum bir bilseniz 😔ela 3 gün önce gece sabaha kadar yaklaşık 10 defa fln kustu yatak döşek değiştim sabaha kadar kaç defa,bulantı ishal iştahsızlık , antobıyotik fln verdi doktor, dün sabaha karşı ben çok kötü oldum serum takıldı, 1 yudum su bile içemıyorum 2 gündür berbat durumdayım
çoook geçmiş olsun canım :( dün bende yazdım salgın var dikkat edin diye, kızım da öyle oldu ama sadece kusma, hemen acile götürdüm iğne verdi doktor ama hemen toparladı hafif atlattı.

istanbulda kuzenlerim ve bütün çocukları teker teker dediğin gibi oldu. gerçekten çok fena bir virüs dolaşıyor ortalıkta dikkat etmek lazım :( senin için daha da zor her ilacı kullanamadığın için :( insanın bir de çocuğu hastayken kendi hastalığını yaşayamıyor bile, onun derdine düşüyorsun. şimdi daha iyi misiniz?

Cok gecmis olsun 😕
Simdi nasilsiniz?
Hastalik salgin cok fena bu aralar.
Tek misin?
Yardım edenin vardir insallah yaa

Emzik büyük rahatlık valla inşallah kabul eder de alır çocuklar , kurtarıcı yani

seninle bu konuda aynı kafadayız vallahi emzik dünyanın en güzel buluşu bence 🙈 tok da olsalar hep emmek istedikleri için anne memesini yalancı emzik olarak kullanıyorlar, yapışıyorlar resmen. emzik kabul eder inşallah ikinciler de, büyük rahatlık olur.

Doğum sırasında plasenta patladığı anda süt bezleri süt üretmeye başlıyor ,sezertanla hiç alakası yok , doğar doğmaz sık sık emzırıcen bebek emdikçe gelicek
evet sezaryen olmakla hiç alakası yok selozy selozy sakın öyle düşünme :) ben normal doğum yapmama rağmen 3 gün sütüm gelmedi, hiç alakası yok yani. gelmediğini düşünsen de sürekli emecek, onun o kadar gücü yoksa makineyle de destek veriyorsun ve sütün geliyor mutlaka. uyku, sıcak bir duş, moral ve bol su içmek. sütün tek tarifi bu 😍

Ay kıyamam ya ön var mı size refakat etvek biri

Sağolasın alt katta kayınvalıdem oturuyor onu çağırdım biraz ilgilendi Ela’yla ben yatarken
canim rabbim yardimcin olsun insallah biraz daha durur da sikintisiz kucagina alirsin🙏
gunaydin amin canim benimde kalmadi hatta cantami hepsini hazirladm 2 haftadir hazirda bekliyorum😁
Lcw den aldim ben cnm daha sonra yikayip evdr kulanabilmek icin

Gecmis olsun canim yaa cok kotu olmus ikinizinde hastalanmasi😕
Canım çok sağol sorma çoçuğumlada ilgilenemedim zayıfladı iyice 🙁
çoook geçmiş olsun canım :KK43: dün bende yazdım salgın var dikkat edin diye, kızım da öyle oldu ama sadece kusma, hemen acile götürdüm iğne verdi doktor ama hemen toparladı hafif atlattı.

istanbulda kuzenlerim ve bütün çocukları teker teker dediğin gibi oldu. gerçekten çok fena bir virüs dolaşıyor ortalıkta dikkat etmek lazım :KK43: senin için daha da zor her ilacı kullanamadığın için :KK43: insanın bir de çocuğu hastayken kendi hastalığını yaşayamıyor bile, onun derdine düşüyorsun. şimdi daha iyi misiniz?
Bugün azcık daha iyiyim canım dün berbat haldeydım, çok gecmıs olsun begümcüğüme ya çok pis bir mıkropmus

Selam kızlar.
Hafta sonu izmitteydik.
Karma karisigim.
Keyfim de yok moralim de bo.bk....

Babam cok fena grip, maske ile girdik eve eşimle isleri yapabilmek için.
Kv yemek koydu onlari görürdüm babama.
Utu camasir temizlik vs yapabildiğim kadariyla esimin yardimiyla hallettik biseyler ama :((((((
Babama diyorum ayda 1 kadin sart diye, basini egip sessiz kaliyor icim gidiyo hasta tek basina sicak corba yapan olsa ah ah.
Evlense hayirli bi insanla nasil mutlu olacagim huzur dolu olacagim.
Koskoca evde 4 kisiydik evlendik annem öldü babam bi basina kaldi off kafayi yicek gibi oluyorum bazen.

Birde benim hastane isim karisti.
Sizlerden fikir almadan karar vermek istemiyorum.
Akil akilda ustundur, belki benim goremedigim seyi bana soylersiniz ve kararimi sizlerin sayesinde daha mantik cercevesinde verebilirim.
Oglen kizimi uyutunca yazacagim.

😣

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versn size🙏🏻🤲🏻

Canım Çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsınız inşallah benimde bugün eşim rahatsızlanmış gece beni sabah aradı üzülmeyeyim diye işteydi ama tabi gittik öğlenden sonra yine gidicez ne olucak bilmiyorum Rabbin bütün hastalara şifa versin🤲🏻

Selam kızlar.
Hafta sonu izmitteydik.
Karma karisigim.

Utu camasir temizlik vs yapabildiğim kadariyla esimin yardimiyla hallettik biseyler ama :KK43:(((((
Babama diyorum ayda 1 kadin sart diye, basini egip sessiz kaliyor icim gidiyo hasta tek basina sicak corba yapan olsa ah ah.
Koskoca evde 4 kisiydik evlendik annem öldü babam bi basina kaldi off kafayi yicek gibi oluyorum bazen.

Akil akilda ustundur, belki benim goremedigim seyi bana soylersiniz ve kararimi sizlerin sayesinde daha mantik cercevesinde verebilirim.

😣
Canım gerçekten zor bir durum ne güzel sende evlenmesini onaylıyorsun ama en azından dediğin gibi bir yardımcı olsa yanında belki daha farklı olucak

Canım Çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsınız inşallah benimde bugün eşim rahatsızlanmış gece beni sabah aradı üzülmeyeyim diye işteydi ama tabi gittik öğlenden sonra yine gidicez ne olucak bilmiyorum Rabbin bütün hastalara şifa versin🤲🏻
Geçmiş olsun canım Rabbim tüm hastalara şifa versin🤲🏻

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Selam kızlar.
Hafta sonu izmitteydik.
Karma karisigim.

Utu camasir temizlik vs yapabildiğim kadariyla esimin yardimiyla hallettik biseyler ama :KK43:(((((

😣
Baban nerdeydi İzmit'te kaçırmışım ben de izmitreyim

Bugün azcık daha iyiyim canım dün berbat haldeydım, çok gecmıs olsun begümcüğüme ya çok pis bir mıkropmus
sağol tatlım ya çocuklar daha dayanıklı inan ama anne yüreği işte insan dayanamıyor. kendine çok dikkat et yat dinlen bir şey yapma sakın. bir kaç güne tamamen toparlanırsınız inşallah.

Selam kızlar.
Hafta sonu izmitteydik.
Karma karisigim.

😣
kaç tane evladın olursa olsun hayat arkadaşı başka bir şey gerçekten. inşallah gönlünden geçenler gerçekleşir de baban için üzülmek zorunda kalmazsın. gerçekten insanın elinden daha fazlası gelmeyince de çok üzülüyor ama napıcaksın canım senin de bir ailen var, sorumlulukların var :(
onu dinleme sen ayda bir bi kadın ayarla olmaz mı kabul etmez mi?

Çok geçmiş olsun cnm zor günler rabbim yardımcın olsun

Amin canım inşallah Allah razı olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Çok çokk geçmiş olsun Allah şifa versin🙏

Back
X