2020 Şubat Anneleri

Bende kontrolden geliyorum herşey yolunda çok şükür suyu iyi sancı yok 2350 gram bana az gelsede doktor normal diyo idrar verdim enfeksiyon azmış
36 dan sonra her hafta çağırıyorum ama sen öyle rahat ediceksen her hafta gel dedi 1 ocakta tekrar gidicem yüzünü göstermedi kızımm 😞 hep yüzü dönük aynı pozisyonda baş geliş normal doğum için bişeyler yapmam lazım hiç yürüyüş yapmadım başlamam gerekiyo sanırım bu soğukta nasıl olucaksa 😂

Bende kontrolden geliyorum herşey yolunda çok şükür suyu iyi sancı yok 2350 gram bana az gelsede doktor normal diyo idrar verdim enfeksiyon azmış
36 dan sonra her hafta çağırıyorum ama sen öyle rahat ediceksen her hafta gel dedi 1 ocakta tekrar gidicem yüzünü göstermedi kızımm 😞 hep yüzü dönük aynı pozisyonda baş geliş normal doğum için bişeyler yapmam lazım hiç yürüyüş yapmadım başlamam gerekiyo sanırım bu soğukta nasıl olucaksa 😂
Sevindim cnm kontrolünün iyi geçmesine

Maşallah canım sağlıcakla gelsin inşallah 🤲🏻Ya yürüyüş çok sıkıntı bu havalarda zaten montlar olmuyor kıyafetler zor oluyor🙈Birde benim bu ara az ayakta kalsam da ayaklarım şişiyor e nasıl olcak anlamadım yürürsem

Gittim, olması gerektiğinden bi hafta kadar geri şuan, 2275 gram ölçtü.
Haftada ortalama 150 gram alıyo, az alıyo ama alıyo yani. Doktorum inatla her şey yolunda diyo,bilemiyorum. Nst ye de girdim. Kalp atışları hareketleri filan iyiydi, ben de rahatı yerinde diye düşünmek istiyorum.
@morkoltuk Suyum ve plasentam gayet iyiymiş
Cnm gittikçe daha fazla kilo slmsya başlayacak birde direnç felan varmıydı damsrlarda oda kilo slımını yavaşlatıyodu

Bir arkadas kanserli cocuklara umut vakfindan magnet yaptircakti. O yazdiktan sonra oyle bir siteyi kesfettim ve girdim gece. Magnet yaptirdim ama yeterli gelmezse gene yaptiririm ordan dogumdan sonra. Siteyi kurcalarken biri adina bagis yapilabilecegini gordumm. Esime surpriz yapiyim dedim cok sevindi. Boyle bir sertifika pdf gonderiyorlar isterseniz basili olarakta gonderiyorlar basiliya gerek yok dedim 😊

Bunu düşünenler benim arkadaşlarımdı sana da vesile olmuş oldular ne güzel 💜

Benim doktorumda 3 gün sonra tekrar gel demişti yrn ya da cuma kontrole gideceğimde başka bir doktora daha görünsemmi kafamda pendik medicalparkada gitmek var ordaki 1-2 doktorun adınıda çok duydum gitsem ne söyliycem doktora eğer kendi doktorumla aynı şeyleri derse kendi doktoruma devam edicem.

Ben deli gibi yuruyorum kizlar. Yuruyorum, yiyorum, kahve telvesi kasikliyorum. Hamileligimin son aylari boyle geciyor. Bugun 2 turk kahvesi icip telvesini kasikladim suan canim deli gibi 3.yu istiyor ama yarin yicem artik gunde biri gecmesem iyi olcak. Hamile olmasam kesinlikle 5-6 kahve telvesi kasiklardim gunde. Neden bu kadar istiyor anlamadim kafein bagimlisi mi oldum ya. Bu arada kv ve kp de yuruyuse baslattim onlara 6000 koydum adim limiti. Ben 10000 atiyorum. Kayinvalidem rapor gondermis aksam 😂 bazen beraber yuruyoz aksam bugun dersim gec bitti bensiz yuruduler :)

Eklentiler

• DD5A53BB-5376-4071-BFA3-9988DFE5A369.webp
    DD5A53BB-5376-4071-BFA3-9988DFE5A369.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 53
Maşallah canım sağlıcakla gelsin inşallah 🤲🏻Ya yürüyüş çok sıkıntı bu havalarda zaten montlar olmuyor kıyafetler zor oluyor🙈Birde benim bu ara az ayakta kalsam da ayaklarım şişiyor e nasıl olcak anlamadım yürürsem
Amin canım Cümlemizin inşallah 🙏🏾
Bende bilmiyorum valla dışarda dondum evde yanıyorum mont olmuyo önü kapanmıyo 🤣🤣şimdiye kadar sakındımda kendimi alıştım zor valla yürüyüşte şişermi bilmiyorum belki hareket ettikçe şişmez
benimde salık kalsa şişiyo uzatınca geçiyo 😂

Ben umuyorum ki @Prensescann ve Gülçin iyiler eve çıktı fırsat bulamıyor yazmaya diye düşünüyorum
Kizlar birde karşıma sürekli bebek ilk doğduğunda gazı tamamen çıkarılmış bir kaşık maden suyu verdik hiç gaz sorunu yaşamadık diye yazanlar çıkıyor hiç deneyimleyen varmı ne olurki denesek ne kaybederiz diye düşündüm doktoru onerenler varmış

Ben kızıma yapmadım ama kuzenim oğluna yaptı ben böyle gazlı çocuk görmedim
Avizeye kadar sallardık susmazdı yatakta kucakta durmazdı çok zor büyüdü
İşe yaradığını söyleyen arkadaşlar olmuş yaparsan umarım faydasını görürsün

Oğlu olacak anneler sünnet için ne düşünüyorsunuz
Sordunuz mu hiç bir doktora
Ben haftasında yaptırırım diye düşünüyordum
Kızımın doktoruna sordum 2 aylık olsun öyle yapalım dedi hem bebek küçük kendine gelsin hem de cerrah daha rahat hareket eder dedi

Kızlar bende tam şuan 30 haftalık oldum 🥰 muayeneme daha 1 hafta var çok merak ediyorum bebeğimi inşllh sonrasında daha sık çağırır 😊
Yürüme olayı konuşulmuş bende normal doğum istiyorum ve bunun için hareket etmek de lazım biliyorum ama bilin bakalım ben napıyorum bütün gün yatıyorum 🙈 Tam 4 gündür kapı dışarı çıkmadım markete bile gitmedim günlük attığım adım 300 500ü geçmez 😒 oysaki evimin çok yakınında park var 😒 şu muayeneyi de geçireyim de başlıcam ama yürümeye bende karar verdim sizi okuyunca 😁

Ben deli gibi yuruyorum kizlar. Yuruyorum, yiyorum, kahve telvesi kasikliyorum. Hamileligimin son aylari boyle geciyor. Bugun 2 turk kahvesi icip telvesini kasikladim suan canim deli gibi 3.yu istiyor ama yarin yicem artik gunde biri gecmesem iyi olcak. Hamile olmasam kesinlikle 5-6 kahve telvesi kasiklardim gunde. Neden bu kadar istiyor anlamadim kafein bagimlisi mi oldum ya. Bu arada kv ve kp de yuruyuse baslattim onlara 6000 koydum adim limiti. Ben 10000 atiyorum. Kayinvalidem rapor gondermis aksam 😂 bazen beraber yuruyoz aksam bugun dersim gec bitti bensiz yuruduler :)
Canım sen zaten kansızsın kahveyle iyice kanın düşecek şimdi anlamaSın ama Doğumdan sonra bebek de seni emince saçlar dökülüyor halsizlik başlıyor

Alkışları alayım sonunda hemencecik alınması gereken şeyleri hallettim kargodalar 💪
Süt sağma makinesi süt poşeti biberonu kaldı onları da e bebek çekimiz var mağazadan harcayabiliriz bir fırsat bulursam gidip alırım ay içinde.

Mochiyi öneren biri olmuştu ne kadar güzel bişiymiş o hiç denk gelmemiştim ama e bebekte o tarz lansinoh marka var bilgisi olan var mı

Benim doktorumda 3 gün sonra tekrar gel demişti yrn ya da cuma kontrole gideceğimde başka bir doktora daha görünsemmi kafamda pendik medicalparkada gitmek var ordaki 1-2 doktorun adınıda çok duydum gitsem ne söyliycem doktora eğer kendi doktorumla aynı şeyleri derse kendi doktoruma devam edicem.
Canım için nasıl rahat edicekse öyle haraket et gitmek istiyosan git görün tabi başka doktorada aklında kalmamış olur hem,
Durumundan bahsedersin böyle bi sorun yaşıyorum sizin adınızıda çok duydum kontrole geldim dersin

Amin canım Cümlemizin inşallah 🙏🏾
Bende bilmiyorum valla dışarda dondum evde yanıyorum mont olmuyo önü kapanmıyo 🤣🤣şimdiye kadar sakındımda kendimi alıştım zor valla yürüyüşte şişermi bilmiyorum belki hareket ettikçe şişmez
benimde salık kalsa şişiyo uzatınca geçiyo 😂
Ay vallahi bende anlamadım tontik oldu ayaklarım🙈😂 şu günlerimizi güzelce geçirip sağlıcakla aksak kucağımıza bebeklerimizi inşallah🤲🏻

Son sorum da şu

Bacaklarımı birleştiremiyorum bacak aramda kemik ağrısı çekiyorum pzt kontrolüm var doktora acil gidilecek bişi mi bilmiyorum yaşayan var mı bu ağrıyı başka

Kızlar bende tam şuan 30 haftalık oldum 🥰 muayeneme daha 1 hafta var çok merak ediyorum bebeğimi inşllh sonrasında daha sık çağırır 😊
Yürüme olayı konuşulmuş bende normal doğum istiyorum ve bunun için hareket etmek de lazım biliyorum ama bilin bakalım ben napıyorum bütün gün yatıyorum 🙈 Tam 4 gündür kapı dışarı çıkmadım markete bile gitmedim günlük attığım adım 300 500ü geçmez 😒 oysaki evimin çok yakınında park var 😒 şu muayeneyi de geçireyim de başlıcam ama yürümeye bende karar verdim sizi okuyunca 😁
Al bendende o kadar hiç mi elim bişeye gitmez yiyip içip yatıyorum dicem ama yatmıyorum 😂 oturuyorum 😂😂 ayaklarımı uzatıyorum ohh ama en yfak bişey yapmada başlıyo ağrılar
Benimde müsait site içinde ama köpek çok bakkala bile tek gidemiyorum eşimin gelmesini beklemem lazım oda yorgun geliyo kıyamıyorum bakalım nasıl olucak 😂

Canım sen zaten kansızsın kahveyle iyice kanın düşecek şimdi anlamaSın ama Doğumdan sonra bebek de seni emince saçlar dökülüyor halsizlik başlıyor
Benim normalde de saclarim asiri dokulur. Hamilelikte hormonlardan hic dokulmuyor gurlestiler de. Bu guzel gunler dogumdan sonra fitil fitil gelcek burnumdan biliyorum. evde adim attigim yer sac olurdu normalde hergun supururdu esim evi simdi haftada iki supurge yetiyor. Valla inan bu kahve askimi durduramiyorum kahve icmek degil de telvesini yemek. On gundur falan basladi hergun yiyorum :(

Son sorum da şu

Bacaklarımı birleştiremiyorum bacak aramda kemik ağrısı çekiyorum pzt kontrolüm var doktora acil gidilecek bişi mi bilmiyorum yaşayan var mı bu ağrıyı başka
Valla ben yurudugumden sanirim asiri kemiklerim agriyor bir haftadir inanilmaz. Bence haftaya gore normal heralde.

Ay vallahi bende anlamadım tontik oldu ayaklarım🙈😂 şu günlerimizi güzelce geçirip sağlıcakla aksak kucağımıza bebeklerimizi inşallah🤲🏻
Uzat mümkün olduğunca çok farkediyo gerçekten bazen banada öyle geliyo ama düzeliyo 😂
Amin inşallah hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelsinler 🙏🏾

Back
X