2020 Şubat Anneleri

Kızlar hala hastanedeyim. Bir yandan ataklar bir yandan sanci giderici magnezyum. Her yerim delik deşik. Ağrılarım da dinmiyor mahvetti beni bu Fmf. Doktorum alalım böyle acı çekme dedi. Ben biraz daha dayanmak istiyorum dedim. 36 yi doldurduğum gibi alınacak bebeğim. Inşallah o vakitleri görürüm. Dua edin nolur kızlar Allahım hepimiz için en güzelini en hayırlı zamanı nasip etsin. Bu arada telefonum sıkıntılı internetim var ama çekmiyor o yüzden girsem de mesajların hiç birini okuyamıyorum. Inşallah hepiniz iyisinizdir.
aklımızdaydın hep sorduk seni korktuk hatta bir şey mi oldu diye. şükür erken doğum olmamış ama sen çok acı çekiyorsun dayanabilecek misin 36. haftaya kadar :( kaç gün kaldı 36. haftana? dualarım seninle, allah sana dayanma gücü versin canım, doğum olunca tüm acıların dinsin inşallah 🙏

Kızlar hala hastanedeyim. Bir yandan ataklar bir yandan sanci giderici magnezyum. Her yerim delik deşik. Ağrılarım da dinmiyor mahvetti beni bu Fmf. Doktorum alalım böyle acı çekme dedi. Ben biraz daha dayanmak istiyorum dedim. 36 yi doldurduğum gibi alınacak bebeğim. Inşallah o vakitleri görürüm. Dua edin nolur kızlar Allahım hepimiz için en güzelini en hayırlı zamanı nasip etsin. Bu arada telefonum sıkıntılı internetim var ama çekmiyor o yüzden girsem de mesajların hiç birini okuyamıyorum. Inşallah hepiniz iyisinizdir.
Anlıyorum kendini değil bebeğini düşünüyosun,biraz daha annesinin karnında kalsın büyüsün istiyosun ama dayanamadığın noktada doğum gerçekleştirilirse de çok fedakar bi annesi olduğu gerçeği değişmiycek. O da sen de çok güçlüsünüz. Doktor alalım diyorsa bebeğin artık hazırdır. Kötü günlerde dayandın artık kocaman oldu. Kendini de çok yıpratma. İnşallah istediğin güne kadr bekleyebilirsiniz. Dualarmız ikinizle gülçincim.

Benim de artık eksiklerim tamamlandı en kısa zamanda yıkayıp ütüleyeceğim, kaloriferde kurutsam sağlıklı olmaz değil mi kızlar. Camla kapalı balkonum var oraya asıp kaç günde kurusa diye bekleyim mi

Benimde aklımda kumaş alıp çarşaf diktirmek vardı. Sora sen şahinlerden kumaş alıp diktirince heveslendim kayınvalideme söyledim o gitti kumaşçıdan resim attı desenlerini seçtim hem kastikli hem düz çarşaf diktirdim. Artan kumaşlarlada kese yaptırdım 100 tl ye mal oldu. Ben sadece bir lastikli çarşaf ve yastığını 150 tl ödemiştim yağımızın ebatları küçük olduğu için hazır zor bulmuştum buluncada almıştım bir tane.
çok iyi yapmışsın canım bende geçen gitmiştim evet harika şeyler var, kumaşla ilgili her şey var.

ben düz beyaz çarşaf diktirdim, anne yanı beşiği sepet gibi olanlardan, ona uygun çarşaf bulmak imkansız. diktirdim iki tane, hatta bayağı arttı bir de büyük karyolası için çarşaf çıktı.

bir tane de araba desenli müslin kumaş vardı çok hoşuma gitti onu da battaniye diktirdim, artan kumaşla yastık kılıfı ve ağız bezleri de yaptı terzi. dediğin gibi normalde hepsi pahalı oluyo ama terzi ücreti dahil 100 lirayı bulmadı. çarşafların kalitesi de çok güzel gerçekten. seninkiler de çok tatlı olmuş güzel günlerde kullanın inşallah 🥰

Cnm Rabbim yardımcın olsun şifa versin sancıların ağrıların geçsin inşallah. Sağlıcakla zamanımda bebeğini kucağına almak nasip olsun merak et
Benim de artık eksiklerim tamamlandı en kısa zamanda yıkayıp ütüleyeceğim, kaloriferde kurutsam sağlıklı olmaz değil mi kızlar. Camla kapalı balkonum var oraya asıp kaç günde kurusa diye bekleyim mi

cnm hazır açılır kapanır kurutmalığın varsa içerde kaloriferin yanında 1 günde kuruyor çoğu sadece kazak tarzı daha kalınca şeyler 2. Günde kuruyabiliyor küçük odan varsa orda kurutabilirsin.

Rabbim yardimcin olsun canim sabir güç kuvvet versin insallah 36 ya az kalmis ama dayanamiyorsan da doktorunu dinle senin icin günler zor geçiyor cok merak etmistim seni yazdığına sevindim🙏 kac gunun var peki 36 dolmasina

Canım Rabbim yardımcın olsun inşallah bebişin güçlü sende öylesin ve dayanacak eminim 🤲🏻Az kaldı zaten sağ Salim kucağına Alman nasip olsun inşallah🤲🏻

Aklımız sendeydi canım arada yazabilirsen yaz merak ediyoruz,
Çok acı çekiyosan dayanmaya çalışma kendini daha çok yıpratırsın böyle haftan çok güzel bebekte sende belki daha rahat edersin doğumdan sonrada bebeğin sana senin gücüne ihtiyacı var kendini zorlama bu kadar bak çok şükür bu haftalara geldin geldik umarım herşey istediğin gibi olur doğumla birlikte bütün acıların geçer gider 🙏🏾

selam kızlar benim bebeğim 32. haftada 1400 grdı (gerçi ben 32den küçük olduğunu düşünüyorum ama doktor öyle dediği için öyle kabul ettim artık)
bebeğim kilo alsın diye özellikle bişeyler yiyip içiyomusunuz
et balık yiyorum biraz süt ürünlerinde sıkıntım var ama onuda pekmezli süt,ayran falan içiyorum
geçen gittik 1100dü bir hafta sonra tekrar gittik(32de) 1400 olmuştu yani 1 haftada 300 gr almıştı
şimdi haftaya 34. haftamda gidicem inşallah büyümüş olur 2 kilo falan olmuş olsa daha ne isterim
düzenli olarak muz yiyorum ve her gün kefir içiyorum kilosu çok güzel

Kızlar az önce sağlık ocağından aradılar izlem var pazartesi günü gelin kontrol ve kan alıcam dedi hemşire
Beni düzenli olarak takip ettiler cnm ekstradan sağlık ocaklarının bağlı oldukları birim tarafındanda aradılar aşıları kontrolleri 2 ve 4 ultrasan çekildimi kan vitamin ilacı kullanıyormusunuz vs vs sorular sordular

Kızlar az önce bana çok tatlış bir kutu geldi eski işyerimden şefim ve kızı yolladı çok mutlu oldum🥰

Eklentiler

• 01195F20-8D9C-422D-9560-74C4389E5AED.webp
    01195F20-8D9C-422D-9560-74C4389E5AED.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 52
  • 598FAF7C-157B-47F9-ADD5-5189AC0042F7.webp
    598FAF7C-157B-47F9-ADD5-5189AC0042F7.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 52
  • F183C9A1-A01D-48EB-A8D2-551739DB05CC.webp
    F183C9A1-A01D-48EB-A8D2-551739DB05CC.webp
    63 KB · Görüntüleme: 59
Back
X