2020 Şubat Anneleri

cok guzeller canim gule gule kullanin🤗😍

Neden canim

Çok güzeller canım güle güle sağlıkla kullanması nasip olsun bebeğinin inşallah🤲🏻
[/QUOTE]
Amin canlarım sağolun

Kızlar süt saklama poşeti lazım mı hastane için, ben hemen işe başlamayacağım için pompa almadım, işe başlarken alacağım ama poşeti bilemedim lazım olunca alınır dedim ama size sorayım
Bende alacağım ama anca bidahaki ay felan çalıştığım için iyi bir makine alıcam 500 civarı fiyatları şuan okadar param yok

morkoltuk morkoltuk valla sen çok pratiksin gibi geliyor bana bravo Instagram'da filan da takip ediyorum arkadaş ortamına da katiliyorsun,hatta bu arada ev aldın ,tasidin yerleştin, cantanda hazır bravo valla avcundan su içmek lazım 👏👏
Öyle oldu canım benim 🤦😆yarın akşam son yılbaşı partimize de katılıp jübilemi yapıyorum artık 🙏

Kizlar göbek deliğiniz ne durumda benimki resmen fırladı yerinden grip çok kötü yaptı oksururken iyice canım yanıyor resmen göbek deliğimi bastirip öyle oksuruyorum tamamen dışarı çıktı.Gobek fıtığı filan mı oldum acaba
Şikayet etmek istemiyorum ama midem de çok kotu nasıl yanıyor yemek borum yara resmen ne yesem aynı uyutmuyor.Artik rennie süt hicbirsey banamisin demiyor.Dogru mu acaba mide yanınca saçlı doğacağı bizim oğlanın heralde beline geldi saçları,hayır bizde hep kel dogmusuz saçsız kime çektiyse
Kızımda çok midem yandı ama çok saçlı doğmadı
Onun için panto verdi doktor bana işe yaradı

Kızlar 34 haftaya göre göbeğim küçük sanki yaaa iç karnım geniş demekki benim dimi 🙄 bebede 2250 gr normal ama karnım küçük bide kız göbeği gibi yayık 😀

Eklentiler

• EDC3894C-AA6C-4C89-BAF8-855D21DBC1F0.webp
    EDC3894C-AA6C-4C89-BAF8-855D21DBC1F0.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 67
Dokorum şuan hastane değilmiş sanırım yrn olucak galiba mecbur yrını beklicem
bari nst ye girseydin canim ya 😕
Kızlar 34 haftaya göre göbeğim küçük sanki yaaa iç karnım geniş demekki benim dimi 🙄 bebede 2250 gr normal ama karnım küçük bide kız göbeği gibi yayık 😀
Canim son ay cok belli oluyor genelde seninki de normal gibi geldi benimde aşırı büyük deil

Yayık olunca çok belli olmuyor
Kızımda öyleydi kimse inanamıyordu bunda sivri önden gidiyor
IMG-20191221-WA0118.webp

Son düzenleme:
@KARABATAK_ Hastaneyle ilgili bir durum anlatacaktın canım ben mi kaçırdım? merak ettim.
@KARABATAK_ bayadır girmiyor foruma inşallah bir sorun yoktur yine yoğunluktan giremiyordur.

G gamzeli_bebis te bugün görünmedi hiç inşallah iyidir
@KARABATAK_ nerdesin?
Hastaneyle ilgili bişey sorucaktın bi daha gelmedin.
Sancılar ne durumda , iyisin dimi?
Selam arkadaslar.
50 sayfa yazilmis umarim herkes iyidir.
Benim girememe sebebim yine yine yineeee yoğunluk.
Normalde kabizlik yasamayan biriyim ama sirf vakit olmadigindan wc ertelemekten kabiz oldum.
Aksamlari girebilirim aslinda ama onda da hazir uyuyorken sunu da bunu da yapim derken oluyor saat gece 12.
Battaniye ve nevresim tarzi seyler haric yikama utuleme islerini bitirdim carsafa sardim. Battaniyeleri de yikayip utuledikten sonra gruplandirip cantaya dolaba yerlestirecegim.
Ben mecburen taksit taksit yaptigim icin boyle gunler aliyor islerim.
Beni kizimin enerjisi bitirirken 1 ay sonra ben nasil yetecegim iki taneye kafayi yicek gibi oluyorum düşündükçe.

Hastane konusu hakkinda fikrinizi almak ve ona gore de karar vermek istedim ama soramadim bile :(
Bu konu biraz uzun oldugu icin baska bi mesaj altında yazacagim bunu.

Neyse Sabah ola hayrola mesaj attın mı endişeliyim falan diye
bari nst ye girseydin canim ya

Canim son ay cok belli oluyor genelde seninki de normal gibi geldi benimde aşırı büyük deil

Alttan ve kasıklarımdaki ağrı devam ediyor ilaç oranımı artırdım. Belki hafifletir Doktora bişey söylemedim yrn gel dicektir. Bebeğimin hareketlerini hissediyorum çok aşağıda değil o biraz rahatlatıyor içimi

Anahtarlık sipariş vermiştim çok güzel olmuş ☺

Kızlar bide kızıma bu boneden almak istiyorum 8 TL uygun mu fiyati

Eklentiler

• Screenshot_2019-12-26-21-53-22-1.webp
    Screenshot_2019-12-26-21-53-22-1.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2019-12-26-13-52-53.webp
    Screenshot_2019-12-26-13-52-53.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 73
Kv min annesi zature atlatti ve yoğun bi sekilde ilgiyle bakiliyor 85 yasinda oldugu icin artik evinde tek birakmiyorlar. Normal şartlarda dogumdan sonra kv esim ve kizim evde kalacaklar, esimin teyzesi de benim yanimda kalacak hastanede refakatci olarak. Annanenin ozel durumu sebebiyle esimin teyzesinin gelememe ihtimali yuksek. Kv dedi ki; seni yonlendirmek etkilemek istemiyorum sadece fikir olarak soyluyorum sen bi düşün dedi ve aynen sunlari soyledi: dogumu izmitte yapsan sonrasinda annanenin evinde ben sana baksam ayaklanana kadar dedi. (Kendi evinde kabul etmeyecegimi biliyor, kaynım var ve rahat dolasamam vs) annanenin evine yakin oturuyor esimin teyzesi de. Kizlari var, hani benim kizimla da ilgilenirler gun icinde oynatirlar vs
Kabul etmezsem bu fikrini, dogumdan sonra esim kizimla eve gececek kv yanimda kalacak. Eve dondukten sonra da kalsa kalsa 2 gun daha belki kalir sonra gitmek zorunda.
Esimle konustum detayli. Sezeryan gunu belli olunca is yeriyle konuşacak ve dogum iznine ek olarak 1 hafta izin ayarlicak. Eger 15 gun full izin alabilirse is yerinden izmite gitmeme gerek bile kalmaz aslinda ama bilmiyorum iste kafam cok karisik. Kv tamamen bana birakti ne dersen o sekilde hareket ederim ben dedi. Benim sahsi rahatligim acisindan tabiki kendi evimde kalmak arzum. Lakin kizim+esim+kv icinayri ayri dusundugumde izmitin mantikli oldugunu ve kendi rahatligimdan feragat etmem gerektigini dusunuyorum. Biraz bölük pörçük yazdim, tam olarak ifade edebildim mi emin degilim :) siz yerimde olsaniz ne yapardınız?

Görmüştüm bu resimler instgramda seninde göbeğin bence cok aşırı büyük değil ne güzel şanslıyız inşallah cok aşırı şişmez kalan 1 ayda 😀
Benimde göbiş çok küçük 😂

Eklentiler

• Screenshot_2019-12-17-16-31-26-1.webp
    Screenshot_2019-12-17-16-31-26-1.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 70
Bence evde olunca eşinde kızında bir yerden sonra tıkanacak o yüzd2n kayınvalide in dediği sen ayaklanana kadar mantıklı
Sonrasında zaten kendi evine gwçwrsin

Back
X