Allah rahmet eylesin, çok üzüldümMerhaba hanımlar. Annemin rahatsızlığından bahsetmiştim. Annem vefat etti . İyileşemedibebeğimi görmeye ömrü vefa etmedi. Gitti güzel annem.mekanı cennet olsun. Buraya bunu yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama sizden ricam olacaktı. Okuyabilen cüz yada Yasin okuyabilirse Allah rızası için. Hepinizin ayrı meşgalesi var biliyorum Doğum öncesi okuyamayanın canı sağolsun. O kadar daraldım ki ancak Buraya yazabilirdim. İnsan böyle günde seçiyor dostu , samimiyeti. En yakınlarımızdan bekledik vefayı. Çok kötü çok zor günler . Allah herkesin yardımcısı olsun
Canim bunlar onemli seyler eger esin izin alabilirse kendi evinde kal derim nacizane fikrimFikirleriniz cok degerli, cok teşekkür ediyorum.
Diger arkadaslarda yorumladiktan sonra iyice dusunup son bi karar verecegim.
Aslinda şurada tikaniyorum, ben titiz biriyim (kendi capimda diyelim) kv ler de coj temiz insanlardir anma velakin dus vc olaylarinda ne yaparim diye kara kara dusunuyorum. Annanenin evinde fiskiye yok kovaya su doldurup tasla yikaniliyor ve ben açıkça yazmak gerekirse o sekil hikyenik gelmiyor. Benin evde yatak odasinda banyo wc ayri hep orayi kullanirim mesela normalde de. Alafranga wc de kim olursa olsun kendim disinda, iyce temizler otururum normal sartlarda lakin ameliyat yarasi gecene kadar orada kalirsam bunu yapamam sonucta. Ote yandan kizim icin esimdeki yuk acisindanda harika olur orasi. Kalabalik olur canlari sikilmaz. Evin salonu ve bir odasi tahta yerleri, cok ses yapiyor gacur gucur, o seste de kızımin uykusu hafif uyanirsa normalde yanimda yatiyor orada yatili kaldığımızda, e simdi bebekle ben ayri odada esimle kizim baska odada kalacaz orada. Cok uzattım, kisacasi cok detaya takiliyorum ve sirf bu detaylar yuzunden yüzeysel olarak sizlerin fikirlerini almak istedim. Nihai karar acisindan.
zor şartlar var aslında baktığında, o şekilde banyo nasıl yapacaksın? kendi evin değil ayrı bir de sanırım pek konforlu da değil. ısınması nasıl oluyor mesela? yeterince ısınıyor mu?Fikirleriniz cok degerli, cok teşekkür ediyorum.
Diger arkadaslarda yorumladiktan sonra iyice dusunup son bi karar verecegim.
Aslinda şurada tikaniyorum, ben titiz biriyim (kendi capimda diyelim) kv ler de coj temiz insanlardir anma velakin dus vc olaylarinda ne yaparim diye kara kara dusunuyorum. Annanenin evinde fiskiye yok kovaya su doldurup tasla yikaniliyor ve ben açıkça yazmak gerekirse o sekil hikyenik gelmiyor. Benin evde yatak odasinda banyo wc ayri hep orayi kullanirim mesela normalde de. Alafranga wc de kim olursa olsun kendim disinda, iyce temizler otururum normal sartlarda lakin ameliyat yarasi gecene kadar orada kalirsam bunu yapamam sonucta. Ote yandan kizim icin esimdeki yuk acisindanda harika olur orasi. Kalabalik olur canlari sikilmaz. Evin salonu ve bir odasi tahta yerleri, cok ses yapiyor gacur gucur, o seste de kızımin uykusu hafif uyanirsa normalde yanimda yatiyor orada yatili kaldığımızda, e simdi bebekle ben ayri odada esimle kizim baska odada kalacaz orada. Cok uzattım, kisacasi cok detaya takiliyorum ve sirf bu detaylar yuzunden yüzeysel olarak sizlerin fikirlerini almak istedim. Nihai karar acisindan.
Canım başın sağolsunMerhaba hanımlar. Annemin rahatsızlığından bahsetmiştim. Annem vefat etti . İyileşemedibebeğimi görmeye ömrü vefa etmedi. Gitti güzel annem.mekanı cennet olsun. Buraya bunu yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama sizden ricam olacaktı. Okuyabilen cüz yada Yasin okuyabilirse Allah rızası için. Hepinizin ayrı meşgalesi var biliyorum Doğum öncesi okuyamayanın canı sağolsun. O kadar daraldım ki ancak Buraya yazabilirdim. İnsan böyle günde seçiyor dostu , samimiyeti. En yakınlarımızdan bekledik vefayı. Çok kötü çok zor günler . Allah herkesin yardımcısı olsun
Bende sivi azligina havuc suyunun iyi geldigini duymustum canim suyuda bolca tuketmeye calis. İlaci agizdan mi yoksa vajinadan fitil olarak mi aliyorsun ?Kızlar Günaydın ,
Nasılsınız. Ben dün kontrole gittim. BEbeğimin sıvısı azmış. Havuç ve su tüket demişti her gün tüketiyorum ama artmıyor. Ebeye yönlendirdi. Ebe de alttan muayene etti. Çok zor oldu(( Bebek baskı yapıyor muayene edemiyorum dedi. Doktor da istirahat et dedi ve 200 mg progestan verdi. Her hafta çağırıyor (( Bi fikri olan ya da aynı durumda olan var mı
Dikkat et demiş, tamam dedikten sonra olacak iş mi o unlu mamüllerBende saglik ocagina gittim dun arayip cagirmisti hemsire. Gorur gormez cok kilo almissin dedi 7-8 haftadir gormuyordu. Sonra tansiyonumu olctu 14 cikti yuksek biraz dedi. Giderken tekrar olcelim yurudugunden olabilir dedi. Bende hastanede idrar yolu enfeksiyonu cikmisti saglik ocaginda cikmadi hatta e ile baslayan birsey soyledi sayisi cok normal bol su iciyorsun sanirim dedi. Evet dedim. 2 dir ayni sey oluyor gittigim hastanede enfeksiyon cikiyor saglik ocaginda cikmiyor. Neyse tartti beni 23. Haftamda 71 kiloymusum simdi 31. Haftamda 81 ciktimkadin cok dikkat et falan dedi. En fazla 3-4 kg daha al dedi doguma kadar. Artik dikkat edicem. Kan verdim normal. Giderken tekrar tansiyon olctu 13-8 cikti tamam simdi normal dedi. Sonra ciktim ismini vermek istemedigim unlu mamullerden alip eve gelip yedim
E hani dikkat edecektin hamur işi yemişsin yineBende saglik ocagina gittim dun arayip cagirmisti hemsire. Gorur gormez cok kilo almissin dedi 7-8 haftadir gormuyordu. Sonra tansiyonumu olctu 14 cikti yuksek biraz dedi. Giderken tekrar olcelim yurudugunden olabilir dedi. Bende hastanede idrar yolu enfeksiyonu cikmisti saglik ocaginda cikmadi hatta e ile baslayan birsey soyledi sayisi cok normal bol su iciyorsun sanirim dedi. Evet dedim. 2 dir ayni sey oluyor gittigim hastanede enfeksiyon cikiyor saglik ocaginda cikmiyor. Neyse tartti beni 23. Haftamda 71 kiloymusum simdi 31. Haftamda 81 ciktimkadin cok dikkat et falan dedi. En fazla 3-4 kg daha al dedi doguma kadar. Artik dikkat edicem. Kan verdim normal. Giderken tekrar tansiyon olctu 13-8 cikti tamam simdi normal dedi. Sonra ciktim ismini vermek istemedigim unlu mamullerden alip eve gelip yedim
Evet cnm heralde cikolata cok yedigim icin. Yuruyus yapiyorum gelince kalori olarak iki katini aliyorummm. Sabahta yurudum 7bin adim 1 saatten fazlaE hani dikkat edecektin hamur işi yemişsin yineçok hızlı kilo almışsın bir de o kadar yürüyüş yapıyorsun
Dikkat et demiş, tamam dedikten sonra olacak iş mi o unlu mamüllerBende saglik ocagina gittim dun arayip cagirmisti hemsire. Gorur
Bende aynen öyleyim aklım yemekte sürekli, dikkat ediyorum yemiyorum bir de yesem ne olacakmış bilmiyorumKızlar bu aralar bende kendimi zor tutuyorum. 34. haftama geldim, 60 kiloyla başladım, 70 çıkıyorum tartıda artık yemekten sonra tartılınca ama. 9-10 kilo aldım yani.
2 saatte bir insan acıkır mı, sanki içimde tazmanya canavarı varhep bir şeyler yiyesim var, sürekli aklım yemekte. normalde de hiç böyle değilimdir, çok şaşırıyorum. kendimi çok zor tutuyorum, demekki tutmasam bıraksam neler olacak. kendime en üst sınır 74-75 koydum. kızımda da 14 kilo almıştım, bunu da 15 kiloyla kapatsam çok iyi olur
Dikkat edersen almazsin aslinda bunu anladim insan dikkat edince sadece bebek aliyor. Yani hamileyim koyverip yiyeyim yok. Bu arada seker zor sanirimm. Bende sigarayi biraktigim icin zorlandim. Canim istiyor ve hala daha haftada yarim sigara iciyorum. Kendimi hep ara verdim diye telkin ediyorummm. Sende oyle et birgun yiyemedigin seylere kavuscaksinSana diyorum ama ben de çok hızlı aldım ilk haftalarda şekerden sonra dikkat etmeye başladım ama yine de alıyorum 15 kilo aldım şimdiye kadar, 20yi aşmam inşallah
Benimde 10 falan oldu toplam 11 ya da. Ama cidden herkes hic almamissin diyor. Bu kadar kiloyu karnim almis olamaz bence. Dun annemin arkadaslari geldi oturmaya e hic buyumemissiniz kilo da almamissin dediler. Sadece burnum sismis hamilelik sisligi olarak oyle dediler. Gobegimde haftama gore normalmis. Ama bu kadarDikkat et demiş, tamam dedikten sonra olacak iş mi o unlu mamüller
Bende aynen öyleyim aklım yemekte sürekli, dikkat ediyorum yemiyorum bir de yesem ne olacakmış bilmiyorum
10 kilo oldu benimde, görenler sadece karnın var diyor ama tartıda o rakamlara alışık olmayınca değişik geliyor, en fazla 3 kilo daha alsam diyorum, az kaldı çünkü doğuma inşallah abartmayız
Aliniyo canim yaa ben yemek yemiyorum evde biri yokken tek basimaysam 9 kg almisim hedefim 10du ama 10u gececegim oyle gozukuyor. İctigimiz vitamin ve kan ilaclari bile kilo yapiyo bence ben yemedigim halde 9 kg aldiysam yesem 19 olmustum heraldeDikkat edersen almazsin aslinda bunu anladim insan dikkat edince sadece bebek aliyor. Yani hamileyim koyverip yiyeyim yok. Bu arada seker zor sanirimm. Bende sigarayi biraktigim icin zorlandim. Canim istiyor ve hala daha haftada yarim sigara iciyorum. Kendimi hep ara verdim diye telkin ediyorummm. Sende oyle et birgun yiyemedigin seylere kavuscaksin ☹
Esin hizli cikmisEsim cok destek oluyor sen hamilesin ki hicte almadin hep bebek aldi cok normal bunlar diyor. Hatta kilomun arttigini gorunce mutlu oluyorgecen de bana ben senin bu hamilelik hallerine cok alistim sanki hep hamile kalcakmissin gibi hazir hamileyken hemen ikinciyi de yapalim dogur o da ciksin aradan beraber buyutelim dedi
Ya evet kuzum aslinda kesin aliniyor ama benAliniyo canim yaa ben yemek yemiyorum evde biri yokken tek basimaysam 9 kg almisim hedefim 10du ama 10u gececegim oyle gozukuyor. İctigimiz vitamin ve kan ilaclari bile kilo yapiyo bence ben yemedigim halde 9 kg aldiysam yesem 19 olmustum heralde
Bende hep oyle diyorum onaEsin hizli cikmisbende bu sabah coraplarimi giyerken zorlandigim icin soyleniyodum daha da cocuk yapmam hamilelik hic guzel sey degilmis baslarda cok zevkliydi ama hareket kisitlaninca, nefes almakta zorluk cekince insan bi bitsede kurtulsam diyo bende esimle dalga geciyorum 2.yi istersen sen yaparsin tip cok ilerledi artik diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?