2020 Şubat Anneleri

Başınız sağ olsun.Allah sabır versin.

Ne olursa olsun kendi evimde kalırdım canım başka bir evde anne evi dahi olsa insan kendi düzenini arıyor ki doğumdan sonra rahat olmak istersin başka bir evde rahat edemem eşin alabildiği kadar izin alsın sen zaten bir haftaya toparlanır yapabildiğin kadar ev işi yaparsın cocuklara baksan yeter... Başka bir evde doğum sonrası için düzen kurmak zor olur bence kendini düşün bu konuda eşin kızını oyalar bir şekilde

Canım Rabbim yattığı yerde dinlendirsin mekanı cennet olsun inşallah başınız sağolsun gerçekten çok üzücü bir durum Rabbim sabırlar versin size

Rabbim mekanını cennet eylesin rahmetiyle muamele eylesin. Sizerede sabrı cemil ihsan eylesin cnm

Ah canım ya gece gece boğazım düğümlendi ben de 2,5 yıl önce kaybetmiştim annemi. Başın sağolsun mekanı cennet olsun teyzemizin. Oğlum hasta vakit bulabilirsem yasin okumaya çalışırım inşallah. Çok acı bişey biliyorum ama çok Yıpratma kendini bebeğini de düşün. Elimizden gelen bişey olursa yaz yine bize

cok üzüldüm ,basin sagolsun

Canım başın sağolsun ben okumaya çalışacağım ismi neydi anenin

Evet canım tedavi görüyor ve tekrar nüksetti malesef Rabbim yardım etsin.

Mesajını okuyunca öyle üzüldüm ki canım mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin sizlere Rabbim sabır versin Çok zor canım ne yazacağımı ne diyeceğimi hiç bilemedim

Başın sağolsun. Allahım sabırlar vrrsin

Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun Rabbim sabırlar versin çok üzüldüm yaaa

Canım başın sağ olsun. Benim de 7 yıl oldu annemi kaybedeli ama yokluğu ilk günkü gibi. Çok zor ama bebeğin sana teselli olacak onun için güçlü ol. Allah geride kalanlara sabır versin. Mekanı cennet olsun

Kızlar Günaydın ,

Nasılsınız. Ben dün kontrole gittim. BEbeğimin sıvısı azmış. Havuç ve su tüket demişti her gün tüketiyorum ama artmıyor. Ebeye yönlendirdi. Ebe de alttan muayene etti. Çok zor oldu (( Bebek baskı yapıyor muayene edemiyorum dedi. Doktor da istirahat et dedi ve 200 mg progestan verdi. Her hafta çağırıyor (( Bi fikri olan ya da aynı durumda olan var mı

Allah rahmet eylesin yasin okurum ben

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok üzüldüm

Günaydın benim de suyum azalmış ama son aylarda normal dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…