2020 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar,

Son koşuşturmaca haftalarımı yaşıyorum artık bende, bitmeli hazırlıklar ne olur ne olmaz. Önümüzdeki hafta son yıkanacakları da yıkayıp ütüledim mi hastane çantamı hazırlayacağım sonrasında da tamamdır diye düşünüyorum.

Geçen cuma gebe eğitimine katıldım bu arada, çok güzel bilgiler verdiler. Katılma şansı olanlar ve gebelik haftası daha küçük olanlar için gelecek ay Central hospitalda yine yapılacakmış. Önümüzdeki hafta cumartesi de eşli olana eşimle katılacağız, hiç araştırmıyor eşim biraz bilgilensin

Göğüs yaraları için krem konuşulmuş, onunla ilgili şöyle bir bilgi verildi; gümüş kapak kullanacaksanız krem kesinlikle kullanmayın, krem kullanacaksanız da göğüs kalkanıyla birlikte kullanın dediler ve emzirmeye başlamadan önce kullanmanın hiç bir yararı yokmuş dediklerine göre kızarıklık hassasiyet olursa başlanmalıymış Bir de depend tarzı kilotları almadan hastanenize danışın, orada veriliyorsa ilk 1-2 gün sonrasında bu kilotlar az hava aldığı için enfeksiyon riski yaratabiliyor kullanılması istenmiyor dediler, alınacaklar listesinden çıkardım bende depend kilodu.

ismi ela burcuda oglak olursa allah yardimcin olsun kardeş
burcu kova olacak canim cok saol icimi aydinlattin
Valla ben kimin kac kilo aldigindan ziyade baska biseyi merak ediyorum. Yani misal 170 boyunda biri suan kac kilo gibi :)
Boya gore baZ aliyorum ben hep nedense.
172 boyum 77 kilodayim ustten deil basen den alan biriyim genelde kapali olunca da pek bilemiyorlar kilo alimimi amaa ben 65 li lerimo ozledim dogsada giyemem hemen sporsuz diyetsizde gitmez bunu da cok iyi biliyorum kisaca ben nerelere gideyim
170 boyunda biri olarak cevap veriyim açken tartılınca 69, tokken 70. başlangıç kilom 60 falandı. ideal kilom hep 60-63 arası olmuştur. en fazla 75 ile yarışmayı kapatmayı hedefliyorum, herkese başarılar
senin kilon cok ideal ya asa yukari ayni boydayiz ben 67 le basladim oyy oyyy nerelere gidem ben 5.kattan atam kendimi
1.69 63 kiloyla yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Tuzu kuru olan giller olunca basarilar dilen tabi

Ay keşke öyle hissetsem, hiç alışık olmadığım için başından beri dikkat ediyorum, rahat rahat yiyemedim çoğu şeyi boşuna kilo alacağım bebeğe yararı yok diye

168 boy cnm 62 kilo devam ediyorum su an icin

Arkadaslar son haftalar kg aliniyor diyorlar ama ben ortalarda cosmusum 19-27 arasi sonra yavaslamis.

Eklentiler

• A25A48AA-52A8-4B40-88B7-EE9B7E560B87.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 44
bastan uyariyorum seni ama kova olursa isler degisir ,,en azindan oglak inadi olmaz ,
kovalarda cok özgur ruhlular elimizde nasil tutucaz nasil zaptedicez bakalim

depend bende almadim canim uzun orkid yetmisti elada , gumus gogus kalkani degildd normal aventin silikon kalkani var bende ,kremi surup kalkani takiyodum sutyenle atletle temas etmiyodu biraz iyi geliyodu ,baslarda asiri hassas oluyor ya uclar ,

Bende bu persembe mezun oldum sertifikami aldim gogus ucu yaralarinin tek sebebi yanlis emzirmeymis bize egitimde oyle soylendi eger bebegi memeye olmasi gerektigi gibi verirsen gogus uclari yara olmazmis bir de biz hep makas gibi tutariz gogsu emzirirken yani etrafimdan hep o sekilde gordum C seklinde memeyi tutmamiz gerekmis makas gibi 2 parmakla tutunca sut keselerini tikamis oluyomusuz.

neden acaba dusuncemde uzun ince hayal etmistim seni şekerim neden boyle oldu 6 kiloya kilo demem burda arkadasin 13 kilo almis 6 kilonun lafimi olur
15 kiloyla rekor bende sanırım 164 boy 53le başladım 68le devam ediyorum, dikkat edemiyorum ben ya siz nasıl dikkat ediyorsunuz. Sürekli bişeyler yemek istiyorum. Oğlumda 33 haftalıkken doğum yaptım 20 kilo almıştım bunda biraz daha az aldım tek tesellim emzirme döneminde hemen veriyorum iştahım eski sıfır haline geri dönüyor

aa ne guzel sen cok dusuk kiloyla baslamissin avantajin o olmus bende 1,65im ama 64kiloyla basladim 12 kilo aldim simdilikilk kizimda bende 20 kilo almistim ama verdim sonra ya cok dert etmiyorum oyuzden ,dedigin gibi emzirme donemi cok onemli

Ben varım eşim sağolsun iki üç güne bi yağla masaj yapıyor ve her gün sıcak duş bulabildiğim çözüm bu özellikle bel ve popo yanlarım çok ağrıyor benim
Ben de çok fenayım ama geceleri gündüz bir şeyim yok uykuya dalma sürecinde oluyor sabah olsun diye dua ediyorum

Bende ağırlaştığımı hissediyorum yaaaa
Eşim izinli evde bu ara, hiç oturmuyorsun diyor ama bir kadının rutin ev işleri işte, hiç birşeyde yapmıyorum aslında normal gündelik şeyler anlamış oldu ne kadar koşturduğumu
Kızımda hiç ağırlaştığımı hatırlamıyorum her gebelik hakikaten farklıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…