hala gogüsucu kremine karar veremedim kizlar,elada lansinoh almistim hicbir ise yaramamisti,sonra eve gelen hemsire bir marka onermisti gidip hemen eczaneden aldirdik o cok iyi gelmisti ama simdi o markayi hatirlamiyorum 4 sene gecti ustunden
Ömer i biz bekarken diyorduk oğlumu olursa adı Ömer olsun diye heves yani emir i de ben buldum hoşumuza gitti ama kız da kararsız kaldık işte elif hira almila üçlüsü arasında
super valla neguzel halletmissin masallah kuzum biraz fazla gibi geldi 4battaniye 4 pijama 15 mendil☺ 2gece kalcan dimi hastanede,birde neye karar verdin,kendi evindemi kalcan yoksa kv nin bakicagi ananemiydi onun evindemi kalcan
Ben çekmedim, harikayimdir gaz çıkartma konusunda çünkü yaşadığım kötü bı tecrübe var. O günden beridir asla acımam çıkarırım. Resmen ölüdum yıllar önce gaz sancisindan aman Yarabbim.
kızlar doğum çantanıza bebeğinizin kıyafetlerini nasıl koydunuz kese falan diktirdinizmi ben diktirmek istemiyorum ama daha temiz nasıl koyarım diye düşünüyorum şu an
Hani derler ya sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali benim olay.
Büyük ihtimal evimde olacağım.
Dün bı arkadaşla da konuştum, baya bı etkiledi beni. Burda da çoğunluk evinde kal dediniz zaten.
Ben çekmedim, harikayimdir gaz çıkartma konusunda çünkü yaşadığım kötü bı tecrübe var. O günden beridir asla acımam çıkarırım. Resmen ölüdum yıllar önce gaz sancisindan aman Yarabbim.
Bu arada doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın inşallah cabucak toparlanır bebekleriniz doktor da randevuda bir hastasından bahsetti suyu azalmış 2400 doğmuş bebek gayet iyiymiş kuveze bile konmamış...
Valla ben kimin kac kilo aldigindan ziyade baska biseyi merak ediyorum. Yani misal 170 boyunda biri suan kac kilo gibi :)
Boya gore baZ aliyorum ben hep nedense.
yok unutmasın diye kağıda yazıp vericem dedim
yoksa konuşarak halledicem tabii hatta bu akşam konuştum. tamam kabul etti, diretmeyecek kendi istediği isimde. ama listemdekileri de beğenmedi onu napıcaz bir tek Mete olabilir dedi.
acilen bana erkek ismi bulun aklınıza ne gelirse yazın
Çok üzüldüm başınız sağ olsun. Belki de üzüntü stres kaynaklıdır kaşıntılar. Stres kaynaklı kaşıntılar da geceleri artar mesela. Sonuçlar çıkmadan bi şey demek için erken ve dediğim gibi kolestaz bile olsa endişe etmeyin, ilaç çok işe yarıyor. Geçen sene doğum yapan bi arkadaşıma da 33.haftada kolestaz teşhisi konmuştu, ilaçla değerleri düştü ve 38.haftada kendiliğinden plansız normal doğum yaptı. İnternetteki bilgiler özellikle tıbbi makaleler nadir de olsa her durumdan bahsediyor hepsini okudum ve göçtüm ben de. :) Hatta teşhisi kendim koydum gittim, onaylandı ve oturup ağladım doktorda daha çok erken diye. Ama dahiliye ve kadın doğum doktorumun dediği kolestazın hamilelikte çok da nadir görülmediği, buna rağmen meslek hayatları boyunca hiç bebek ölümüyle karşılaşmadıkları yönündeydi. Çok nadir durumlarda 37den önce erken doğuma alınır, o vakalar da erken dönemde kolestaz olan gebeler için geçerlidir dediler.
Avuç içlerinde ve ayak tabanında kaşıntı yoksa kolestaz olmama ihtimalin çok yüksek. Bence yaşadığın kayıptan dolayı strese bağlı bi kaşıntı yaşıyorsun. Ki o da karaciğeri etkiliyor malum. Hamilelik haftandan dolayı nolursa olsun şanslısın sakın dert etme kolestazı molestazı. 37 de olsa 40 da olsa minnak olacaklar zaten, arada pek fark yok, prematüre kategorisine bile girmiyo 37.hafta. hem öğrenecez bi şekilde içgüdüsel ne yapacağımızı, bebeğe nasıl bakacağımızı. Sıkma canını.
Kızlar alt karın ağrım vardı adet ağrısı gibi hastahaneye geldim nst ye girdim idrar tahlili verdim bekliyorum şimdi Rabbim hepimize ve bebeklerimize sağlık versin inşallahSağlıcakla alalım kucaklarımıza