2020 Şubat Anneleri

Ömer i biz bekarken diyorduk oğlumu olursa adı Ömer olsun diye heves yani emir i de ben buldum hoşumuza gitti ama kız da kararsız kaldık işte elif hira almila üçlüsü arasında
Elif , Bahar in göbek adı. Kulağına Elif okundu.
Almila hoşmuş
super valla neguzel halletmissin masallah kuzum biraz fazla gibi geldi 4battaniye 4 pijama 15 mendil☺ 2gece kalcan dimi hastanede,birde neye karar verdin,kendi evindemi kalcan yoksa kv nin bakicagi ananemiydi onun evindemi kalcan
Hani derler ya sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali benim olay.

Büyük ihtimal evimde olacağım.
Dün bı arkadaşla da konuştum, baya bı etkiledi beni. Burda da çoğunluk evinde kal dediniz zaten.

sezeeyandan sonra bende gazdan cok cektim
Ben çekmedim, harikayimdir gaz çıkartma konusunda çünkü yaşadığım kötü bı tecrübe var. O günden beridir asla acımam çıkarırım. Resmen ölüdum yıllar önce gaz sancisindan aman Yarabbim.

Madecassol olabilir mi

hic tanidik gelmedi bu marka ama yinede aklimda bulunsun

bencede evini secmekle iyi yapmissin canim sal gitsin en güzeli

Bel ağrısı çeken var mı arkadaşlar bel ağrısından uyuyamıyorum iki akşamdır cuma kontrolde herşeyim normal çıkmıştı

Bu arada doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın inşallah cabucak toparlanır bebekleriniz doktor da randevuda bir hastasından bahsetti suyu azalmış 2400 doğmuş bebek gayet iyiymiş kuveze bile konmamış...

Bel ağrısı çeken var mı arkadaşlar bel ağrısından uyuyamıyorum iki akşamdır cuma kontrolde herşeyim normal çıkmıştı
Ben varım eşim sağolsun iki üç güne bi yağla masaj yapıyor ve her gün sıcak duş bulabildiğim çözüm bu özellikle bel ve popo yanlarım çok ağrıyor benim

Valla ben kimin kac kilo aldigindan ziyade baska biseyi merak ediyorum. Yani misal 170 boyunda biri suan kac kilo gibi :)
Boya gore baZ aliyorum ben hep nedense.

Boy 168. 50-51 kiloyla hamile kaldım, şu an 58im.

Yüzüm dahil göbeğimden başka hiçbir yerimde değişiklik, kilo alımı, ödem vs yok. Nohut yutmuş solucan gibiyim yani.

Mete güzel isim. Diğer aklıma gelen güzel isimler Teoman, Çağan, Ulaş, Ateş, Atlas, Gökçen (unisex isim)

Cok cok teşekkür ederim cnmİns dedigin gbi olur hersey Allh razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…