2020 Şubat Anneleri

Akşam kızlardeşimler bende olacak
Yemek yiycez ailece
Alkol hiçbirimiz almayız zaten
Yeni bir haftays başlar gibi birlikte olmak için bahane bizim için
Heyecanlıyız bu yıl ailenin 7. Ama ilk erkek torunu Başka bir heyecan var
Kızım anne güzel giyinelim dedi
Kuzenleri de hep kız
Hepimiz allı pullu güzel kıyafetler hazırladık
Güzel bi akşam geçirmek için

Kizlar bana fikir verin yarin yilbasi izmirdeyiz. Esimle oyle disari cikar dolaniriz dedik cunku o namaz kiliyor alkol hic almiyor bende hamilelikten alkol almiyorum hic boyle hersey dahil otele gidip kisi basi 400-500 vermenin anlami yoktu insanlar o paralari alkole veriyor aslinda. Kayinvalidem de bizi evlerine davet etmis benim ailem biz eltimin ailesi eltimler falan hep beraber onlarda oturalim yilbasi kutlayalim 5 aile diye. Ama ben seneye bebekten cikmam heralde disari bebisi brakip seneye evde oluruz diye bu yolnasi disari cikalim istiyorum. Hava da biraz soguk ama alkolsuz ne yapabiliriz ki disarda
Bence yilbasinin diger gunlerden hic bir farki yok canim aileyle birlikte gecirebilirsin 32.haftandasin benim gibi soguk filan alma

bazı dilekler zor ama imkansız değil 😍😍
her şeyden önce sağlıklı bir yıl olsun hepimize ❤

benim kız ne yaptı bugün var ya tam çakal bunlar nasıl kullanıyorlar bizi. sabah ben iyiyim okula gidicem partiye katılıcam dedi. gerçekten de daha iyiydi ateşi düştü sadece sümük var. neyse güzelce süsledim servise bindirdim 1 buçuk saat sonra öğretmeni aradı Begümün karnı ağrıyo ağlıyo diye, gittim aldım okuldan. parti bitmiş canı eve gitmek istemiş muhtemelen o yüzden hastalığını kullandı kurnaz 😀

şimdi evde yayıldı koltuğa keyifli keyifli çizgi film izliyo. hani karnın ağrıyodu senin dedim, geçti eve gelince diyo :KK70: parmağında oynatıyolar bizi, daha dün altına yapan bebelere bak sen 🤦‍♀️

zehir bu kizlar zehir 😀 aferin boyle akilli olsunlar isini bilsinler,benim hosuma gidiyor

Kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir. Bizim için bu yıl hiç iyi bitmiyor kayınpederimi kaybettik, bugün 3. günü mevlit var akşama 😔
İnşallh 2020 kayıpların yaşanmadığı, sağlık, sıhhat dolu bir yıl olur 🙏
Az önce çarşıda biraz yoruldum belim çok ağrıyor normal midir bu durum dinleniyorum şuan ama inşllh geçer 😔 başka birşeye işaret değildir dimi bu bel ağrısı. Kaç gündür yorgunluk üzgünlük ne kadar dikkat etsemde bugün çarşıda ağrı girdi neden olabilir ki sizce

Kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir. Bizim için bu yıl hiç iyi bitmiyor kayınpederimi kaybettik, bugün 3. günü mevlit var akşama 😔
Az önce çarşıda biraz yoruldum belim çok ağrıyor normal midir bu durum dinleniyorum şuan ama inşllh geçer 😔 başka birşeye işaret değildir dimi bu bel ağrısı. Kaç gündür yorgunluk üzgünlük ne kadar dikkat etsemde bugün çarşıda ağrı girdi neden olabilir ki sizce
Başınız sağolsun canım

Başınız sağolsun.
Mekani cennet olsun inşallah.
Allah kp nin eşine ve cocuklarina sabir versin 🤲

Yorgunluktan diye dusunuyorum.
Kontrolun yakında degilse bi dr a gorun istersen.
Yorulunca bel de kasıklarda agriyor.
Son haftalarda cok yürümemek ya da dinlene dinlene yürümek daha iyi.

Selam kızlar 💙
En son kontrole 14 aralikta 32+3 ken gitmistim.
3 hafta sonra gel demisti, c.tesi hastanede olursa kontrole gidecegim. Eger yoksa o gün, 7 ocak sali gunune alacagim randevuyu. 35+6 olcam o zaman. Gelisimi iyi mi? corasprini kestikten sonra kilo alimi halen haftasiyla uyumlu mu? Usg olcumlerinde gerileme var mi?
Nasil meraklardayim anlatamam...
Zaten gittikten sonra 1-2 defa daha cagirir sonra sezaryan gunu verir büyük ihtimal.
(Gebelik sekeri olanlari da bekletmiyorlarmis cok, bunu da yeni ogrendim yahu.)

Bakalim oğlak mi kova mi olacak benim adsız adamım 💙

Selam kızlar 💙
En son kontrole 14 aralikta 32+3 ken gitmistim.
3 hafta sonra gel demisti, c.tesi hastanede olursa kontrole gidecegim. Eger yoksa o gün, 7 ocak sali gunune alacagim randevuyu. 35+6 olcam o zaman. Gelisimi iyi mi? corasprini kestikten sonra kilo alimi halen haftasiyla uyumlu mu? Usg olcumlerinde gerileme var mi?
Nasil meraklardayim anlatamam...
Zaten gittikten sonra 1-2 defa daha cagirir sonra sezaryan gunu verir büyük ihtimal.
(Gebelik sekeri olanlari da bekletmiyorlarmis cok, bunu da yeni ogrendim yahu.)

Bakalim oğlak mi kova mi olacak benim adsız adamım 💙
Coraspinden 2 hafta sonra gittim canım ben geri düşmedi kilosu

Başınız sağolsun canım

Coraspinden 2 hafta sonra gittim canım ben geri düşmedi kilosu
Direnc gitmistir belki senin.
Benimkinin akibiyeti belli degil çünkü.
Zaten 3 kg ( - + 200gr) civari dogacakmis benim oğlum. Detayliyi yapan dr soylemisti. Benim tek derdim tek endişem gelisim geriligi yasayacak miyim? Kizimda çeltik olmamasina ragmen 36+0 dan sonra ilerlememisti. 38+2 de dunyaya gelmisti. Ister istemez insan mukayese ediyor, dr umda ikisi ayni olacak diye bisey yok diyor.
Heyecanla bekliyorum görüş gününü 😍

Direnc gitmistir belki senin.
Benimkinin akibiyeti belli degil çünkü.
Zaten 3 kg ( - + 200gr) civari dogacakmis benim oğlum. Detayliyi yapan dr soylemisti. Benim tek derdim tek endişem gelisim geriligi yasayacak miyim? Kizimda çeltik olmamasina ragmen 36+0 dan sonra ilerlememisti. 38+2 de dunyaya gelmisti. Ister istemez insan mukayese ediyor, dr umda ikisi ayni olacak diye bisey yok diyor.
Heyecanla bekliyorum görüş gününü 😍
3 olsalar şükür canım benim hedef de 3 kilo 😀 dirence de bakmıyor Dr kilosu iyi diye

Basiniz sagolsun canim. Yoruldun kac gundur artik agirlastik normaldir korkma yat uzun dinlen ayaklarinin altina yastik koy

Back
X