2020 Şubat Anneleri

Başınız sağolsun canım
Sağol canım Allah razı olsun
Başınız sağolsun.
Mekani cennet olsun inşallah.
Allah kp nin eşine ve cocuklarina sabir versin 🤲

Yorgunluktan diye dusunuyorum.
Kontrolun yakında degilse bi dr a gorun istersen.
Yorulunca bel de kasıklarda agriyor.
Son haftalarda cok yürümemek ya da dinlene dinlene yürümek daha iyi.
Amin canım Allah razı olsun 🙏
Sadece yürümedim ki tam çarşıya çıktım tuvaletim geldi onu tuttum mecbur bide bi kaç poşet taşıdım sanırım o yüzden 😔 dinlendim biraz iyi geldi ama hâla hafif bi ağrı var gece yatınca geçer diye tahmin ediyorum
Başınız sağolsun canım
Basiniz sagolsun canim. Yoruldun kac gundur artik agirlastik normaldir korkma yat uzun dinlen ayaklarinin altina yastik koy
Sağol canım 🙏 Aynen yorgunluktan diye tahmin ediyorum bende biraz dinlendim de artık mevlüt başlıcak gece uzanabilirim bi daha inş geçer 🙏

Amin canım Allah razı olsun 🙏
Sadece yürümedim ki tam çarşıya çıktım tuvaletim geldi onu tuttum mecbur bide bi kaç poşet taşıdım sanırım o yüzden 😔 dinlendim biraz iyi geldi ama hâla hafif bi ağrı var gece yatınca geçer diye tahmin ediyorum

Sağol canım 🙏 Aynen yorgunluktan diye tahmin ediyorum bende biraz dinlendim de artık mevlüt başlıcak gece uzanabilirim bi daha inş geçer 🙏
Başınız sağolsun cnm Allah rahmet eylesin

Kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir. Bizim için bu yıl hiç iyi bitmiyor kayınpederimi kaybettik, bugün 3. günü mevlit var akşama 😔
İnşallh 2020 kayıpların yaşanmadığı, sağlık, sıhhat dolu bir yıl olur 🙏
Az önce çarşıda biraz yoruldum belim çok ağrıyor normal midir bu durum dinleniyorum şuan ama inşllh geçer 😔 başka birşeye işaret değildir dimi bu bel ağrısı. Kaç gündür yorgunluk üzgünlük ne kadar dikkat etsemde bugün çarşıda ağrı girdi neden olabilir ki sizce
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun, Allah sabırlar versin🙏🏻

Kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir. Bizim için bu yıl hiç iyi bitmiyor kayınpederimi kaybettik, bugün 3. günü mevlit var akşama 😔
Az önce çarşıda biraz yoruldum belim çok ağrıyor normal midir bu durum dinleniyorum şuan ama inşllh geçer 😔 başka birşeye işaret değildir dimi bu bel ağrısı. Kaç gündür yorgunluk üzgünlük ne kadar dikkat etsemde bugün çarşıda ağrı girdi neden olabilir ki sizce
Başınız sağolsun cnm Allah rahmet eylesin sabırlar diliyorum

Ben de 49 50yle kaldım 67yim şu an 😅
Oouu kiz baya almissin 🙈 Ben bekarken en fazla 49u gordum kendimi bildim bileli hep zayiftim 48le evlendim esim sagolsun seviyorum diye poset poset biseyler alip geldigi icin soylemiyorum suan acik acik cani cekenler olur diye kendisi de cok sever tatliyi 53u gordum o kiloyla da hamile kaldim 😂 hedefim dogumdan sonra 48e geri dusmek en kotu 50 😀

2020 ye hasta olarak girmek 🤢 grip oldum ben ooofff 1,5 ay önce atlatmıştım tekrar oldum. Tam sırasıydı zaten beniş erken gelmesin diye cebelleşiyorum

Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah

Back
X