2020 Şubat Anneleri

Kızlar benim kontrol güzel geçti şükürler olsun. 2650 gr olmuş kuzucum ve her şey yolunda. karında bir yere toplanıp sertleşme durumu yalancı kasılma ve günde 8-10 kez olması normal dedi.

artık aşağı doğru çok baskı yapacak ağrıların olur bol bol dinlen dedi. sürekli uzan dedi. artık yormucaksın kendini dedi ama nerdeeee. çıktık hastaneden okuldan aradılar kızımın yine ateşi çıkmış, iyiydi iki gündür birden kötüleşti hastaneye getirdik şimdi 39,5 olmuş :KK43: doktor serum verdi yatıyoruz şimdi. gribal enfeksiyon gibi. boğaz da kızarmış. çocuk servisi ana baba günü. inşallah ben de burdan kapmam hastalık 🤦‍♀️

nstde çok sıra vardı doktor geç saatte gel çektir sonucu bana at dedi. daha bu gece onu halletmem lazım da nasıl olacak bakalım. şu an serumun bitmesini bekliyoruz inşallah tahlillerde de sorun çıkmaz da gideriz evimize :KK43:
Cok geçmiş olsun kızına canım evet hastaneler cok fena benimde kontrolüm vardı troid için gittim. Özel hastaneler bile tıklım tıklım🥴
Hatta doktor beni öncelikli aldı kan ver git hemen hastanede herkes grip cok kalabalık bekleme dedi allah herkese şifa versin valla kar yağmadı herkes hasta oldu

Bizim senle sat aynı 😀
Şimdi bende psikolojik olarak pzrtesi nst de sancı cıkcak gibi hissediyorum 😀 şubat bebeleri aceleci cıktı
Ocaktakiler de öyle canım hepsi doğurdu iki üç kişi kaldı sadece . Bizim de öyle olacak heralde şubata kimse kalmaz benim tam 3 haftam var bakalım inşallah bekler

Ocaktakiler de öyle canım hepsi doğurdu iki üç kişi kaldı sadece . Bizim de öyle olacak heralde şubata kimse kalmaz benim tam 3 haftam var bakalım inşallah bekler
İnşallah bekler bebişlerimiz gününü 🙏 sağ salim alalım hepimiz kucagımıza inşallah 40hafta olmasada 38 -39 gibi gelse süper olur 😀

Gaza mi iyi geliyomus ilk defa duydum bi arkadasimiz da gazi cikmis soda demisti galiba yanlis hatirlamiyosam
Bence mantık şu bağırsaklar kaygan bazik ortam ya o bir damlacık nar suyu bağırsağı açıyor gaz kolay sıkıyor zaten çamaşır ipinden daha ince bağırsakları

Geçmiş olsun canım şu sıra salgın var dikkat et kendine

sağol canım, elimden geldiğince hijyene dikkat ediyorum da işte çocuk servisinde ne kadar dikkat edebilirim bilmiyorum inşallah kapmam.

Cok geçmiş olsun kızına canım evet hastaneler cok fena benimde kontrolüm vardı troid için gittim. Özel hastaneler bile tıklım tıklım🥴
Hatta doktor beni öncelikli aldı kan ver git hemen hastanede herkes grip cok kalabalık bekleme dedi allah herkese şifa versin valla kar yağmadı herkes hasta oldu
evet ya bi yağamadı şu mübarek kar.
aynen biz de özel hastanedeyiz ama zor yer bulduk. tıklım tıklım tüm çocuklar hasta.

6 kız yeğenim var 5inde yaptık kızım dahil 2sinde yapmadık
Diğerleri gazsız kızım ve o arada yapılmayan gazlı oldu tesadüfen olduğunu düşünüyorum

Kızlar benim kontrol güzel geçti şükürler olsun. 2650 gr olmuş kuzucum ve her şey yolunda. karında bir yere toplanıp sertleşme durumu yalancı kasılma ve günde 8-10 kez olması normal dedi.

artık aşağı doğru çok baskı yapacak ağrıların olur bol bol dinlen dedi. sürekli uzan dedi. artık yormucaksın kendini dedi ama nerdeeee. çıktık hastaneden okuldan aradılar kızımın yine ateşi çıkmış, iyiydi iki gündür birden kötüleşti hastaneye getirdik şimdi 39,5 olmuş :KK43: doktor serum verdi yatıyoruz şimdi. gribal enfeksiyon gibi. boğaz da kızarmış. çocuk servisi ana baba günü. inşallah ben de burdan kapmam hastalık 🤦‍♀️

nstde çok sıra vardı doktor geç saatte gel çektir sonucu bana at dedi. daha bu gece onu halletmem lazım da nasıl olacak bakalım. şu an serumun bitmesini bekliyoruz inşallah tahlillerde de sorun çıkmaz da gideriz evimize :KK43:

cok cok gecmis olsun canimbenim,serum hemen etki eder bugece guzelce uyusun terlesin sabah bir dus yaptirisin toparlar insallab begumcugum, sende kendini koru muhakkak agizlik takabilirsin orasi mikrop kayniyodur,
kuzucuk ne guzel kilo almis masallah ,bu saatten sonra kendisini kurtarir zaten 💙

Ayyy benim beybide 2500 olmustur diye ümit ediyorummm insallah. Corasprini kestigimden beri az kilo alacagi icin sanirim çeltikten dolayi. Onyargimi yikamiyorum dogal olarak. 2.5-3 arasi dogsa göbek atacam valla.

Kızın icin icim gitti.
Kiyamam kuzucuguna.
Keske sen maske taksaydin.
Mikrop dolu hastaneler dogal olarak.
Sali kizim icin gidecez kan vermeye troid kontrolu var. Ve kara kara dusunuyorum cok kalabalik oluyor ve son duzlukte bana grip gececek mi bakalim.

Bence mantık şu bağırsaklar kaygan bazik ortam ya o bir damlacık nar suyu bağırsağı açıyor gaz kolay sıkıyor zaten çamaşır ipinden daha ince bağırsakları
Bir tane de file yapmak lazim valla hastane cantasinin yanina. Zemzem suyu,hurma,nar,maden suyu 😂😂 denemekte fayda var kv esimden 9 ay cekmis gazdan dolayi gece gunduz hep aglarmis hic uyumazmis bile insaAllah babasina cekmez cok korkutucu😖

Benim kızım o kadar gazlıydı ki e kilolu da olunca her iki elimin başparmak tendonu koptu 5 aylıkken ameliyat oldum bunda artık o uslu bebek hakkımı kullanmak istiyorum

Eklentiler

• IMG_20200102_191132.webp
    IMG_20200102_191132.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 56
Ben de esime yazdim simdi, senin dedikodunu yapiyoz :KK70:
Karnim acaip sert ve yumusamiyor benim de.
Gezindim oturdum duzelmiyor.
Aksama duzelmezse bi giderim diyordum ben de. Vajinaya da boyle bicak gibi anlik saniyelik bisey oluyor ama bu birkac gundur olan bisey.
Ama karnim asiri sert, hayırlısi neyse o olsun.

Bu arada besik tamamen hazir benim.
Üzerine carsaf orttuk toz olmasib diye.
Reflu yatagi,emzirme yastigini bile hazirlamistim dün.
Kiyafetlerde carsafa bohca yaptimdi duruyor.
Kv gelecek yarin, bavul getircek de yerlestircem bakam.

Ne hissediyorsun?
Yarina dair?
Canım birşey sorucam reflü yatağını yıkadın mı birde hastaneye giderken de götürecek misin onu yanında ?

Back
X