Cok geçmiş olsun kızına canım evet hastaneler cok fena benimde kontrolüm vardı troid için gittim. Özel hastaneler bile tıklım tıklımKızlar benim kontrol güzel geçti şükürler olsun. 2650 gr olmuş kuzucum ve her şey yolunda. karında bir yere toplanıp sertleşme durumu yalancı kasılma ve günde 8-10 kez olması normal dedi.
artık aşağı doğru çok baskı yapacak ağrıların olur bol bol dinlen dedi. sürekli uzan dedi. artık yormucaksın kendini dedi ama nerdeeee. çıktık hastaneden okuldan aradılar kızımın yine ateşi çıkmış, iyiydi iki gündür birden kötüleşti hastaneye getirdik şimdi 39,5 olmuşdoktor serum verdi yatıyoruz şimdi. gribal enfeksiyon gibi. boğaz da kızarmış. çocuk servisi ana baba günü. inşallah ben de burdan kapmam hastalık
nstde çok sıra vardı doktor geç saatte gel çektir sonucu bana at dedi. daha bu gece onu halletmem lazım da nasıl olacak bakalım. şu an serumun bitmesini bekliyoruz inşallah tahlillerde de sorun çıkmaz da gideriz evimize![]()

Hatta doktor beni öncelikli aldı kan ver git hemen hastanede herkes grip cok kalabalık bekleme dedi allah herkese şifa versin valla kar yağmadı herkes hasta oldu