Selam kizlar biri 36 haftalik ve yazmis ki asil son haftalar var kilo alinan diye

36 dan sonrada mi aliniyor iyice korktum

20 sayfa bir anda okudugum icin kimin yazdigini hatirlamiyorum. Ben 11 kilo ile devam ediyorum 69 la basladim 80im. Hergun 1 saat yurumesem heralde 85 tim

bende biberon avent cam aldim 1+ yazan. Avent pompasinda da bir tane plastik vardi. Trendyolda carters havlu 170 den 120 ye dusmus cok az eksiklerim vardi o havluyu aldim bebise az once. Ates olcer iyi birsey almak istiyordum ama babyjemin setini aldim gecen gun icinden ates olcerde cikti dandik birsey ama is gorur belki diye dogana kadar almayacagim. Belki dogduktan sonra laZim olursa temassiz fln alirim. O kadar cok sey aldim ki gerekli gereksiz. Ceyiz yaparken de listelere aldanmistim esimle iki kisi yasiyoruz 3 yemek takimimiz iki kahvalti takimimiz 5 yorgan 6 battaniyemiz 12 yastigimiz var ceyiz listelerimiz sagolsun yok misafir yorgani yok bilmem de. Eve sigamiyoruz. Bebekte de lazim olabilecek herseyi aldim sanirimmm. Mesela hem gumus kapak hem gogus ucu kremi hemde silikon kapak aldimm kesin birini kullanicam :S suan kalan son eksiklerim sut saklama poseti, korbell cop kovasini almistim onun poseti. Iki sey kaldi

emzik temizleme fircasina kadar cok sey aldimmm. Hazirim sanirim ama hastane cantami daha hazirlamadim. Keseleri alicam pazartesi yapan kisiden. Bir de bu hafta cok ozel dersim var asiri yogunum. Haftayadan itibaren yogunlugum azalcak malum ara tatil. Son yogun haftamda da calisayim hastane cantami 34. Haftamda hazirlasam birsey olmaz heralde. 35-36 da hazirlamayan var gordum

hele evde bir utum birikmis uc haftalik

annem bu ara yogun heralde ses etmiyor utuye bende cagirmiyorum :) spora basladigimdan beri anca spor, yemek, dersler. Ne toz alma ne utu hicbisey yapamiyorum. Derslerim hafiflemesini bekliyorum yani karne haftasi dersim cok olmaz.