Günaydın kızlar
Geçmiş olsun canım. Oğluma da dün doktor influenza dedi ve aynı ilacı verdi.
Yaa ben de ilk cümleyi okuyunca doğurdun sandım. Aynıyız ya noluyoz dedim
Canim bende 20. Haftalarda cikti ben cok uzuldum ilk defa ciktigi icin. Krem kullandim proctolog mu ne belki adini salliyorumdur p ile basliyor dr kullanabilirsin dedi. Kabizligim gecince ve yatmalara baslayinca gecti. Simdi yurumelere baslaynca tekrar cikti ama acima kanama kasinti yok muhtemelen yurudugum zamanlar cikiyor krem kullaniyorum hala bir zararini gormedim bir tup bitti kuru kalmamasina dikkat ediyorumm annemde de hamileyken cikmis dogumdan snra gecmis onun da kanamamis
yeb4 canım benim normalde hemoroid problemim vardı. Hamileliğin başında çok kötü oldum doktor bi krem verdi ama çok kullanmadım . Su an problem yok ağrı şişme falan yapmıyor. Yaptığım kantaron yağı sürmek, tuvalette ılık su kullanmak , ayaklarımı sıcak tutmak. Soğuk yere oturmak ağır spor ve ev işi tetikliyor. Sen bu aralar kendini yordugun için de çıkmış olabilir.
Dediğim gibi normalde benim var hamilelikte daha kötü olmam lazım ama çok şükür sıkıntı yaşamıyorum. Tabi kabızlık da yaşamıyorum bu ara.
hemoroid muayenesi hic hos olmuyor ciddenbizim grupta 100 hatun varsa 90 miz hemoroidli ya aramizda poposu saglam olan yok
hamilelige kadar cok cektim bende ama.hamilelikte sakinlesti nedense ,umarim boyle devam eder,
canım aynı sorun bende de bas gösterdi hatta bir kere kanamam oldu ben hemoroidden oldgnu anlamayıp soluğu doktorda aldım nişan falan mı nedir diye ama muayene sonunda doktorm hemoroid dedi :/ cok asırı rahatsızlık vermedigi icin doktora gitmedm sanırım genel cerrahiye gidiliyormus.
bu sebeple de normal dogum yapmaktan cekiniyorum normal dogumda artabiliyor diyorlar. Gerçi benim bebis daha dönmedi zaten de dönerse normal istiyordum.. cok gecmis olsun, kuru kayısı gibi bagırsak calıstırcak seyler tüketmeye calıs mutlaka lifli beslen ve su tüketimi önemli
cok gecmis olsun canim insallah vardir bir ilaci doktorunla görüş bence yoksa hayatın alt ust olur
ben egzersiz yaptığım icin gobegi eritmistim canim bide yemedim tabi hep dikkat ettim cok ac gezdimi bilirim
gecmis olsun canim ya o nasil bir agri acaba bende genel oldum ama şükür birsey olamisdi nedeni bellimi doktorunla gorustunmu acabasenin ufaklik kucugum ama guc bende deyip guzelce emiyor demkki masallah ona allah nazarlardan korusun sut acisini cok iyi bilirim asla uyutmaz yatirmaz ilk aylar oluyo zaten sonra yetmedigi icin sömürüyorlar sen sag ki fazlasini koy dolaba ben oglumda yetmediginde o sekilde vermisdim bizde kavussak da artik buyutmeye gecsek 2. Ama bi ozlem bi hasret o koku cok baska ya
Canım ben proctolog krem kullanmıştım, ilk defa başıma geliyordu 1-2 günde iyileştirdi. Anal fissür türevi rahatsızlıklara genel cerrahi bakıyor ama bildiğim kadarıyla kadın doğumcu konuda tam uzman olmayabilir. Birde hafif sıcak suya oturmak iyi geliyor diye duymuştum.
inşallah hayallerin gerçek olur canım benim.Deniz ya da Ömer olacak.
Artik hangisi olacaksa bilmiyorum.
Hayırlısı olsun.
Seni kiskaniyorum cok
Esimin isi icabi zaten denizi olan illerde ikamet edecegiz, kimbilir belki bi gün benim de evim yesil ve mavi ile ic ice olan bir manzaraya bakar
Grupta kac kisiyiz bilmiyorum ama en cok senin doğum hikayeni okumayi 4 gözle bekliyorum.
(Ve inşallah normal doğum yaparsin)
Ah canim benim cok gecmis olsun, kiyamam yaa.
Benim ablam normal dogum yapmisti, dogumda çok ikinmaktan oluşmuş onda. Cok cekti sonraki yıllarda ama daha sonra gulcin87 gibi ameliyat oldu. Insallah sen ameliyatsiz kurtulursun.
Ben kızımda kendi istegimle geneli secmistim. Anestezi uzmani istedigimi secebilecegimi hepsine uygun oldugumu soylemisti.
Genel sonrasi yasadiklarim sebebiyle spinal ya da epidural dusunuyordum cok korksamda. Dr um bu sefer, geneli tavsiye etmedigini ve onu dinlersem spinal i tavsiye ettigini soyledi. Spinal+sakinlestirici yapariz korkmazsin dedi
Spinal,epidural olan ve yine spinali,epidurali secen arkadaslardan biraz destek almak isterim aslinda. Normalde bana kalsa genel tercihim ama bazi sebeplerden dolayi geneli secmemem gerek iste offff cok zorlaniyorum karar icin oyle boyle degil.
çok sevindim iyi olmanıza :)Herkese merhabalar. Ayaktayken hiç rahatsız etmeyen ama yatınca sırtımdan girip omzumdan çıkan bi bıçak batma hissi nedeniyle uzanamıyorum.
Bugün çok kısa bi süre oturarak uyudum o kadar. Günler oldu ayaktayım.
Yorgunluk var ama iyi hissediyorum. Kızım artık çok güzel emiyo. Doğumdan bi gün sonra süt geldi. Bi anda süt dolan memeler yüzünden fenalaştım. Sağma makinesi hayatımı kurtardı diyebilirim. Felaket bi hismiş.
Kızım çok minnak ama çok güçlü anasının gözü bişiy.
Bu arada son muayenede keyfi gayet yerinde olan bebeği karnımı kestiklerinde kendini defalarca kordona dolamış halde bulmuşlar.
Doğduğunda çok güçsüzmüş. Çok şükür kurtulduk. Erken geç, kilolu kilosuz farketmez sadece kavuşmaya odaklanın. Umarım herkes sağlıkla kolay doğumlar yapar :)
1.kaptan asil meslegi.inşallah hayallerin gerçek olur canım benim.
eşinin mesleği gemi inşaatıyla mı ilgili? hem tuzladasınız ya bir de direkt aklıma o geldi :)
Deniz olcak bence oğlunun adı
hemoroid benim çok ıkınmaktan değil bence, kızımda çok az ıkınmıştım. baskı yapıyo ya bebek azıyor işte hamilelikte. inşallah o şekilde zorlamaz beni aman
bu arada spinalden korkuyorsan doktorunla öncesinde görüş sana sakinleştirici versin. genel anestezi her koşulda daha zararlı vücut için.
Yeb ben ikinmaktan cok korkuyorum kabiz olurken tuvaletten kipkirmizi cikiyordum esime ya dogumda beynim patlarsa diyordum hepay kızlar ne kadar çok dertli varmış bu konudaneredeyse hepimizin kanayan yarasıymış bu mecazi anlamda da değil yani hepinize önerileriniz için teşekkür ederim, deneyeceğim. kanama problemin yok allahtan, o yüzden kadın doğum uzmanıma bi sorayım önce belki bi krem verir. kantaron yağını da sorayım.
aslında bence hamilelikteki baskı tetikliyor, çünkü kızımı doğururken öyle çok ıkınmadım. bir kaç kez ıkınmıştım. sonra hiç göstermedi kendini, ama bu hamileliğin son zamanlarında yine azdı. inşallah hepimiz kurtuluruz
Guzel gidiyoz bizde arada ocak annelerine bakiniyoruz :))) heyecanli bekleyisler :)Mart annesinden şubat annelerine selamnasil gidiyor doğum yapan varmi nasilsiniz. Yan komşu gibi daldim buraya
olsun olsun gemilerde olsa uzak kalıcaktınız böyle daha iyi :)1.kaptan asil meslegi.
Ama bıkmış okyanuslardan karaya gecmis durumda.
Suanda denizcilik firmasinda idari kisimda calisiyor gemilerden ve personellerinden sorumlu kisaca.
Cidden Deniz ya da Ömer artik bıktım.
Istedigini koysun ogluna
Bende 3 te yattim 8de kalktimm yedigim kahvelerden uyku tutmuyor. Ama yetiyor bu uyku da. gece 3 kere de wc kalktim. Vucut kendini bebise hazirliyor heralde uykusuz gecelerGunaydinn uyuyamayanlar arasinda bende varimesim yanimda guzel guzel uyurken icimden onu bogmak gecti cunku saat gece 3tu ve ben hala ayaktaydim adamin uykusu olmasa bile yastigi gordugu an uyuyabiliyo bunu nasil beceriyo hala anlamis degilim
yok daha neler kızYeb ben ikinmaktan cok korkuyorum kabiz olurken tuvaletten kipkirmizi cikiyordum esime ya dogumda beynim patlarsa diyordum hephashahah ne guzel cok ikinmamissin kizin kendi gucu ile cikti o zaman insallah benimki de oyle olur
Wc kismi ayri bir olay zatenBende 3 te yattim 8de kalktimm yedigim kahvelerden uyku tutmuyor. Ama yetiyor bu uyku da. gece 3 kere de wc kalktim. Vucut kendini bebise hazirliyor heralde uykusuz geceler
Wc kismi ayri bir olay zaten
7. Ayimdan beri oluyo benimKızlar sizin de göğüslerinizde sızlama kramp girer gibi ağrı oluyor mu? Ayrıca sürekli süt lekeniz oluyor mu çamaşırınızda ben baya sütleniyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?