2020 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar

Geçmiş olsun canım. Oğluma da dün doktor influenza dedi ve aynı ilacı verdi.

Yaa ben de ilk cümleyi okuyunca doğurdun sandım. Aynıyız ya noluyoz dedim

alemsiniz ya cok sukur ece hanim hala icerde taklalar atiyor busefer erken dogurmak istemiyorum
cok gecmis olsun oglusuna papatyacim ya o ilac 2_3 gune toparliyor kuzucuga allah sifa versin

hemoroid muayenesi hic hos olmuyor cidden bizim grupta 100 hatun varsa 90 miz hemoroidli ya aramizda poposu saglam olan yok
hamilelige kadar cok cektim bende ama.hamilelikte sakinlesti nedense ,umarim boyle devam eder,

ay kızlar ne kadar çok dertli varmış bu konuda neredeyse hepimizin kanayan yarasıymış bu mecazi anlamda da değil yani hepinize önerileriniz için teşekkür ederim, deneyeceğim. kanama problemin yok allahtan, o yüzden kadın doğum uzmanıma bi sorayım önce belki bi krem verir. kantaron yağını da sorayım.

aslında bence hamilelikteki baskı tetikliyor, çünkü kızımı doğururken öyle çok ıkınmadım. bir kaç kez ıkınmıştım. sonra hiç göstermedi kendini, ama bu hamileliğin son zamanlarında yine azdı. inşallah hepimiz kurtuluruz

inşallah hayallerin gerçek olur canım benim.
eşinin mesleği gemi inşaatıyla mı ilgili? hem tuzladasınız ya bir de direkt aklıma o geldi :)
Deniz olcak bence oğlunun adı

hemoroid benim çok ıkınmaktan değil bence, kızımda çok az ıkınmıştım. baskı yapıyo ya bebek azıyor işte hamilelikte. inşallah o şekilde zorlamaz beni aman

bu arada spinalden korkuyorsan doktorunla öncesinde görüş sana sakinleştirici versin. genel anestezi her koşulda daha zararlı vücut için.

çok sevindim iyi olmanıza :)
küçükler ama çok güçlüler emerken. bak sütüm olmazsa diye korkuyordun ama sütün taştı nerdeyse maşallah. o yüzden burdaki kızlara da hep doğumdan önce makine alın dedim, o olmazsa mastit bile olunur allah korusun.

belini karnını sırtını hep sıcak tut, gaz sancısı çok fena bir şey. rezene gerçekten çok iyi geliyor ama fazla tüketmemeye de dikkat et, ben ayarı biraz kaçırınca afedersin inanılmaz ishal olmuştum çok fenaydı.

1.kaptan asil meslegi.
Ama bıkmış okyanuslardan karaya gecmis durumda.
Suanda denizcilik firmasinda idari kisimda calisiyor gemilerden ve personellerinden sorumlu kisaca.
Cidden Deniz ya da Ömer artik bıktım.
Istedigini koysun ogluna

Günaydın kızlar, iyi haftalar hepimize

herkes uyuyamamaktan şikayetçi bende aksine acayip derin uyuyorum ya. uyandığımda öyle çişim gelmiş oluyorki kıpırdasam altıma yapıcam o derece uykumu etkileyen tek problem çiş ve terlemek. tabii orana burama giren ağrıları saymıyorum, onlara alıştım. ya da daha 35. haftadayım ya çok zorlamıyor. burada 42 hafta hamilelik yaşamış bir bacınız var, siz bana sorun o zorlukları, 4 yastıkla yatardım son haftalarda
allahım nolur şöyle 38. haftada mis gibi sağlıkla doğursam bu sefer ya

kızım da hastaydı ya uzun zamandır evde. sıkıntıdan patladı, bana sardı çok fena. yedi beni yedi resmen, okula gitmese bebek geldikten sonra mahvoluruz vallahi napıcam bilmem, inşallah hastalık falan olmaz bugün de son doktor kontrolüne götürücem, artık yarın yallah okula

Yeb ben ikinmaktan cok korkuyorum kabiz olurken tuvaletten kipkirmizi cikiyordum esime ya dogumda beynim patlarsa diyordum hep hashahah ne guzel cok ikinmamissin kizin kendi gucu ile cikti o zaman insallah benimki de oyle olur

Kizlarrr cok mutluyum 3 haftadir kilo almamisimmm yarim kg sadece. Onu da doktorun tartisi gostermedi baskul oldugundan kizim 600 gram almis. 2 kilo 43 cm. 32+2 deyiz :) gozleri golge olmus gozukmuyor pozisyonu suan bas gelis.

Eklentiler

• 773557B3-F1B6-4147-8D7B-E7B1B11C394D.webp
    23 KB · Görüntüleme: 50
Gunaydinn uyuyamayanlar arasinda bende varim esim yanimda guzel guzel uyurken icimden onu bogmak gecti cunku saat gece 3tu ve ben hala ayaktaydim adamin uykusu olmasa bile yastigi gordugu an uyuyabiliyo bunu nasil beceriyo hala anlamis degilim

olsun olsun gemilerde olsa uzak kalıcaktınız böyle daha iyi :)
benim eşim de gökyüzüne ve uçaklara aşık bir adam. evde her yerde her model uçağımız var koycak yer kalmadı pilot olacakmış sonra vazgeçmiş ben ev kuşu bir adamım yapamam öyle evden uzak demiş şimdi havaalanında bir firmada idari kısımda, yine uçaklarla haşır neşir ama uçmuyor en azından. biz de gökyüzüyle ilgili bi isim mi bulsaydık ya da benim eşim bi garip ya gider Vecihi falan koyardı kesin

Gunaydinn uyuyamayanlar arasinda bende varim esim yanimda guzel guzel uyurken icimden onu bogmak gecti cunku saat gece 3tu ve ben hala ayaktaydim adamin uykusu olmasa bile yastigi gordugu an uyuyabiliyo bunu nasil beceriyo hala anlamis degilim
Bende 3 te yattim 8de kalktimm yedigim kahvelerden uyku tutmuyor. Ama yetiyor bu uyku da. gece 3 kere de wc kalktim. Vucut kendini bebise hazirliyor heralde uykusuz geceler

Yeb ben ikinmaktan cok korkuyorum kabiz olurken tuvaletten kipkirmizi cikiyordum esime ya dogumda beynim patlarsa diyordum hep hashahah ne guzel cok ikinmamissin kizin kendi gucu ile cikti o zaman insallah benimki de oyle olur
yok daha neler kız
ya zaten artık çoğu doktor kesi yapıyor.
doktorum gelene kadar ebeyle ıkınma egzersizleri yaptık. doktorum gelince üç kere çok güçlü ıkındım, sonra ebe de şöyle karnıma azıcık bastırdı pıt diye çıktı bebek hiç anlamadım birden bacaklarımın arasında kızımı gördüm çok acayipti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…