2020 Şubat Anneleri

canım suan tamamen aynı seyleri hissediyoruz benim 1,5 ay önce sol kalçam ağrıyordu egzersiz ve yogayla geçirmiştim şimdi ise sağa vurdu ve şiddeti arttı youtube’a hamilelikte kalça ağrısı egzersizleri yazıp bakarak yapmaya çalışıyorum biraz faydası oluyor gibi sen de bak istersen

Ya kızlar bana instagramdan eklemek için mesaj gelmedi hiç neden ki

canım aynı sorun bende de bas gösterdi hatta bir kere kanamam oldu ben hemoroidden oldgnu anlamayıp soluğu doktorda aldım nişan falan mı nedir diye ama muayene sonunda doktorm hemoroid dedi :/ cok asırı rahatsızlık vermedigi icin doktora gitmedm sanırım genel cerrahiye gidiliyormus.
bu sebeple de normal dogum yapmaktan cekiniyorum normal dogumda artabiliyor diyorlar. Gerçi benim bebis daha dönmedi zaten de dönerse normal istiyordum.. cok gecmis olsun, kuru kayısı gibi bagırsak calıstırcak seyler tüketmeye calıs mutlaka lifli beslen ve su tüketimi önemli

Benim uyuşukluğum da bitmişti ama sancıdan yürüyememişttim herkesler yürüdü gazını çıkardı gitti ben kaldım bir tek orda 2 gecesancıdan dığrulamıyordum yoksa uyuşukluğum geçmişti bile.valla lavman kurtardı beni o ağrıdan anında evimize ışınlandık lavmandan sonracanım lavman

Bak diyorum ya ilk hamileliğimde panik bozuklıuğum vardı asla yapamayacağımı düşünüyordum yani bnm için mucize olurdu spinal olmak.arkdaşm benden 2 ay çnce doğuma girecekti bende yanındaydım ve aynı hastaneye gidiyorduk aynı dr a bir girdi doğuma girmesiyle çıkması 20 dkka ben şok oldum ve olduğu gibi gülerken girdi gülerken çıktı baktım kendinde olması süper birşeydi evladını da ilk görmesi sesini duyması odaya gelir gelmez emzirmesi bunlara şahit olunca kafamı hiç meşgul etmeden kendime yapabilirsin dedim ve bida düşünmedim genel olmayıama bu defa yapabilecekmiyim diye düşünüyorım fakat dr um geneli asla önermiyor sorduğumda direk yine spinal dedi.inşallah hayırlısı olur herkes için

hahah ikincilerde rahat ederiz insallah rahat rahat cikaririZ gazi fln

çarşambadan beri bende enfluvir kullanıyorum banada influenza testi sonucu bu ilacı verdi tek ilacı bu dedi

Okurken doğum yaptın sandım bir an

Bebişin kıyafetleri kurudu hiç yapasım yoktu ütü yapmadan katladım zaten kırışmamışlar bana göre
Annem gelince ütülemek isterse kendi bilir
Çantaya koyacaklarımı ütüleyeceğim hazırlarken çok üşendim oğluşum da üşengeç olacak böyle giderse

Geçmiş olsun, faydasını gördün mü?kızım eşim hepimiz kullanıyoruz. Nasıl bir virüsse hala tam olarak düzenlemedik
Sağolun sizede çok geçmiş olsun ben felaket durumdaydım bayılmak üzereydim nerdeyse kemiklerim kırılıyordu gözlerimden yaşlar akıyordu kendiliğinden ve nerdeyse doğuracaktım sancılarım 100 dü nst de çok şükür doktorum dediği gibi 2-3 güne toplardı şuan baya iyiyim tek sıkıntı burnumun tıkalı olması. Dün kontrole gittim doktorum tıkanıklık için antibiyotik önerdi ama yavaş yavaş açılmaya başladı burnum oyüzden kullanmadım

İlk doğumumda belden iğne oldum ama bayıldım da ne şekilde ameliyat olduğumu bilmiyorum yani
Ara ara ayılıp duyuyordum sesleri bebeğimi kokladım sevdim ameliyathaneden çıkmadan sonradan da sormadım doktora neden öyle oldu diye

Hemşireler kaldırmaya geldiğinde izin vermedim onların kaldırmasına oturttular bekledim hazır olunca ayağa kalktım başımı dik tutup birazda ayakta bekledim sonra kendi başıma yürüdüm en büyük tavsiyem bu sezeryan olursanız bana da biri söylemişti böyle yap diye

Kendimi iyi hissetdikçe de yürüdüm gün boyunca tabiki bolca da kahve

Başağrısı gaz sancısı çekmedim tuvalete çıktım ama rahat rahat yapamadım tabiki

Yumruk büyüklüğünde miyom alınmıştı benden onun ağrısı artı olmuştu

Kiloya gelince +13 kilom kızım 20 günlükken gitmişti sonra da 8 kilo daha verdim şimdi 11 kilo aldım yine hedefim 13le doğuma gitmek inşallah aynı şekilde de veririm
Arkadan bakan ya da otururken gören hamile olduğumu anlamaz benim tüm kilo karnımda

Herkese merhabalar. Ayaktayken hiç rahatsız etmeyen ama yatınca sırtımdan girip omzumdan çıkan bi bıçak batma hissi nedeniyle uzanamıyorum.
Bugün çok kısa bi süre oturarak uyudum o kadar. Günler oldu ayaktayım.
Yorgunluk var ama iyi hissediyorum. Kızım artık çok güzel emiyo. Doğumdan bi gün sonra süt geldi. Bi anda süt dolan memeler yüzünden fenalaştım. Sağma makinesi hayatımı kurtardı diyebilirim. Felaket bi hismiş.
Kızım çok minnak ama çok güçlü anasının gözü bişiy.
Bu arada son muayenede keyfi gayet yerinde olan bebeği karnımı kestiklerinde kendini defalarca kordona dolamış halde bulmuşlar.
Doğduğunda çok güçsüzmüş. Çok şükür kurtulduk. Erken geç, kilolu kilosuz farketmez sadece kavuşmaya odaklanın. Umarım herkes sağlıkla kolay doğumlar yapar :)

Yaa masaAllah afiyet sifa olsun sutun kuzuya bizde bi kavussak artik bebislerimize zaman gecmiyooo. Bebisli hayat nasil cok gazi oluyo mu gece uykusu var mi yoksa aglayan bir prenses mi

Oy maşallah bol bol emsin kuzuHay Allah ya çıkmadan son yaramazlığını yapmış içerde resmen ama çok şükürki şu an sağlıcakla yanında Bizler de inşallah sağlıkla alırız meleklerimizi kucaklarımıza

cok gecmis olsun canim insallah vardir bir ilaci doktorunla görüş bence yoksa hayatın alt ust olur
ben egzersiz yaptığım icin gobegi eritmistim canim bide yemedim tabi hep dikkat ettim cok ac gezdimi bilirim
gecmis olsun canim ya o nasil bir agri acaba bende genel oldum ama şükür birsey olamisdi nedeni bellimi doktorunla gorustunmu acaba senin ufaklik kucugum ama guc bende deyip guzelce emiyor demkki masallah ona allah nazarlardan korusun sut acisini cok iyi bilirim asla uyutmaz yatirmaz ilk aylar oluyo zaten sonra yetmedigi icin sömürüyorlar sen sag ki fazlasini koy dolaba ben oglumda yetmediginde o sekilde vermisdim bizde kavussak da artik buyutmeye gecsek 2. Ama bi ozlem bi hasret o koku cok baska ya

Yaa masaAllah afiyet sifa olsun sutun kuzuya bizde bi kavussak artik bebislerimize zaman gecmiyooo. Bebisli hayat nasil cok gazi oluyo mu gece uykusu var mi yoksa aglayan bir prenses mi
İlk gün mama yedi çok gazı oldu.
Şimdi de tabi oluyo ama biraz çabayla hallediyoruz. Şuan uyuyo mesela.
Bide giyinirken çok ağlıyo tarifsiz bişey
Sakinleştirene kadar bi sonraki kaka vakti geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…