Göbek adi zaten kesin Ömer olacak o net.Senin oğlan Ömer olacak
Yalnız değilsinNapsam doğru, beni rahatlatacak pozisyonu bulamıyorum. Sanırım bu saatten sonra rahat kelimesi benim için bir lüks.
Kalça ağrısı bende de var. Yürüyünce kendini belli ediyor. Ve enteresan bir şekilde sadece sağ kalcama vuruyor ağrıo da yürümeyi zorlaştırıyor. Nerelere vursam kendimi acaba
Minik Ömer geliyorGöbek adi zaten kesin Ömer olacak o net.
Bir insan yıllarca Ömer ismine hayran olup oğlum olsaydi adina Ömer koyardim deyip, nasil oluyor da soğuyor ve kaciyor adeta bilmem. Gercekten kendime sasiyorum bu konu icin.
Max 20 gun sonra zaten belirlenmiş olacak
Kızlar çok dertliyim, bu hemoroid beni zorluyor artıknormalde hiç böyle bir problemim yoktu, ilk doğumdan sonra oldu ama geçti. şimdi son haftalarda azdı yine. kanama olmuyor, kabız değilim allahtan o yüzden sanırım. ama sızlama hissi, kaşıntı ve rahatsızlık hissi var. bebek o kadar baskı yapıyor ki hissediyorum o baskıyı orda. bazen oturamıyorum o rahatsızlık hissinden dolayı.
hiç bu yüzden doktora gitmedim, hangi uzmana gidilir onu da bilmiyorum. hamilelikte çıkıyor bir tek. kendi doktoruma mı sorsam? aranızda hamileyken bu sorun için bir krem veya ilaç kullanan var mı?
Benim uyuşukluğum da bitmişti ama sancıdan yürüyememişttim herkesler yürüdü gazını çıkardı gitti ben kaldım bir tek orda 2 gecesabah 8de doguma aldilar beni ,aksam 5ti yurudugumde , o saate kadar hic hareket etmeden yatmistim belden asagiyi hissetmedigim icin ,hareketsizlikte gaza sebep oluyor tabi ,
bilirsin cogu ameliyatta gaz sorunu hep yasanir ,oyuzden hastayi hemen yurutmeye calisirlar ki gaz cikarsin tuvalete gitsin diye ,epiduralden dolayi uzun sure yuruyemeyincede iyice gazim artmisti , bu lavman bayagi rahatlatiyomus ya hic yasamadim ama
Bak diyorum ya ilk hamileliğimde panik bozuklıuğum vardı asla yapamayacağımı düşünüyordum yani bnm için mucize olurdu spinal olmak.arkdaşm benden 2 ay çnce doğuma girecekti bende yanındaydım ve aynı hastaneye gidiyorduk aynı dr a bir girdi doğuma girmesiyle çıkması 20 dkka ben şok oldum ve olduğu gibi gülerken girdi gülerken çıktı baktım kendinde olması süper birşeydi evladını da ilk görmesi sesini duyması odaya gelir gelmez emzirmesi bunlara şahit olunca kafamı hiç meşgul etmeden kendime yapabilirsin dedim ve bida düşünmedim genel olmayıDeniz ya da Ömer olacak.
Artik hangisi olacaksa bilmiyorum.
Hayırlısı olsun.
Seni kiskaniyorum cok
Esimin isi icabi zaten denizi olan illerde ikamet edecegiz, kimbilir belki bi gün benim de evim yesil ve mavi ile ic ice olan bir manzaraya bakar
Grupta kac kisiyiz bilmiyorum ama en cok senin doğum hikayeni okumayi 4 gözle bekliyorum.
(Ve inşallah normal doğum yaparsin)
Ah canim benim cok gecmis olsun, kiyamam yaa.
Benim ablam normal dogum yapmisti, dogumda çok ikinmaktan oluşmuş onda. Cok cekti sonraki yıllarda ama daha sonra gulcin87 gibi ameliyat oldu. Insallah sen ameliyatsiz kurtulursun.
Ben kızımda kendi istegimle geneli secmistim. Anestezi uzmani istedigimi secebilecegimi hepsine uygun oldugumu soylemisti.
Genel sonrasi yasadiklarim sebebiyle spinal ya da epidural dusunuyordum cok korksamda. Dr um bu sefer, geneli tavsiye etmedigini ve onu dinlersem spinal i tavsiye ettigini soyledi. Spinal+sakinlestirici yapariz korkmazsin dedi
Spinal,epidural olan ve yine spinali,epidurali secen arkadaslardan biraz destek almak isterim aslinda. Normalde bana kalsa genel tercihim ama bazi sebeplerden dolayi geneli secmemem gerek iste offff cok zorlaniyorum karar icin oyle boyle degil.
Benim uyuşukluğum da bitmişti ama sancıdan yürüyememişttim herkesler yürüdü gazını çıkardı gitti ben kaldım bir tek orda 2 gecesancıdan dığrulamıyordum yoksa uyuşukluğum geçmişti bile.valla lavman kurtardı beni o ağrıdan anında evimize ışınlandık lavmandan sonra canım lavman
Kızlar merhaba, cuma günü aniden rahatsızladım. Ateş ,halsizlik ,zorla yürüyordum. Cmtsi kendi doktorumun yönlendirmesiyle KBB ye gittim. Kan tahlili yapıldı. Kanda hem bakteri hem virüs çıktı. Azitro antibiyotik ve enfluvir verildi. Doktoruma da sordum kullanabilirsin sorun yok b Grubu ilaç dedi. İçiyorum 2 gündür iyi geldi sayılır ama içim hiç rahat değil. Özellikle enfluvir içerken. Hamileyken bu ilaçları kullanan var mi
İnşallahh yaaa aminhahahikincilerde rahat ederiz insallah rahat rahat cikaririZ gazi fln
Geçmiş olsun, faydasını gördün mü?kızım eşim hepimiz kullanıyoruz. Nasıl bir virüsse hala tam olarak düzenlemedikçarşambadan beri bende enfluvir kullanıyorum banada influenza testi sonucu bu ilacı verdi tek ilacı bu dedi
Okurken doğum yaptın sandım bir ansabah 8de doguma aldilar beni ,aksam 5ti yurudugumde , o saate kadar hic hareket etmeden yatmistim belden asagiyi hissetmedigim icin ,hareketsizlikte gaza sebep oluyor tabi ,
bilirsin cogu ameliyatta gaz sorunu hep yasanir ,oyuzden hastayi hemen yurutmeye calisirlar ki gaz cikarsin tuvalete gitsin diye ,epiduralden dolayi uzun sure yuruyemeyincede iyice gazim artmisti , bu lavman bayagi rahatlatiyomus ya hic yasamadim ama
Sağolun sizede çok geçmiş olsun ben felaket durumdaydım bayılmak üzereydim nerdeyse kemiklerim kırılıyordu gözlerimden yaşlar akıyordu kendiliğinden ve nerdeyse doğuracaktım sancılarım 100 dü nst de çok şükür doktorum dediği gibi 2-3 güne toplardı şuan baya iyiyim tek sıkıntı burnumun tıkalı olması. Dün kontrole gittim doktorum tıkanıklık için antibiyotik önerdi ama yavaş yavaş açılmaya başladı burnum oyüzden kullanmadımGeçmiş olsun, faydasını gördün mü?kızım eşim hepimiz kullanıyoruz. Nasıl bir virüsse hala tam olarak düzenlemedik
Yaa masaAllah afiyet sifa olsun sutun kuzuyaHerkese merhabalar. Ayaktayken hiç rahatsız etmeyen ama yatınca sırtımdan girip omzumdan çıkan bi bıçak batma hissi nedeniyle uzanamıyorum.
Bugün çok kısa bi süre oturarak uyudum o kadar. Günler oldu ayaktayım.
Yorgunluk var ama iyi hissediyorum. Kızım artık çok güzel emiyo. Doğumdan bi gün sonra süt geldi. Bi anda süt dolan memeler yüzünden fenalaştım. Sağma makinesi hayatımı kurtardı diyebilirim. Felaket bi hismiş.
Kızım çok minnak ama çok güçlü anasının gözü bişiy.
Bu arada son muayenede keyfi gayet yerinde olan bebeği karnımı kestiklerinde kendini defalarca kordona dolamış halde bulmuşlar.
Doğduğunda çok güçsüzmüş. Çok şükür kurtulduk. Erken geç, kilolu kilosuz farketmez sadece kavuşmaya odaklanın. Umarım herkes sağlıkla kolay doğumlar yapar :)
Oy maşallah bol bol emsin kuzuHerkese merhabalar. Ayaktayken hiç rahatsız etmeyen ama yatınca sırtımdan girip omzumdan çıkan bi bıçak batma hissi nedeniyle uzanamıyorum.
Yorgunluk var ama iyi hissediyorum. Kızım artık çok güzel emiyo. Doğumdan bi gün sonra süt geldi. Bi anda süt dolan memeler yüzünden fenalaştım. Sağma makinesi hayatımı kurtardı diyebilirim. Felaket bi hismiş.
Bu arada son muayenede keyfi gayet yerinde olan bebeği karnımı kestiklerinde kendini defalarca kordona dolamış halde bulmuşlar.
Doğduğunda çok güçsüzmüş. Çok şükür kurtulduk. Erken geç, kilolu kilosuz farketmez sadece kavuşmaya odaklanın. Umarım herkes sağlıkla kolay doğumlar yapar :)
cok gecmis olsun canim insallah vardir bir ilaci doktorunla görüş bence yoksa hayatın alt ust olurKızlar çok dertliyim, bu hemoroid beni zorluyor artıknormalde hiç böyle bir problemim yoktu, ilk doğumdan sonra oldu ama geçti. şimdi son haftalarda azdı yine. kanama olmuyor, kabız değilim allahtan o yüzden sanırım. ama sızlama hissi, kaşıntı ve rahatsızlık hissi var. bebek o kadar baskı yapıyor ki hissediyorum o baskıyı orda. bazen oturamıyorum o rahatsızlık hissinden dolayı.
hiç bu yüzden doktora gitmedim, hangi uzmana gidilir onu da bilmiyorum. hamilelikte çıkıyor bir tek. kendi doktoruma mı sorsam? aranızda hamileyken bu sorun için bir krem veya ilaç kullanan var mı?
ben egzersiz yaptığım icin gobegi eritmistim canim bide yemedim tabi hep dikkat ettim cok ac gezdimi bilirimBen de oğlumda eski kilomdan daha az kiloya düştüm ancak göbek gitmedi işte o zaman korse takmamistim acaba ondan mı diye düşündüm bunda da takmazsam koca göbek kalacak diye korkuyorum çünkü hamileliklerimde çok kilo alıyorum ben
gecmis olsun canim ya o nasil bir agri acaba bende genel oldum ama şükür birsey olamisdi nedeni bellimi doktorunla gorustunmu acabaHerkese merhabalar. Ayaktayken hiç rahatsız etmeyen ama yatınca sırtımdan girip omzumdan çıkan bi bıçak batma hissi nedeniyle uzanamıyorum.
İlk gün mama yedi çok gazı oldu.Yaa masaAllah afiyet sifa olsun sutun kuzuyabizde bi kavussak artik bebislerimize zaman gecmiyooo. Bebisli hayat nasil cok gazi oluyo mu gece uykusu var mi yoksa aglayan bir prenses mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?