2020 Şubat Anneleri

Hayalimdeki dogummm. Bende epidural alirim cunku hastane ucretinin icinde zaten bedava hem :)) insalalh benimki de kolay olur boyle ☺ Dogum icin ekstra bsey yaptin mi ben hicc dogum kursuna gidemiyorum yogunluktan
inşallah herkes sezeryan ya da normal çok kolay doğum yapar
yok ya ne kurs ne başka bişey hiç bakmadım, cahillik mutluluktur eninde sonunda doğurucaz acı da çeksek unutuluyor, sağlıkla gelsinler en önemlisi o.

hoşgeldin eşin haklı bende öyle düşünmüştüm, tartışmalar olabilir herkes herkesle anlaşmak zorunda değil, ama burda konuştuğun başka insanlar da var keşke hiç gitmeseydin ama olsun geri geldin sonuçta ve hoşgeldin :)

ay bi ara yaz da gülelim o isimleri
Bulut da çok tatlı isimmiş gerçekten ama eşim Demir diyor ya Bulut desem şimdi ne kadar tezat olur düşünsene adam sert isim seviyo ya, bi de diyoki sana göre hep çocuk kalcak herhalde diyo. büyücekler sonuçta, o zaman isimler sert gelmez diyor, haklı da ama işte biz analara göre hep küçük kalacak bu bebeler

eşinden ne güzel bahsediyorsun ne mutlu sana da ona da :) allah bozmasın. ilişkilerde bir taraf hep toparlayıcı oluyor. öyle olmasa zaten ilişkiler yürümez. bu da sevmekle olur zaten.
senin artık kendi ailen var, sende yaşadığın kötü anılardan çok şey öğrenmişsindir, o yüzden eminimki çok güzel bir aile olacaksınızdır

Kızlar biz cıktık doktordan nst de sancı yok
35+3 üz 2800 gram cıktı tosun
Bidaha 37+0 a gün aldık.
Yüzünü göremedik sırtı dönüktü
hadi gözünaydın
bizim de geçen sırtı dönüktü. yüzünü göremeyince üzülmüyorum ben artık ya az kaldı zaten, sağlıkla doğsun da inşallah ömrüm yettiğince bakıcam evlatlarımın yüzüne

Evet çok şükür.
Makine çok önemliymiş. Süt gelse de gelmese de sağmak gerekiyo. Ben ilk defa emzireceğimden bunları düşünememiştim. Dün sütler memelerden çıkmasa poff diye patlayacaktım :)
Kız henüz o kadar çok emmiyo, zaten memenin birini tutmadı hep sağı emdi, sol patlayacak gibi oldu. Herkes doğuma kadar bitane edinmeye baksın :)
İyi dedin çok içmeyeyim. Günde iki kere içiyorum şimdilik iyi gidiyorum.

Canım sen doğurdun galiba,gözün aydın,güle güle büyüt :)Umarım sen de bebek de iyisinizdir
ben de 37 de sezeryan oluyorum,trombosit düşüklüğünden dolayı.
Süt sağma makinesi elle sağılanlardan var bende acaba iş görür mü elektronik olması şart mı ?

Günaydın kızlar Bende bu ara çok uyuyanlardanım her yana dönüşümde tuvalete kalkıyorum ama ona alıştım artık bugün bi ara uyandığımda karnımı baya sıktığımı hissettim neden öyle birşey yaptım hiç bilmiyorum bebeğe bi zararı olur mu diye korktum ama hareket ediyor keyfi yerinde demekki. Bizde inşllh yarın kontrole gidicez 1 aya yaklaştı gitmeyeli o kadar merak ediyorum ki boyunu kilosunu inşllh iyidir

Bir de tecrübeli sezeryan olan arkadaşlardan zamanı olan varsa çantanıza neler koydunuz,biri listeyi atabilirse çok çok memnun olurum

Canım süt sağma makinası hangi marka kullanıyosun bende henüz almadım sen böyle yazınca almaya karar verdim

Mart annesinden şubat annelerine selam nasil gidiyor doğum yapan varmi nasilsiniz. Yan komşu gibi daldim buraya
Canım hoşgeldin bende aslında mart annesiyim diyebilirim ama buradayım sürekli arada bende size geliyorum takibe ama o kadar aktifsiniz ki maşallh takip edemiyorum sen kaçıncı haftandasın ?

Ben üzülüyorum ama neyseki dediğin gibi1 ay kaldı doya doya görcez allah nasip ederse

Ben üzülüyorum ama neyseki dediğin gibi1 ay kaldı doya doya görcez allah nasip ederse
Bizimki de son zamanlarda hiç göstermiyo yüzünü ama bende yeb in dediği gibi hiç merak etmiyorum iyi olsun sağlıklı olsun yüzünü zaten doğunca bol bol görücez inşllh

evet makine bu yüzden önemli. benim sütüm de 3. gün kızımın emmesi ve makineyle çekmemle geldi. daha aşırı güçlü ememedikleri için makine gibi getirtemiyorlar sütü.
ya da işte senin gibi birden meme süt dolup acı veriyor. bu arada sağdığın sütleri buzluğa koyarken poşetine saatini de yaz ki gece sağdığını gece, gündüz sağdığını gündüz vermelisin bebişine.

bol bol sütün olsun, gaz yapmadan cuk cuk emsin de büyüsün inşallah

Hoşgeldin cnm tekrar özlettin kendini doğru karar vermişsin seni merak ediyordum

İyi yaptin canim son aylar agrilar sizilar uykusuzluklar idare etmeye calisiyorus hepimiz sen nasilsin ?

Kizlarrr cok mutluyum 3 haftadir kilo almamisimmm yarim kg sadece. Onu da doktorun tartisi gostermedi baskul oldugundan kizim 600 gram almis. 2 kilo 43 cm. 32+2 deyiz :) gozleri golge olmus gozukmuyor pozisyonu suan bas gelis.
Maşallah dudaklara bak Sağlıkla gelsin kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…