- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Hoşgeldin canım benimki de az hareket ediyor bu araHoşbuldum canım. Erkenci mi bilmiyorum ama bu hareket etmeme meselesi fena halde canımı sıkıyor. Şimdi bekliyorum doktoru ne diyecek bakalım. Senin nasıl gidiyor?
inşallah herkes sezeryan ya da normal çok kolay doğum yaparHayalimdeki dogummm. Bende epidural alirim cunku hastane ucretinin icinde zaten bedava hem :)) insalalh benimki de kolay olur boyle ☺ Dogum icin ekstra bsey yaptin mi ben hicc dogum kursuna gidemiyorum yogunluktan
hoşgeldinKızlar nasılsınız. Sizi özledimhepiniz heyecanla bekliyorsunuz ara ara okuyorum. Yazmayacaktım ama eşim yazmam konusunda telkin etti. Bir kaç kişiyle tartışmış olup küsmen diğerlerine haksızlık değil mi dedi. Düşündüm hak verdim.
Bize bi akraba bulut ismini önermişti, sen uçak deyince aklima geldi.
Ya benim esim mukemmel bi insan benim gözümde. O olmasa idi napardim bilmiyorum.
O kadar pozitif ve o kadar guler yuzlu biri ki, benim cocuklugum dayak mutsuzluk dolu gecti belki ondandir agrasiflik oluyor arada ve sinirli bi yapim var ama anlik boyle gelip gecer. Kin tutmam merhametliyimde. Lakin eşim boyle biri olmasa idi benim kahrimi cekmezdi sanki(((
Isim konusuna gelecem bunlari yazdiktan sonra :)) o kadar cok isim buldum lki aslinda guzellerdi de, ama istemedigi icin oyle komik kulplar buldu ki eleye eleye 2 de kaldik.
Kendisinin onerdigi isimleri buraya hic yazmadim mesela :)))) kesin gulerdin vecihi gibi hahaha.
hadi gözünaydınKızlar biz cıktık doktordan nst de sancı yok
35+3 üz 2800 gram cıktı tosun
Bidaha 37+0 a gün aldık.
Yüzünü göremedik sırtı dönüktü
Evet çok şükür.çok sevindim iyi olmanıza :)
küçükler ama çok güçlüler emerken. bak sütüm olmazsa diye korkuyordun ama sütün taştı nerdeyse maşallah. o yüzden burdaki kızlara da hep doğumdan önce makine alın dedim, o olmazsa mastit bile olunur allah korusun.
belini karnını sırtını hep sıcak tut, gaz sancısı çok fena bir şey. rezene gerçekten çok iyi geliyor ama fazla tüketmemeye de dikkat et, ben ayarı biraz kaçırınca afedersin inanılmaz ishal olmuştum çok fenaydı.
Umarım yektacımAllah korumuş cnm bebeğini. Umarım diğer ağrılarında biran önce geçer cnm
Canım sen doğurdun galiba,gözün aydın,güle güle büyüt :)Umarım sen de bebek de iyisinizdirEvet çok şükür.
Makine çok önemliymiş. Süt gelse de gelmese de sağmak gerekiyo. Ben ilk defa emzireceğimden bunları düşünememiştim. Dün sütler memelerden çıkmasa poff diye patlayacaktım :)
Kız henüz o kadar çok emmiyo, zaten memenin birini tutmadı hep sağı emdi, sol patlayacak gibi oldu. Herkes doğuma kadar bitane edinmeye baksın :)
İyi dedin çok içmeyeyim. Günde iki kere içiyorum şimdilik iyi gidiyorum.
Canım süt sağma makinası hangi marka kullanıyosunEvet çok şükür.
Makine çok önemliymiş. Süt gelse de gelmese de sağmak gerekiyo. Ben ilk defa emzireceğimden bunları düşünememiştim. Dün sütler memelerden çıkmasa poff diye patlayacaktım :)
Kız henüz o kadar çok emmiyo, zaten memenin birini tutmadı hep sağı emdi, sol patlayacak gibi oldu. Herkes doğuma kadar bitane edinmeye baksın :)
Canım hoşgeldin bende aslında mart annesiyim diyebilirim ama buradayım sürekliMart annesinden şubat annelerine selamnasil gidiyor doğum yapan varmi nasilsiniz. Yan komşu gibi daldim buraya
Ben üzülüyorum ama neyseki dediğin gibi1 ay kaldı doya doya görcez allah nasip edersehadi gözünaydın ☺
bizim de geçen sırtı dönüktü. yüzünü göremeyince üzülmüyorum ben artık ya az kaldı zaten, sağlıkla doğsun da inşallah ömrüm yettiğince bakıcam evlatlarımın yüzüne ☺
Bizimki de son zamanlarda hiç göstermiyo yüzünüBen üzülüyorum ama neyseki dediğin gibi1 ay kaldı doya doya görcez allah nasip ederse
evet makine bu yüzden önemli. benim sütüm de 3. gün kızımın emmesi ve makineyle çekmemle geldi. daha aşırı güçlü ememedikleri için makine gibi getirtemiyorlar sütü.Evet çok şükür.
Hoşgeldin cnm tekrar özlettin kendini doğru karar vermişsin seni merak ediyordumKızlar nasılsınız. Sizi özledimhepiniz heyecanla bekliyorsunuz ara ara okuyorum. Yazmayacaktım ama eşim yazmam konusunda telkin etti. Bir kaç kişiyle tartışmış olup küsmen diğerlerine haksızlık değil mi dedi. Düşündüm hak verdim.
oh masallah ,,seninkide kendini kurtardiKızlar biz cıktık doktordan nst de sancı yok
35+3 üz 2800 gram cıktı tosun
Bidaha 37+0 a gün aldık.
Yüzünü göremedik sırtı dönüktü
Saç kılı kalınlığında iğneler var hiç acımıyor ağrıyan yere saplanıyor oradaki kan akışını sağlayıp ağrıyı azaltıyorKuru iğne ne ki
Ben asm deki hemsireme sormustum her gebede gorulmuyo ama gorulen gebelerde var normal dedi ama tabi mudahale etmemek gerekiyoDoktpr
Doktoruma da sordum bakalım ne diyecek nette meme başını uyarmayın süt gelmesini sağlayan hormonlar erken doğumu tetikleyebilir diyor.
İyi yaptin canimKızlar nasılsınız. Sizi özledimhepiniz heyecanla bekliyorsunuz ara ara okuyorum. Yazmayacaktım ama eşim yazmam konusunda telkin etti. Bir kaç kişiyle tartışmış olup küsmen diğerlerine haksızlık değil mi dedi. Düşündüm hak verdim.
Maşallah dudaklara bakKizlarrr cok mutluyum 3 haftadir kilo almamisimmm yarim kg sadece. Onu da doktorun tartisi gostermedi baskul oldugundankizim 600 gram almis. 2 kilo 43 cm. 32+2 deyiz :) gozleri golge olmus gozukmuyor pozisyonu suan bas gelis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?