Doktoruma da sordum bakalım ne diyecek nette meme başını uyarmayın süt gelmesini sağlayan hormonlar erken doğumu tetikleyebilir diyor.7. Ayimdan beri oluyo benim
En son şok bir şekilde 1 ay hiç kilo almamayı başarmışım 61de kalmıştım. Şimdi acısını çıkarmışımdır.sen iyiydin sanki son koydugun storyde , kac kilodasin suan
Beni de ekleyin kız beni de dışlamayınHic.gormedim o mesajlari kiyeni gordum herkesi ekledim
Aynen sağ tarafı sündü artık pijamalarınınHamileliğin şanındandır son aylar böyle yatamamak oturamamak dönememekbende eşimin kıyafetine yapışıp dönüyorum
Hayalimdeki dogummm. Bende epidural alirim cunku hastane ucretinin icinde zaten bedava hem :)) insalalh benimki de kolay olur boyleyok daha neler kız
ya zaten artık çoğu doktor kesi yapıyor.
doktorum gelene kadar ebeyle ıkınma egzersizleri yaptık. doktorum gelince üç kere çok güçlü ıkındım, sonra ebe de şöyle karnıma azıcık bastırdı pıt diye çıktı bebek hiç anlamadım birden bacaklarımın arasında kızımı gördüm çok acayipti
Ben sktigim halde gelmiyor gelen giden yok :) meraktan bakiyom aradaKızlar sizin de göğüslerinizde sızlama kramp girer gibi ağrı oluyor mu? Ayrıca sürekli süt lekeniz oluyor mu çamaşırınızda ben baya sütleniyorum galiba
HoşgeldinnnnnnnKızlar nasılsınız. Sizi özledimhepiniz heyecanla bekliyorsunuz ara ara okuyorum. Yazmayacaktım ama eşim yazmam konusunda telkin etti. Bir kaç kişiyle tartışmış olup küsmen diğerlerine haksızlık değil mi dedi. Düşündüm hak verdim.
Hoşgeldin canımKızlar nasılsınız. Sizi özledimhepiniz heyecanla bekliyorsunuz ara ara okuyorum. Yazmayacaktım ama eşim yazmam konusunda telkin etti. Bir kaç kişiyle tartışmış olup küsmen diğerlerine haksızlık değil mi dedi. Düşündüm hak verdim.
Hoşbuldum canım . Ben iyiyim ama bu kız beni deli etmeye başladı nstde hareket etmiyor bugünde kontrol vardı. Herşey normal ama hareket yok. Serum verdi sonra yine nst bakılacak. Böyle giderse daha ne kadar bekleriz bilmiyorum. Endişeliyim. Senin nasıl gidiyor?Hoşgeldinnnnnnn
Nasilsin?
Hersey yolundadir inşallah canimcim
Bize bi akraba bulut ismini önermişti, sen uçak deyince aklima geldi.olsun olsun gemilerde olsa uzak kalıcaktınız böyle daha iyi :)
benim eşim de gökyüzüne ve uçaklara aşık bir adam. evde her yerde her model uçağımız var koycak yer kalmadıpilot olacakmış sonra vazgeçmiş ben ev kuşu bir adamım yapamam öyle evden uzak demiş şimdi havaalanında bir firmada idari kısımda, yine uçaklarla haşır neşir ama uçmuyor en azından. biz de gökyüzüyle ilgili bi isim mi bulsaydık ya da benim eşim bi garip ya gider Vecihi falan koyardı kesin
Hoş buldum canım. İyiyim sağol sen nasılsın. Erzurumdayım . Hatta hastanede acildeyimHoşgeldin canım ☺☺nasılsın neredesin
Ben kizimdan tecrubeliyim canim bu nst konusunda. C.tesi kontrolde hemsire dedi ki, buyuk ihtimal tekrar ister dr unuz sonuc pek iyi degil hareket etmedigi icin dedi. Dr um da tam tersi, kontrolde cok hareket ettigi için gayet saglikli keyfi yerinde dedi. Anne olarak gun icinde zaten ne kadar hareket etti vs hepsini biliyoruz ve o yuzden de nst anlik 30 dk yi naz alıyor. Kalp onemli yaa. Aralikta ciksin ritmi kafi bence tabiiHoşbuldum canım . Ben iyiyim ama bu kız beni deli etmeye başladı nstde hareket etmiyor bugünde kontrol vardı. Herşey normal ama hareket yok. Serum verdi sonra yine nst bakılacak. Böyle giderse daha ne kadar bekleriz bilmiyorum. Endişeliyim. Senin nasıl gidiyor?
ben 77 kiloyum suan sedacim ,istersen bana kilolu oldugundan bahsetmeEn son şok bir şekilde 1 ay hiç kilo almamayı başarmışım 61de kalmıştım. Şimdi acısını çıkarmışımdır.
Hoş buldum canım. İyiyim sağol sen nasılsın. Erzurumdayım . Hatta hastanede acildeyim
Sanki bende azalmış gibi hissediyorum. Karnımı çok acıtırdı şimdi baya uysal. Geçen haftada bu nedenle hastanede yattım. Korkuyorum ister istemez.Ben kizimdan tecrubeliyim canim bu nst konusunda. C.tesi kontrolde hemsire dedi ki, buyuk ihtimal tekrar ister dr unuz sonuc pek iyi degil hareket etmedigi icin dedi. Dr um da tam tersi, kontrolde cok hareket ettigi için gayet saglikli keyfi yerinde dedi. Anne olarak gun icinde zaten ne kadar hareket etti vs hepsini biliyoruz ve o yuzden de nst anlik 30 dk yi naz alıyor. Kalp onemli yaa. Aralikta ciksin ritmi kafi bence tabii
ben oğluma hamileyken oda hiç hareket etmezdi. nst de sıfır sancı çıkmıstı doktor daha zaman var demişti eve geldik bi saat sonra sancım basladı ve doğduHoşbuldum canım . Ben iyiyim ama bu kız beni deli etmeye başladı nstde hareket etmiyor bugünde kontrol vardı. Herşey normal ama hareket yok. Serum verdi sonra yine nst bakılacak. Böyle giderse daha ne kadar bekleriz bilmiyorum. Endişeliyim. Senin nasıl gidiyor?
Kilo aldikca yerleri daraliyormus ya, belki o yuzdendir hareket azalmasi. Gerci sen hissedersin bunu en iyi. Ne zaman belli olacak acilde beklemedemisiniz suan? Salgin var maske takaydiniz canim.Sanki bende azalmış gibi hissediyorum. Karnımı çok acıtırdı şimdi baya uysal. Geçen haftada bu nedenle hastanede yattım. Korkuyorum ister istemez.
hoş geldın cnmmm ya bnm de nst de hareket cıkmadı ama bn kendım hssdyrm ve goruyorum hareket sen hsstmıyomusunHoşbuldum canım . Ben iyiyim ama bu kız beni deli etmeye başladı nstde hareket etmiyor bugünde kontrol vardı. Herşey normal ama hareket yok. Serum verdi sonra yine nst bakılacak. Böyle giderse daha ne kadar bekleriz bilmiyorum. Endişeliyim. Senin nasıl gidiyor?
Hoşbuldum canım. Erkenci mi bilmiyorum ama bu hareket etmeme meselesi fena halde canımı sıkıyor. Şimdi bekliyorum doktoru ne diyecek bakalım. Senin nasıl gidiyor?Hoşgeldin tekrar
Hayırdır herşey yolundadır umarım. Erkencilerden mi yoksa senin bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?