2020 Şubat Anneleri

Hayalimdeki dogummm. Bende epidural alirim cunku hastane ucretinin icinde zaten bedava hem :)) insalalh benimki de kolay olur boyle Dogum icin ekstra bsey yaptin mi ben hicc dogum kursuna gidemiyorum yogunluktan

Kızlar nasılsınız. Sizi özledim hepiniz heyecanla bekliyorsunuz ara ara okuyorum. Yazmayacaktım ama eşim yazmam konusunda telkin etti. Bir kaç kişiyle tartışmış olup küsmen diğerlerine haksızlık değil mi dedi. Düşündüm hak verdim.

Hoşgeldinnnnnnn

Nasilsin?
Hersey yolundadir inşallah canimcim

Hoşgeldin canım nasılsın neredesin

Hoşgeldinnnnnnn

Nasilsin?
Hersey yolundadir inşallah canimcim
Hoşbuldum canım . Ben iyiyim ama bu kız beni deli etmeye başladı nstde hareket etmiyor bugünde kontrol vardı. Herşey normal ama hareket yok. Serum verdi sonra yine nst bakılacak. Böyle giderse daha ne kadar bekleriz bilmiyorum. Endişeliyim. Senin nasıl gidiyor?

Bize bi akraba bulut ismini önermişti, sen uçak deyince aklima geldi.
Ya benim esim mukemmel bi insan benim gözümde. O olmasa idi napardim bilmiyorum.
O kadar pozitif ve o kadar guler yuzlu biri ki, benim cocuklugum dayak mutsuzluk dolu gecti belki ondandir agrasiflik oluyor arada ve sinirli bi yapim var ama anlik boyle gelip gecer. Kin tutmam merhametliyimde. Lakin eşim boyle biri olmasa idi benim kahrimi cekmezdi sanki (((
Isim konusuna gelecem bunlari yazdiktan sonra :)) o kadar cok isim buldum lki aslinda guzellerdi de, ama istemedigi icin oyle komik kulplar buldu ki eleye eleye 2 de kaldik.
Kendisinin onerdigi isimleri buraya hic yazmadim mesela :)))) kesin gulerdin vecihi gibi hahaha.

Ben kizimdan tecrubeliyim canim bu nst konusunda. C.tesi kontrolde hemsire dedi ki, buyuk ihtimal tekrar ister dr unuz sonuc pek iyi degil hareket etmedigi icin dedi. Dr um da tam tersi, kontrolde cok hareket ettigi için gayet saglikli keyfi yerinde dedi. Anne olarak gun icinde zaten ne kadar hareket etti vs hepsini biliyoruz ve o yuzden de nst anlik 30 dk yi naz alıyor. Kalp onemli yaa. Aralikta ciksin ritmi kafi bence tabii

Sanki bende azalmış gibi hissediyorum. Karnımı çok acıtırdı şimdi baya uysal. Geçen haftada bu nedenle hastanede yattım. Korkuyorum ister istemez.

ben oğluma hamileyken oda hiç hareket etmezdi. nst de sıfır sancı çıkmıstı doktor daha zaman var demişti eve geldik bi saat sonra sancım basladı ve doğdu hiç aldanma yani

Sanki bende azalmış gibi hissediyorum. Karnımı çok acıtırdı şimdi baya uysal. Geçen haftada bu nedenle hastanede yattım. Korkuyorum ister istemez.
Kilo aldikca yerleri daraliyormus ya, belki o yuzdendir hareket azalmasi. Gerci sen hissedersin bunu en iyi. Ne zaman belli olacak acilde beklemedemisiniz suan? Salgin var maske takaydiniz canim.

hoş geldın cnmmm ya bnm de nst de hareket cıkmadı ama bn kendım hssdyrm ve goruyorum hareket sen hsstmıyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…