- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Canım şükür sen nasılsın nasıl gidiyorKızlar nasılsınız. Sizi özledimhepiniz heyecanla bekliyorsunuz ara ara okuyorum. Yazmayacaktım ama eşim yazmam konusunda telkin etti. Bir kaç kişiyle tartışmış olup küsmen diğerlerine haksızlık değil mi dedi. Düşündüm hak verdim.
Sagol kuzummmMaşallah dudaklara bakSağlıkla gelsin kuzu
Anlatsam roman olur derler ya hakikaten oyleydi hayatım.inşallah herkes sezeryan ya da normal çok kolay doğum yapar ❤
yok ya ne kurs ne başka bişey hiç bakmadım, cahillik mutluluktureninde sonunda doğurucaz acı da çeksek unutuluyor, sağlıkla gelsinler en önemlisi o.
hoşgeldin ☺ eşin haklı bende öyle düşünmüştüm, tartışmalar olabilir herkes herkesle anlaşmak zorunda değil, ama burda konuştuğun başka insanlar da var keşke hiç gitmeseydin ama olsun geri geldin sonuçta ve hoşgeldin :)
ay bi ara yaz da gülelim o isimleri
Bulut da çok tatlı isimmiş gerçekten ama eşim Demir diyor ya Bulut desem şimdi ne kadar tezat olur düşünseneadam sert isim seviyo ya, bi de diyoki sana göre hep çocuk kalcak herhalde diyo. büyücekler sonuçta, o zaman isimler sert gelmez diyor, haklı da ama işte biz analara göre hep küçük kalacak bu bebeler
eşinden ne güzel bahsediyorsun ne mutlu sana da ona da :) allah bozmasın. ilişkilerde bir taraf hep toparlayıcı oluyor. öyle olmasa zaten ilişkiler yürümez. bu da sevmekle olur zaten.
senin artık kendi ailen var, sende yaşadığın kötü anılardan çok şey öğrenmişsindir, o yüzden eminimki çok güzel bir aile olacaksınızdır
goremedim bebisin fotosunu yahu,ilk yazdigini kacirdimSagol kuzummm
Oh maşallah büyümüş kuzucuk benimde hep eliyle kapatıyorKızlar biz cıktık doktordan nst de sancı yok
35+3 üz 2800 gram cıktı tosun
Bidaha 37+0 a gün aldık.
Yüzünü göremedik sırtı dönüktü
Oyy maşallahKizlarrr cok mutluyum 3 haftadir kilo almamisimmm yarim kg sadece. Onu da doktorun tartisi gostermedi baskul oldugundankizim 600 gram almis. 2 kilo 43 cm. 32+2 deyiz :) gozleri golge olmus gozukmuyor pozisyonu suan bas gelis.
ben oğluma hamileyken oda hiç hareket etmezdi. nst de sıfır sancı çıkmıstı doktor daha zaman var demişti eve geldik bi saat sonra sancım basladı ve doğduhiç aldanma yani
Kilo aldikca yerleri daraliyormus ya, belki o yuzdendir hareket azalmasi. Gerci sen hissedersin bunu en iyi. Ne zaman belli olacak acilde beklemedemisiniz suan? Salgin var maske takaydiniz canim.
hoş geldın cnmmm ya bnm de nst de hareket cıkmadı ama bn kendım hssdyrm ve goruyorum hareket sen hsstmıyomusun
inşallah herkes sezeryan ya da normal çok kolay doğum yapar ❤
yok ya ne kurs ne başka bişey hiç bakmadım, cahillik mutluluktureninde sonunda doğurucaz acı da çeksek unutuluyor, sağlıkla gelsinler en önemlisi o.
hoşgeldin ☺ eşin haklı bende öyle düşünmüştüm, tartışmalar olabilir herkes herkesle anlaşmak zorunda değil, ama burda konuştuğun başka insanlar da var keşke hiç gitmeseydin ama olsun geri geldin sonuçta ve hoşgeldin :)
ay bi ara yaz da gülelim o isimleri
Bulut da çok tatlı isimmiş gerçekten ama eşim Demir diyor ya Bulut desem şimdi ne kadar tezat olur düşünseneadam sert isim seviyo ya, bi de diyoki sana göre hep çocuk kalcak herhalde diyo. büyücekler sonuçta, o zaman isimler sert gelmez diyor, haklı da ama işte biz analara göre hep küçük kalacak bu bebeler
eşinden ne güzel bahsediyorsun ne mutlu sana da ona da :) allah bozmasın. ilişkilerde bir taraf hep toparlayıcı oluyor. öyle olmasa zaten ilişkiler yürümez. bu da sevmekle olur zaten.
senin artık kendi ailen var, sende yaşadığın kötü anılardan çok şey öğrenmişsindir, o yüzden eminimki çok güzel bir aile olacaksınızdır
Hoşgeldin cnm tekrar özlettin kendini doğru karar vermişsin seni merak ediyordum
İyi yaptin canimson aylar agrilar sizilar uykusuzluklar idare etmeye calisiyorus hepimiz sen nasilsin ?
Arkadaşlar teşekkür ederim. Ben iyiyim kontroller oluyor sürekli . Sizleri gerçekten çok özlemiştim. Hamileliğin en bulantılı kötü zamanlarında tanıdım sizleri. Birbirimize destek olduk soru ve sorunları paylaştık. Bu son zamanlarda sizden uzak kalmaya dayanamadımCanım şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
kuafrmuuu amma guzel hngı hastaneKızlar çantamı hazırladım hastanede yattığım gece götürdüm Allahtan doğum olmadı. Sizler de hazırlayın bir kenarda dursun bence. Büyük boy valiz oldu valla. Ben birde sırt çantası hazırladım günü birlik yatışlar için. Hastaneyi doğumdan sonraki odaları çalışanların muamelesi ordaki prosedürleri öğrenmiş oldum.2.900 ödeyecekmişim. Kuaför ,3 poz çekim vs var içinde.
Arkadaşlar teşekkür ederim. Ben iyiyim kontroller oluyor sürekli . Sizleri gerçekten çok özlemiştim. Hamileliğin en bulantılı kötü zamanlarında tanıdım sizleri. Birbirimize destek olduk soru ve sorunları paylaştık. Bu son zamanlarda sizden uzak kalmaya dayanamadımBenim kızım nazlı çıktı nst de hiç hareket etmiyor. Doktor herşeyi kontrol ediyor bir sorun gözükmüyor. 36+2 bugün .kilosu geçen perşembe 2.800gramdı. Bebeği almak istemiyor suyun kan akımın iyi diyor. Aklıma deli sorular geliyor kordon mu dolandı diye yada yeri daralmıştır diye düşünüyorum. Kordon olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum. Bazen doğuranlara imreniyorum. Karnımda duracağına gözümün önünde mi dursa diyorum gerçekten son zamanlar geçmek bilmiyor.
Teşekkür ederim canım hoşbuldum. Önceden içerde ne kadar dursa kârdır derdim ama son günlerde bu düşüncem değişti. Ama şimdi dendoğum dese hemen Oturup ağlayacak gibiyim çok duygusalım. Sezeryan sürecini düşünüyorum. Yeni bir bebek uykusuz geceler meme hassasiyeti gözüm korkuyor. Evdeki küçük sıpa bu durumu nasıl karşılayacak . Gelecek günlerden korkuyorumhosgeldin yeniden ☺ senin 37 hafta gorunuyor aslinda kilosuda cok iyi ,simdi dogum olsa kuveze bile gerek kalmaz ,yinede iceride nekadar dursa okadar iyidir
Benim doktor da yazdı bu haftalarda normal ama sıkmayalım sıkarsan daha fazla gelir dediBen asm deki hemsireme sormustum her gebede gorulmuyo ama gorulen gebelerde var normal dedi ama tabi mudahale etmemek gerekiyo
Aman Allahım maşallah yanaklar köfteKizlarrr cok mutluyum 3 haftadir kilo almamisimmm yarim kg sadece. Onu da doktorun tartisi gostermedi baskul oldugundankizim 600 gram almis. 2 kilo 43 cm. 32+2 deyiz :) gozleri golge olmus gozukmuyor pozisyonu suan bas gelis.
Erzurum özel Buhara hastanesi .kuafrmuuu amma guzel hngı hastane
cnm sen hsstmıyomusun pekı oynama kıprdama tekme:)Teşekkür ederim canım hoşbuldum. Önceden içerde ne kadar dursa kârdır derdim ama son günlerde bu düşüncem değişti. Ama şimdi dendoğum dese hemen Oturup ağlayacak gibiyim çok duygusalım. Sezeryan sürecini düşünüyorum. Yeni bir bebek uykusuz geceler meme hassasiyeti gözüm korkuyor. Evdeki küçük sıpa bu durumu nasıl karşılayacak . Gelecek günlerden korkuyorumşimdi gün aşırı nstye gireceğim bakalım ne zaman pat diye doğum diyecek
Hoşbuldum canım. Aslında hareket var canım hissediyorum Ama eskisi gibi değil. Nst öncesi karnımı oyuyordu resmen. Oraya girince hareket etmiyor 2 haftadır böyle. Özellikle yemek yiyip gidiyorum. Ama serum takınca hareketleniyor .hoş geldın cnmmm ya bnm de nst de hareket cıkmadı ama bn kendım hssdyrm ve goruyorum hareket sen hsstmıyomusun
bn azıcık sımıt yeyıp grmıstım hc oynamadı ama kalp atsları falan normaldi ama kendımde görüyorum kıpırdama bnde gtsemmıkı sorun olurmu acabaHoşbuldum canım. Aslında hareket var canım hissediyorum Ama eskisi gibi değil. Nst öncesi karnımı oyuyordu resmen. Oraya girince hareket etmiyor 2 haftadır böyle. Özellikle yemek yiyip gidiyorum. Ama serum takınca hareketleniyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?