2020 Şubat Anneleri

Canım şükür sen nasılsın nasıl gidiyor

Anlatsam roman olur derler ya hakikaten oyleydi hayatım.
Neyse dedigin gibi⚘
Kizima mesela pamuk koyalim adina,pamuk sekeri deriz demisti gibi gibi. Digerlerini yazmicam benzetmeleri epey komik diyimmm :))

Kızlar nasılsınız?
ben dün gece inanılmaz bir kaburga ağrısıyla uyandım Allahım dedim herhalde kaburgam kırıldı ovaladım bayağı bir, sanırım oğluş sıkıştırdı ki içimde pozisyon değiştirdiğini hissettiğim an geçti eğer geçmese eşimi uyandırıp hastaneye gidecektim o kadar kötüydü

Kizlarrr cok mutluyum 3 haftadir kilo almamisimmm yarim kg sadece. Onu da doktorun tartisi gostermedi baskul oldugundan kizim 600 gram almis. 2 kilo 43 cm. 32+2 deyiz :) gozleri golge olmus gozukmuyor pozisyonu suan bas gelis.
Oyy maşallah çok güzel minnoş sana benziyor kuzum maşallah

ben oğluma hamileyken oda hiç hareket etmezdi. nst de sıfır sancı çıkmıstı doktor daha zaman var demişti eve geldik bi saat sonra sancım basladı ve doğdu hiç aldanma yani
Kilo aldikca yerleri daraliyormus ya, belki o yuzdendir hareket azalmasi. Gerci sen hissedersin bunu en iyi. Ne zaman belli olacak acilde beklemedemisiniz suan? Salgin var maske takaydiniz canim.
hoş geldın cnmmm ya bnm de nst de hareket cıkmadı ama bn kendım hssdyrm ve goruyorum hareket sen hsstmıyomusun
Hoşgeldin cnm tekrar özlettin kendini doğru karar vermişsin seni merak ediyordum
İyi yaptin canim son aylar agrilar sizilar uykusuzluklar idare etmeye calisiyorus hepimiz sen nasilsin ?
Canım şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
Arkadaşlar teşekkür ederim. Ben iyiyim kontroller oluyor sürekli . Sizleri gerçekten çok özlemiştim. Hamileliğin en bulantılı kötü zamanlarında tanıdım sizleri. Birbirimize destek olduk soru ve sorunları paylaştık. Bu son zamanlarda sizden uzak kalmaya dayanamadım Benim kızım nazlı çıktı nst de hiç hareket etmiyor. Doktor herşeyi kontrol ediyor bir sorun gözükmüyor. 36+2 bugün .kilosu geçen perşembe 2.800gramdı. Bebeği almak istemiyor suyun kan akımın iyi diyor. Aklıma deli sorular geliyor kordon mu dolandı diye yada yeri daralmıştır diye düşünüyorum. Kordon olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum. Bazen doğuranlara imreniyorum. Karnımda duracağına gözümün önünde mi dursa diyorum gerçekten son zamanlar geçmek bilmiyor.

Kızlar çantamı hazırladım hastanede yattığım gece götürdüm Allahtan doğum olmadı. Sizler de hazırlayın bir kenarda dursun bence. Büyük boy valiz oldu valla. Ben birde sırt çantası hazırladım günü birlik yatışlar için. Hastaneyi doğumdan sonraki odaları çalışanların muamelesi ordaki prosedürleri öğrenmiş oldum.2.900 ödeyecekmişim. Kuaför ,3 poz çekim vs var içinde.

kuafrmuuu amma guzel hngı hastane

hosgeldin yeniden senin 37 hafta gorunuyor aslinda kilosuda cok iyi ,simdi dogum olsa kuveze bile gerek kalmaz ,yinede iceride nekadar dursa okadar iyidir

hosgeldin yeniden ☺ senin 37 hafta gorunuyor aslinda kilosuda cok iyi ,simdi dogum olsa kuveze bile gerek kalmaz ,yinede iceride nekadar dursa okadar iyidir
Teşekkür ederim canım hoşbuldum. Önceden içerde ne kadar dursa kârdır derdim ama son günlerde bu düşüncem değişti. Ama şimdi dendoğum dese hemen Oturup ağlayacak gibiyim çok duygusalım. Sezeryan sürecini düşünüyorum. Yeni bir bebek uykusuz geceler meme hassasiyeti gözüm korkuyor. Evdeki küçük sıpa bu durumu nasıl karşılayacak . Gelecek günlerden korkuyorum şimdi gün aşırı nstye gireceğim bakalım ne zaman pat diye doğum diyecek

Kizlarrr cok mutluyum 3 haftadir kilo almamisimmm yarim kg sadece. Onu da doktorun tartisi gostermedi baskul oldugundan kizim 600 gram almis. 2 kilo 43 cm. 32+2 deyiz :) gozleri golge olmus gozukmuyor pozisyonu suan bas gelis.
Aman Allahım maşallah yanaklar köfte

cnm sen hsstmıyomusun pekı oynama kıprdama tekme:)

hoş geldın cnmmm ya bnm de nst de hareket cıkmadı ama bn kendım hssdyrm ve goruyorum hareket sen hsstmıyomusun
Hoşbuldum canım. Aslında hareket var canım hissediyorum Ama eskisi gibi değil. Nst öncesi karnımı oyuyordu resmen. Oraya girince hareket etmiyor 2 haftadır böyle. Özellikle yemek yiyip gidiyorum. Ama serum takınca hareketleniyor .

bn azıcık sımıt yeyıp grmıstım hc oynamadı ama kalp atsları falan normaldi ama kendımde görüyorum kıpırdama bnde gtsemmıkı sorun olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…