Canim cok gecmis olsun ya insallah aksama kalmaz bulunur arabanizKızlar şaka gibi birşey oldu. Arabamızı çaldılar az önce. Eşim beni hastaneye bırakıyor. markete giriyor çıkıyor ki yok. Anahtarsız nasıl çalıştırdılar bilmiyoruz. Ben hastanedeyim. Eşim polise haber vermiş. Şok içindeyim .
Ben yaptiriyorum cnm gelmedi henuz 20 ocakda kargoya verilcekmisKızlar birde kapı süsü felan yaptıran varmı instagram dan vs
Allah im yaaaa.Kızlar şaka gibi birşey oldu. Arabamızı çaldılar az önce. Eşim beni hastaneye bırakıyor. markete giriyor çıkıyor ki yok. Anahtarsız nasıl çalıştırdılar bilmiyoruz. Ben hastanedeyim. Eşim polise haber vermiş. Şok içindeyim .
çok geçmiş olsun yaKızlar araba çalıştıktan benzin bitene kadar gidiyormuş. Maalesef bizim araba LPG +benzin depo hep dolu olur. Bugün bir tane daha çalmışlar. Çok profesyonelce çalıntı olmaz bulunur demişler ama Allah bilir yinede.
Niye ağladın kuzum? Üzme kendini bebişte hissederBEnde biraz kalktım ağladım ettim rahatladım iyi de geldiyattım bi süre sonra uyumuşum uyuyunca wc kalkmıyorum ben onu fark ettim anca sabaha karşı
2 hafta öncesinde bende çok kötüydüm akşamları hele şimdilerde biraz daha iyi ama turşumsu ekşi asidik şeyler yememeye çalışıyorumbnm de gece mıdem cok yandı artık rennıe tablet de kesmıoson 1 ay zorluyo ya
2. El düşünüyorumda ona rağmen çok pahalı
Kıyamam kuzuna canım üzülme benim kardeşimde sarılıktan yatmış küvezde bende 6 aydan sora kızamık olmuşum ozmn hastanede yatmışım böyle şeyler hepimizin başına gelebilir hazırlıklı olmamız lazım bizimde önemli olan bak yavrunun toparlanıyor olması. İnşaAllah güzel günler göreceksinizKarabatakcım sen nasılsın? Diğerleri siz nasılsınız ben hiçbişey okuyamadım tabi. Kötü şeyler oldu.
Şimdi biraz iyiyim,size haber vermek için geldim.
Deniz halsizleşmeye başladı,rengi bozuldu. Alt alırken bile ağlamıyodu. Doktoru gördü fazla kilo vermiş, zaten minicikti kızım. Sarılık başlamış, o normalmiş.
Dün sabah onu yoğun bakıma bırakıp eve geldim. Dünyam başıma yıkıldı. Nasıl sanki hep benleymiş bugüne kadar. Allah hepsini korusun.
Bugün telefonla haber aldık iyiymiş. İyi haberini alınca biraz düzeldim haber verecek gücü buldum. 12buçukta randevumuz var kızımla buluşucaz,emzirip tekrar orda bırakıcam.
Küçük olduğu için bunlar olmuş. Taburcu olcak kadar iyi gördük sizi gönderdik ama biraz müşahadeye ihtiyacı var, iyice toparlanıp eve öyle gelsin dediler.
Şimdilik haberler bunlar.
Yine iyi gelişmeler olsun, yine size yazayım :)
Cnm peki çalındığına eminmisiniz? Hem orta yerde gündüz vakti olması çekici çekmiş olmasın. Bizimde öyle olmuştu birkere baya zor ulaşabilmiştik araca polistende bilgi alamamıştık direk çekilen yere gitmiştik çokta ters bi yerdi orda çıkmıştı arabaKızlar şaka gibi birşey oldu. Arabamızı çaldılar az önce. Eşim beni hastaneye bırakıyor. markete giriyor çıkıyor ki yok. Anahtarsız nasıl çalıştırdılar bilmiyoruz. Ben hastanedeyim. Eşim polise haber vermiş. Şok içindeyim .
Alır daha bebişin kilo cnm Allahın izniyle bol bol dinlen beslenmene dikkat etSelam kızlar bende kontrolden geldim tabiki yüzünü göremedik yine nst sancı çıkmadı fakat bu ayı çıkarmamız gerekiyor ay sonuna kadsr bir aksilik olmaz ise ocak biter bitmez inşallah bekletemem fazla dedi.yalnız kilosu 2500 ay sonuna kadar 3 olursa iyi.sizce alırmı okadar
Aynen benimkide oyle ay insaAllah gecer bizimkilerdeZeyf benim anneminde biz gibiymiss aci kasinti yokmus dogumdan snra gecmis. Insallh benmde oyle olur gorsel olarak tek sorun yoksa aci kasinma fln yok.
A Alisdendef gecmis olsunnn cok uzuldumm insallah hemen bulurlar
Kizlar catlak baslayan var mi ne zaman basliyor bunlar
Hangi sayfa cnm bir bakayım çokta anlamıyorum bu işlerden ilkinde yaptırmadım bında da yaptırmayacaktım hiçbirşey hastane için bari bir kapı süsü yaptırayım dedim ana geç kalamdıysam tabiBen yaptiriyorum cnm gelmedi henuz 20 ocakda kargoya verilcekmis
arabayla gideceksen sorun yok tabii canım, hani yakın varsa yakına alman daha mantıklı diye dedim.Biliyorum canım e nabızdan almıştım kaydımı ama en yakın yer orası şuan evime ama çok ters yerde münibüs indiriyo ama bi yokuşu var Allaha emanet çıksam doğururum gerçi taksiyle gidip geldim hep bebek doğuncada öyle olucak hemşireyi arıcam geliyorum diye hemen girip çıkıcaz dönücez falan böyle olucak mecbur havalarda malumbanada 7. Gün dedi topuk kanı için sezaryansa 7. Gün normalse 7. Gün hafta sonuna geliyosa 5. Gün gel dedi
Ben kendim yaptım canım kapı süsü ve yastığı dağıtmalıklarımıda kendim yaptım yani ablam yaptı bi çok şeyini aslında da onun el emeği daha fazlaKızlar birde kapı süsü felan yaptıran varmı instagram dan vs
Oo bu çok daha iyi tabi bende beceri yok abla da yok kız kardeş de yokBen kendim yaptım canım kapı süsü ve yastığı dağıtmalıklarımıda kendim yaptım yani ablam yaptı bi çok şeyini aslında da onun el emeği daha fazla
Kızlar beni alkışlayın, sonunda çantamı hazırladımgenel olarak en lazım olabilecek şeyleri koydum. evim hastaneye çok yakın ve merkezi bir yer zaten bir şey lazım olsa eşim hemen alır, o yüzden çok abartmadım.
neler koyduğumu yazayım da hazırlayacaklara fikir olur.
benim için;
-sabahlıklı bir takım lohusa pijaması (bir tane de sabahlıksız alıcam)
-külot, atlet, emzirme sütyeni
-büyük boy ped (normal ped koydum ben)
-küçük diş fırçası ve macunu, lastik toka (daha sonra göz kalemi ve maskaramı da koyarım)
-çorap ( aslında koymadım şu an aklıma geldi hemen koyayım)
-meme ucu kremi
-10 tane göğüs pedi
-süt sağma makinesi (bunu annem getirecek gelirken kuzenimden)
bebek için;
-10’lu hastane çıkışı (bunu küçük bir hurca koyup üstüne yazdım ve içine iki tane de bebek bezi koydum)
-2 tane ince battaniye
-2 tane alt üst ayaklı takım
-2 tane ayaklı tek alt
-1 tane yelek
-4 tane iç badi
-ikişer tane takımların eldiven çorap ve şapkaları
-biberon ve içinde çay kaşığı (mama gerekirse biberonun ölçüsüyle yapsınlar diye)
-pişik kremi (lazım olacağını sanmıyorum ama koydum)
-5-6 tane bebek bezi
şimdilik bu kadar kızlar, aklıma gelmiyor daha eğer eksik bir şey görürseniz beni uyarın olur mu.
Kızlar birde kapı süsü felan yaptıran varmı instagram dan vs
Kızlar beni alkışlayın, sonunda çantamı hazırladımgenel olarak en lazım olabilecek şeyleri koydum. evim hastaneye çok yakın ve merkezi bir yer zaten bir şey lazım olsa eşim hemen alır, o yüzden çok abartmadım.
neler koyduğumu yazayım da hazırlayacaklara fikir olur.
benim için;
-sabahlıklı bir takım lohusa pijaması (bir tane de sabahlıksız alıcam)
-külot, atlet, emzirme sütyeni
-büyük boy ped (normal ped koydum ben)
-küçük diş fırçası ve macunu, lastik toka (daha sonra göz kalemi ve maskaramı da koyarım)
-çorap ( aslında koymadım şu an aklıma geldi hemen koyayım)
-meme ucu kremi
-10 tane göğüs pedi
-süt sağma makinesi (bunu annem getirecek gelirken kuzenimden)
bebek için;
-10’lu hastane çıkışı (bunu küçük bir hurca koyup üstüne yazdım ve içine iki tane de bebek bezi koydum)
-2 tane ince battaniye
-2 tane alt üst ayaklı takım
-2 tane ayaklı tek alt
-1 tane yelek
-4 tane iç badi
-ikişer tane takımların eldiven çorap ve şapkaları
-biberon ve içinde çay kaşığı (mama gerekirse biberonun ölçüsüyle yapsınlar diye)
-pişik kremi (lazım olacağını sanmıyorum ama koydum)
-5-6 tane bebek bezi
şimdilik bu kadar kızlar, aklıma gelmiyor daha eğer eksik bir şey görürseniz beni uyarın olur mu.
Selam kontrolden çıktım
4 kg olmuş dolu dolu
Bazı değerler 41 42 hafta çıktı
20 .01.20 olarak güncellendi sezeyan tarihini
Ama iri oluşu sebebiyle gece gündüz hemen gel dedi
Haftaya çarşamba için anestezi randevusu verdi
Bence o zamana kadar bile durmaz da dedi
Nasip bakalım
HayırHey maşallah. Gebelik şekeriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?