2020 Şubat Anneleri

Canim cok gecmis olsun ya insallah aksama kalmaz bulunur arabaniz

Allah im yaaaa.
Şok oldum okurken.
Cok uzuldum yeminle.
Insallah hemencecik bulunur be gülüm

çok geçmiş olsun ya eşin nasıl arabayı kilitlememiş ama türkiye burası en güvenilir şehirde bile arabanı kitlemeden bir yere gidilir mi
inşallah hemen bulunur canım, çok üzülüp stres yapma cana gelmesin yeterki. ama tabii insan üzülüyor ister istemez, kolay alınmıyor bu devirde bir araba. sadece hamile olduğun için çok üzülmemeye çalış

BEnde biraz kalktım ağladım ettim rahatladım iyi de geldi yattım bi süre sonra uyumuşum uyuyunca wc kalkmıyorum ben onu fark ettim anca sabaha karşı
Niye ağladın kuzum? Üzme kendini bebişte hisseder
bnm de gece mıdem cok yandı artık rennıe tablet de kesmıo son 1 ay zorluyo ya
2 hafta öncesinde bende çok kötüydüm akşamları hele şimdilerde biraz daha iyi ama turşumsu ekşi asidik şeyler yememeye çalışıyorum
YEKTA61 bendeki joie sansa canım.
Evet 4moms lar gereksiz pahalı
2. El düşünüyorumda ona rağmen çok pahalı
Kıyamam kuzuna canım üzülme benim kardeşimde sarılıktan yatmış küvezde bende 6 aydan sora kızamık olmuşum ozmn hastanede yatmışım böyle şeyler hepimizin başına gelebilir hazırlıklı olmamız lazım bizimde önemli olan bak yavrunun toparlanıyor olması. İnşaAllah güzel günler göreceksiniz
Cnm peki çalındığına eminmisiniz? Hem orta yerde gündüz vakti olması çekici çekmiş olmasın. Bizimde öyle olmuştu birkere baya zor ulaşabilmiştik araca polistende bilgi alamamıştık direk çekilen yere gitmiştik çokta ters bi yerdi orda çıkmıştı araba
Alır daha bebişin kilo cnm Allahın izniyle bol bol dinlen beslenmene dikkat et

Aynen benimkide oyle ay insaAllah gecer bizimkilerde

Kızlar beni alkışlayın, sonunda çantamı hazırladım genel olarak en lazım olabilecek şeyleri koydum. evim hastaneye çok yakın ve merkezi bir yer zaten bir şey lazım olsa eşim hemen alır, o yüzden çok abartmadım.

neler koyduğumu yazayım da hazırlayacaklara fikir olur.

benim için;
-sabahlıklı bir takım lohusa pijaması (bir tane de sabahlıksız alıcam)
-külot, atlet, emzirme sütyeni
-büyük boy ped (normal ped koydum ben)
-küçük diş fırçası ve macunu, lastik toka (daha sonra göz kalemi ve maskaramı da koyarım)
-çorap ( aslında koymadım şu an aklıma geldi hemen koyayım )
-meme ucu kremi
-10 tane göğüs pedi
-süt sağma makinesi (bunu annem getirecek gelirken kuzenimden)

bebek için;
-10’lu hastane çıkışı (bunu küçük bir hurca koyup üstüne yazdım ve içine iki tane de bebek bezi koydum)
-2 tane ince battaniye
-2 tane alt üst ayaklı takım
-2 tane ayaklı tek alt
-1 tane yelek
-4 tane iç badi
-ikişer tane takımların eldiven çorap ve şapkaları
-biberon ve içinde çay kaşığı (mama gerekirse biberonun ölçüsüyle yapsınlar diye)
-pişik kremi (lazım olacağını sanmıyorum ama koydum)
-5-6 tane bebek bezi

şimdilik bu kadar kızlar, aklıma gelmiyor daha eğer eksik bir şey görürseniz beni uyarın olur mu.

arabayla gideceksen sorun yok tabii canım, hani yakın varsa yakına alman daha mantıklı diye dedim.
gerçi soğuk olacak çok yakın bile olsa muhtemelen arabayla gideriz hepimiz minicikler hasta olmasın yavrukuşlar

Kızlar birde kapı süsü felan yaptıran varmı instagram dan vs
Ben kendim yaptım canım kapı süsü ve yastığı dağıtmalıklarımıda kendim yaptım yani ablam yaptı bi çok şeyini aslında da onun el emeği daha fazla

A Alisdendef cok üzüldm ve saskınım ya nasıl olabilir anahtarsız dedigin gibi anca benzin bitene kadar, insallah sakin olun bulunsun, bi gelisme var mı? Haberdar et bizi de..

bebis icin tırnak makası koydum ben baskaa farklı olarak alt degistirme örtüsü var. Bez sayım da biraz fazla he bir de ıslak mendil ekledin mi?

Kızlar çalındığı kesin kamera kayıtlarından bakılmış. Eşim inmiş 4dakika sonra başka biri binmiş. Eşim inerken bir adamın ona dikkatli baktığını hatırlıyor. Birde eşim asker üniformalıydı. Adamdaki cesarete bak. Anahtar eşimde. Eşim kilitler her zaman ama olayın şoku ile birde sürekli yaptığı için refleks olmuş hatırlamıyor . Ama Kamera kayıtlarından arabanın ışıkları yanmıyormuş inince muhakkak ışıkları kapatırız. Eşimde kilitlemişim diyor. Uğraşıyor şimdi. Bana üzülme helal kazanç sonuçta . Ben yenisini alırım canımız sağolsun diyor. Ama üzülüyorum ister istemez.

Selam kontrolden çıktım
4 kg olmuş dolu dolu
Bazı değerler 41 42 hafta çıktı
20 .01.20 olarak güncellendi sezeyan tarihini
Ama iri oluşu sebebiyle gece gündüz hemen gel dedi
Haftaya çarşamba için anestezi randevusu verdi
Bence o zamana kadar bile durmaz da dedi
Nasip bakalım

Canım kendin için terlik göremedim

Hey maşallah. Gebelik şekeriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…